Juleferie i anmarsj

Det er to dager til julaften, og roen senker seg. Jeg skrev i igår at jeg hadde valgt å si ja til nok en HelseHilde-debatt, men har i dag endret mening. De kommer sikkert til å bli irritert i redaksjonen til Dagsnytt 18, men sånn blir det. Jeg orker ikke å bruke mer tid og energi på skeptikerne. Jeg gidder ikke denne krigen som de hauser opp og elsker å dyrke videre. Jeg står for at jeg publiserer Hilde og at hun får slippe til med sine helseerfaringer på min blogg. Hun kommer tilbake i 2011, men tar og nå en velfortjent ferie.

Med dette så tar trinegrung.no juleferie. Skulle jeg få det kreative over meg så linker jeg fra Facebook eller Twitter om at det skjer noe her inne. Jeg skal kose meg med de som betyr mest, familien. Ungene gleder seg til å pynte juletre imorgen og jeg gleder meg til nyttårsaften. Jeg er mest glad i å avslutte noe som har vært, 2010 i dette tilfelle, og starte med blanke ark mot noe nytt. Som 2011 blir. Noe nytt.

Det er så mange planer som ligger klar for neste år at jeg nesten ikke klarer å vente. Jeg må roe ned å finne energi til alt som skal skje veien videre. Er veldig glad for at du leser denne bloggen, mer kommer i 2011. Jeg er garantert tilbake mandag 3 januar uansett hva som skjer, men kanskje før det hvis jeg føler for det. Jeg føler en forpliktelse ovenfor bloggleserne siden jeg vet jeg har mange faste, men litt fri må jeg unne meg 😉 Gjorde det samme i sommer på sydenferie…det gikk jo fint hehe……

Jeg ønsker deg en riktig god jul og en fin romjul. Måtte du ha folk som er glad i deg rundt deg, og ikke glem å sette pris på de små og nære ting. Det er de som er viktige i den store sammenhengen, viktig å huske på. Jeg elsker å blogge og kommer tilbake i 2011.

Neste år SKAL jeg reise mer, sørge for at flere solstråler treffer min kropp enn i 2010,  møte masse spennende mennesker som bidrar til å utvikle meg videre på alle plan, hjelpe de jeg kan på min vei, inspirere der det trengs og ikke minst starte min egen Web-TV kanal. Det blir gøy å lage tvting igjen. Tjoho!!

Herlig utsagn: «En kommer ikke langt om en tror en er utlært i livet og sitter med alle svarene» Skulle ønske jeg var på denne båten igjen…husker du Synnøve?

By | 2010-12-22T08:40:53+00:00 22. desember, 2010|Categories: MIN BLOGG|41 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits