Sunn, sunnere, sunnest

Jeg legger gradvis om og kjenner at energien blir bedre og bedre. Leddene  merker med en gang jeg skeier ut litt så da må en bare slutte med det. Det er det som er utfordringen, syntes jeg, å følge et «regime», spesielt når jeg er trøtt eller sliten. Da er liksom ikke hodet i sunnhetsmodus, da kommer de andre tankene som ofte ødelegger for meg.

En ting er 100% sikkert for min del,  sukker, gjærbakst og kumelk forverrer tingens tilstand. Det har jeg eksprimentert såpass mye med frem og tilbake med at der er det liten tvil om. Da stivner jeg til, og det er ikke noe digg.

Redningen er at hver dag når jeg lager middag (som er uten rødt kjøtt, pasta og poteter for min del) så lager jeg stor porsjon sånn at jeg har til lunsjen dagen etter. Tar det med meg i termos som jeg kjøpte her forleden:

Genial å ta meg seg i vesken…anbefales! Den SKAL jo med på fjellet og den…..da er problemet løst angående hva jeg skal ha med meg på fjelltur. SMOOTH!

Ellers så tok jeg bildet av meg selv her forleden….eller noen andre tok det. Bakfra. Det er ikke bare bare å være sunnest, det skal være sikkert og visst! Gud, jeg spiser visst for mye hvitløk!

By | 2017-03-16T07:12:37+00:00 16. desember, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , |4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits