Sandra har endelig fått seg kjæreste

Sandra Love er en av de festligste damer jeg vet om, i tillegg hun var den første gjestebloggeren jeg «ansatte» hahaha. Jeg har ansatte faktisk. Hun har flere morsomme innlegg som du kan kose deg med HER. Fra sitt krypinn utenfor Bergen har hun endelig funnet fram igjen tastaturet for å dele nye opplevelser fra hverdagslivet sitt, og jeg gleder meg ekstra til dette innlegget. Jeg så overskriften og tenkte YES……jeg gir ordet til henne:

SANDRA HAR FÅTT SEG KJÆRESTE.

Jeg hadde egentlig begynt på en tekst som handler om julen, men den ble satt til side da jeg leste nyhetene i går: Folk fryser i hjel i landet mens den ene bonden etter den andre er på sponset ferie med TV2. Jeg unner bøndene det. Vi andelseiere bor som regel nær en storby, ergo mer action, vi trenger ikke Tv2 for å få oss noe.

Forresten, når vi er inne på reality-tv, for et par år siden ble jeg kontaktet av TV3. De lurte på om jeg ville delta i et program som heter ”Ensom mamma søker”. Konseptet er at 10 menn flytter inn til milfen og kidsa hennes, og så skal de utvikle et forhold derfra(!!!). Jeg tenkte bare, er de virkelig så skamløse?! For det første er jeg ikke ensom. For det andre, vil de virkelig komme hjem til meg for å filme en helt vanlig søndagsmorgen? -Hvor det ligger menn strødd utover på 74 kvadrat etter et dårlig nachspiel?! Gidd å dokumentere det, lissom. Jeg takket nei og beskyttet meg selv mot meg selv.

Min dag starter alltid med en kopp kaffe, en skruf tranbär (slapp av, jeg er ikke sponset, og JA jeg vet at man kan få hull fra ganen og til hårfestet, og for å være ærlig, jeg har faktisk ikke så mye å gå på lenger).

Så leser jeg aviser. Og ser man ikke det, du: Sandra Lyng Haugen har fått seg kjæreste!!! Men, var ikke hun akkurat sammen med en eller annen kjempegammel rapper, da? Unasett, nå har hun ny type, for han siste var så gammel at han døde til slutt (eller var det ikke han?), men sånt må man kalkulere med om man tar en Anna Nicole Smith. Sandra Lyng Haugen har gått fra skikkelig-skikkelig gæmlis-type

til søkkrik smågæmlis-type

På 3 måneder! Hva er det Sandra Lyng Haugen har som Sandra Love ikke har? Jeg har også en brukbar kløft og langt lyst hår. Ok, jeg har ikke vært med i IDOL. Men for svarten, jeg kom da blant de 40 beste i Korslaget.

Hvorfor er det sånn at noen har kjæreste og noen har ikke? At noen har alltid, mens andre har aldri. Ja, for de som har alltid, finner seg alltid en ny. Alltid. Hvis det går skeis med den gamle. Og de gjør det fort! Så går livet sin vante gang som om ingenting har hendt. Det skjer så fort at man knapt nok merker at de har ny, for han er som regel veldig lik den forrige. Alltid.

Er det så lett for noen å finne kjærligheten på 3 måneder? Eller inngår de kompromiss? ”Han her var helt ok, ligner på han gamle, ingen merker forskjell, og jeg slipper å være alene.”

Jeg vet ikke. Jeg bare lurer, Sandra. For jeg skjønner det ikke.

By | 2010-12-03T10:56:21+00:00 3. desember, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits