Nye ledd?

Det er få dager til jul og endelig er det meste klart! Jeg har fått årets julegave allerede jeg, etter et besøk på Curato i dag. Hos de har jeg tatt ny ultralyd, MR og  røntgen av ledd, og så langt har jeg kun svar på ultralyden. Den viser, og hold deg fast, ingen betennelse i de tidligere svært betente leddene mine! I alle dager! Dette uten medisiner.

Hva skjer med det? Jeg skjønner fint lite, men kjenner en godfølelse. Dette var den beste nyheten jeg kunne få før jul. Jeg har forsatt smerter/vondt, men så lenge betennelsen er på retur så gjør jeg tydeligvis noe riktig. Hva jeg har gjort får jeg ta i et blogginlegg over jul….må teste litt til. Jeg sitter på cafe i Oslo og taster på IPaden min….ble så glad at jeg ikke klarte å vente med innlegg til jeg kom hjem! Eneste jeg ønsker meg er å være frisk……og det skal jeg bli!

Men debatten rundt HelseHilde vil ingen ende ta, en tv kanal ønsker meg i studio imorgen. Jeg har bestemt meg for å gå, selvom jeg først sa nei. Jeg får stå på med det jeg tror på og ikke hive meg ut i en diskusjon om noe jeg ikke har kunnskap om. De ønsker debatt rundt det at jeg publiserer Hilde sine innlegg….det er visst helsefarlig, og jeg må stå ansvarlig for dette «våset» som enkelte kaller det. De om det. Dette er en personlig erfaring fra et enkeltmenneske og den historien finner jeg interessant. De som ikke mener det gidder jeg ikke å krige med. De om det, tenker jeg, igjen.

By | 2010-12-21T11:44:38+00:00 21. desember, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits