Pepperkakebaking

Jeg er glad i tradisjoner og for andre år på rad har vi sammen med GODE hyttenaboer laget pepperkakehus. Ifjor dro vi til de på Hønefoss og i år kom de til oss. Det er så hyggelig, og deres to jenter på 15 og 17 leker forsatt så godt sammen med våre to mye yngre barn. Her er i hvertfall resultatet….

På bildet under har min datter gjort kjøkkenbenken klar til jul. Hun elsker å pynte og organisere ting. Legg merke til julefyrstikkene midt på bildet som ligger på linjallinje….hoho. Det bildet du ser i bakgrunnen er laget av en lytter den gangen jeg jobbe i NRK Petre. Det er av stein og det forestiller Terje og meg…det var vi to som laget Poprush. Kjekt når lytterne laget slikt den gangen. Jeg har tatt vare på alt…..

By | 2010-12-11T18:00:38+00:00 11. desember, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |2 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits