Støvsuger kroppen i G-String

For noen måneder siden var jeg i Stavanger, og på den turen fikk jeg tilbud fra herlige Karen Marie Amdal, fra Figurklinikken , om å komme på en LPG behandling. Jeg ante jo ikke hva dette var, men jeg, som de fleste andre damer, liker ordet behandling og dermed stakk jeg innom. Les mer om det HER.

Hos henne lærte jeg masse om fordelene med LPG behandlingen, og siden jeg likte det jeg hørte, og ikke minst selve behandlingen ,bestemte jeg meg for å finne en klinikk som gjorde det samme i mitt nærområde. Det gjorde jeg, og derav har Drammensklinikken på Gulskogen blitt en lekegrind for meg fremover. Jeg støvsuger kroppen to ganger i uken frem mot jul, og gjett om det er digg.

Hvorfor? Hvorfor ikke? Jeg kjenner effekten den gir, men her er hva de som kan det sier om behandlingen:

Endermologi er en massasje metode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av en maskin som med et vakumsug masserer hele kroppen. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, samt at stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning. Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen som fører til at avfallstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen. Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, redusering av cellulitter samt fettvevet minsker. Rapportene har vist at Endermologi per i dag er den eneste metoden som effektivt redusere cellulitter.

Lymfesirkulasjonen øker og driver lettere ut avfallstoffer og overflødig væske. Huden leges fortere og blir smidigere. Mange kjente plastikkirurger verden over bruker denne metoden i samband med liposkulptur/fettsuging. Fibromyalgi pasienter og brystkreft opererte med hevelse i armene pga dårlig lymfesirkulasjon kan med fordel behandles. Noe arrvev i huden kan også reduseres.

Jeg tar behandlingen for å kvitte meg med overflødig væske i kroppen. Men kanskje mest av alt fordi jeg får tre på meg den herlige trusen på bildet under her.G-String i beste sendetid….juhu, jeg er litt av et syn kan jeg love deg!

I tillegg, og nå kommer det aller beste, jeg må ha på meg EN STRØMPEBUKSE OVER HELE KROPPEN! Jeg er så klønete med strømpebuksematerialet at jeg selvfølgelig klarte å revne den på første forsøk. Idioten meg!

Les mer om behandlingen og Drammenskinikken HER. De betaler ikke for dette innlegget. Jeg håper at dette hjelper for sirkulasjonen generellt i kroppen. Verdt et forsøk ihvertfall. Jeg lever etter mottoet, det skader ikke å prøve/teste. Jeg liker å teste.

By | 2017-03-16T07:12:58+00:00 10. desember, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits