Tilbakemelding jeg er stolt av!

Denne høsten har jeg holdt mange foredrag. For det meste handler det om sosiale medier, men jeg har etterhvert beveget meg ut på andre områder. Jeg har blogget om det siste foredraget jeg holdt for Kvinner i Fokus HER.

Jeg spurte arrangør Positiv Opplæring om de kunne skrive en evaluering av jobbene jeg har gjort for de, og ble kjempeglad når følgende kom på mail i dag:

Vi har brukt Trine på to ulike arrangementer høsten 2010.

I oktober var hun konferansier på seminaret Sosiale Medier i Oslo. Som seg hør og bør på et arrangement om sosiale medier sjekket hun opp alle foredragsholderne på forhånd, og delte med deltakerne hvor mange posts, tweets, blogginnlegg etc. hver foredragsholder hadde hatt den siste tiden. Noen fikk en humoristisk ”smekk” på fingrene, mens andre hadde vært aktive nok etter Trines målestokk. Hun fikk god kontakt med publikum, og fikk frem alles latter med morsomme klipp fra youtube og ved å by på seg selv.

I november var Trine en av foredragsholderne på Kvinner i fokus i Oslo og Stavanger. Der snakket hun om dårlig samvittighet, og fortalte livlig om at det var en tanke i hvert fall hun gadd ikke å samle på! Trine fanget publikum fra start til slutt, og er et fyrverkeri av en energibunt på scenen og jeg tror Trine kunne snakket om hva som helst – publikum lytter uansett!

For uten å være en dyktig formidler er Trine veldig lett å jobbe med. Hun er presis, fleksibel og alltid positiv!

Mari Ellestad,
Positiv Opplæring
Produktutvikler og prosjektleder

Jeg må jo skryte når slike fine ord kommer på mail! Kjempestas med slike tilbakemeldinger! Blir det for mye skryt? ALDRI!! Alle må skryte mer av seg selv…det er viktig for at en skal ha det bedre på alle plan i livet. Det skaper bare gode følelser! Bør prøves! Hihi. Klikk på bildet og du kommer til jobbsiden min.

By | 2010-12-11T11:30:50+00:00 11. desember, 2010|Categories: MIN BLOGG|8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits