Jeg har blitt kokk – true story

Igår kom jeg hjem til to kalde og sultne små. Jeg svippet innom helsekosten og dro med meg noen røde linser her forleden, lite vitende at de allerede igår skulle få ben å gå på. Jeg har fått en oppskriftsbok som heter  PH Balansert kosthold og der fant jeg noe som virket overkommelig for mine kokkehender. Jeg er ikke noe flink ved grytene, men denne lapskausen var noe av de enkleste jeg har laget. Og den smakte UPÅKLAGELIG! Begge ungene likte den, den ble godkjent av mannen, så dette blir en gjenganger her i huset!

Her er oppskriften ( for 2 pers, jeg doblet for oss 4):

 • 2-3 ss rapsolje til steking
 • 2 vårløk – skåret i skiver
 • 2 dl røde linser – skylles i vann
 • 1 ts cumin
 • 1 ts koriander
 • 1 ts karri
 • 1 ts salt
 • 4 dl vann
 • 1/4 blomkålhode
 • 1/4 broccolihode
 • 1 gulrot – i skiver

Bruk en stekepanne med høy kant. Fres vårløken i oljen noen minutter. Ha i linsene, tilsett krydder og bland godt. La det frese i ca 30 sek. Hell over vann og tilsett de andre grønnsakene. La det hele koke i ca 12 minutter (jeg kokte det ikke så lenge….vil at broccolien skal være litt hard). Men om du ønsker en mer most rett så lar du det koke lenger.

Jeg sender ofte LIVE fra mobilen min og da sendes det automatisk på høyre siden litt langt opp hvis du ser ——–> hitover. Babumser gjør dette mulig og det sendes samtidig LIVE på min FaceBookSide som du finner HER.

Jeg legger en video her som ble tatt opp mens jeg kokkelerte igår. Jeg driver og øver meg så døm meg ikke!

By | 2017-03-16T07:13:22+00:00 8. desember, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , |7 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits