Deilig med nytt hår

Det er det beste jeg vet. Trø ut av salongen med nyfarga og nyklippa hår. Mitt hår har en lei tendens til å bli så mye hvis jeg ikke stikker innom Chi Hair med faste mellomrom. For jeg har et ufattelig tykt og frisete hår. Hva jeg skulle gjort uten trylle-saksen til Kari vet jeg ikke. Jeg hadde garantert ikke vært like fornøyd hver gang….det er sikkert!

Her er altså min nye «look». (Jada, jeg er kjempesjenert og sender dådyrøyne utover hele nettet…..so?)

Jeg blogget at leserne skulle få bestemme hvordan det ble til slutt, og det kan du lese her. Bilde nr.10 fikk flest stemmer og derav ble det noe i den retningen. Kari er helt motstander av at jeg gjør akkurat det samme hver gang (heldigvis), men det ble noe som lignet i hvertfall. Syntes du ikke?

Hår har så mye å si. Jeg føler meg nettere og mye mer vel med engang Kari har tryllet. Litt farge i etterveksten, for den er jammen begynt å bli grå gitt, noen runder med saksen og voila…..jeg føler meg ny!

Jeg tok noen bilder av andre ting jeg sverger til for at håret skal se greit ut…..

De grønne flaskene er til datteren, for hun lukter seg frem til det hun liker. Jeg derimot, bruker produkter for farget hår og tørr hodebunn litt om hverandre. Jeg er bevisst på å kure det en gang i uken eller to. Det hjelper veldig…..et fredagstips fra meg!

Dette innlegget i samarbeid med meg selv. Liker det best jeg.

By | 2017-03-16T07:13:37+00:00 3. desember, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |14 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits