Trines jul 2010

Det var julen hvor kosen skulle sitte i førersetet. Roen skulle senke seg og vi skulle bare kose oss. Vi kom oss gjennom julen og hadde det hyggelig, men det er ikke bare lett å roe ned etter en hektisk høst. Det skjer mye når en først setter seg og kjenner etter. Kroppen min hadde ikke godt av det, den ble syk. Ungene og jeg lå rett ut i fem dager, og det la en demper på den store juleånden.

Sofaen ble min beste venn og rosaceaen (det røde utslettet du ikke kan unngå å se) slo ut i full blomst. Følte meg lekker denne julen. Enkelte dager kunne jeg skremt fanden på flatmark.

Men jeg klarte nå å lage til litt julekos for de som var på besøk.

Dette er Joss og meg. Sånn sitter vi stort sett hele julen.

En positiv side ved å være syk er at en ikke kan unngå å legge merke til ting. En har jo bedre tid når en ligger der, og denne solnedgangen var en opplevelse. Det var kaldt denne julen, ned i minus 22 på det verste (noterer dette for å huske det…mulig jeg trenger det til neste år). Jeg fikk lest en del, og ikke minst tatt fri fra nettet. Det trengte jeg, å lese litt. Nettet er jo min beste venn…..derfra trengte jeg ikke fri. Joda. Neida.

Jeg fikk mange fine gaver til jul, men jeg er blitt så praktisk av meg at jeg liker gaver jeg kan bruke. Tror du jeg (sunnhetsdronningen som ikke klarer en jul uten julekaker haha) kommer til å bruke denne masse?

Enkelt, JA.

Det er på sin plass og takke for alle julekortene vi fikk. Veldig koselig, og i år hadde jeg tid til å lese alle opptil flere ganger. Elsker de m bilder på, gjerne opptil flere stykker.

Hvert år legger jeg en tøysegave til meg selv, fra ungene, under treet. Det har blitt en greie, og de aner jo ikke hva det er. Jeg kjøper, pakker og gir til meg selv. I år var det brodder til joggeskoene. Faen, jeg har blitt skikkelig kjerring når jeg må ty til disse hjelpemidlene for å komme meg frem! Jeg klikker av glatten, eier ikke balanse, noe min mann ler seg i hel av. Idiot 😉

Men de ble brukt, disse broddene. Første nyttårsdag var jeg ute og slet meg gjennom 1 mil. Jogget ikke. Følte meg tung som en hvalross på stylter, faktisk. Haha….ordspill. Hvalross på stylter? I rest my case.

Slenger på noen dådyrøyne mot slutten for å gjøre bildekollasjen komplett. Leppene vitner om at jeg forsatt egentlig er syk, tørre. Klarer bare å bløffe et sekund for kamera sin del. Jeg er egentlig skuespiller skjønner du….eller skal snart bli det. Hysj, det er hemmelig. Happy new year Miss Trine, NOT same procedure at last year!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-01-04T09:04:18+00:00 4. januar, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |19 Comments

19 Kommentarer

 1. thile 4. januar 2011 at 09:24 - Reply

  Herlige, fine Trine!
  Jeg blir i knall humør av og lese dine vittige innlegg. Selvom jeg liker NOT du var syk i julen.
  Men godt du fikk hvile, det tror jeg du trengte, du effektive Trinemor 😉
  Vakre øyne du har=)=)=)
  Ha en god dag!

  Klem

  • Line Storlid 4. januar 2011 at 10:16 - Reply

   Kjedlige greier! Å bli syk i de tiden man virkelig skal kose seg og roe ned….hærlig innlegg, du har noe positivt, ærligt og likefremt i måten å skrive om selv de leie tingene som fenger meg. Dette er den eneste «skrive» bloggen jeg liker å følge! Ellers er det bare bildeblogger;O) Men jeg er dårlig på å kommentere når jeg leser innleggene dine. Så nå måtte jeg ta meg i det og skrive noen ord. Det syns i alle fall jeg er trivelig når folk titter innom bloggen min…man er da ikke tankelesere heller;O) Fikk vondt av deg, men samtidig var det koseligt å lese at du fikk lest, roet ned og dro fram det positive i all elendigheten, og ikke minst at innlegget sluttet med noen vakre dådyrøyne og et strålende smil i sterk kontrast til bilde 1! Godt Nyttår Trine, gleder meg til flere innlegg fra deg i det kommende året!
   Line;O))))

 2. Heidi P 4. januar 2011 at 10:34 - Reply

  hehe ja må si det samme her Trine. Vi fikk omgangssyken og den hang i til julaften og lenger og måtte bite tenna sammen og feire. Orka ikke noe resten av jula og formen skrangler enda, men vi er da her og prøver å se det positivt 🙂 Allikavel Kjempe godt nyttår. Håper alle dine drømmer går i oppfyllelse i 2011

 3. Fny 4. januar 2011 at 10:54 - Reply

  Den juicepressa er gull 🙂 Hvis du vil ha en mindre ting å rengjøre på den kan du putte en fruktpose (sånn fra matbutikken som henger i f&g avdelingen) oppi de søplebøtta bakerst, hvor mesteparten av fruktkjøttet samler seg.

 4. Lise 4. januar 2011 at 13:15 - Reply

  Ikke morro å være syk, spesiellt i jula,men det er jo typisk det…Kommer når du mist venter det eller når det ikke passer. Anbefaler kanskje å sette av litt egentid ellers i året også, så kanskje det hjelper. Stress er jo gjerne en stor faktor til å bli syk, sies det. Følger deg for det meste på FB, men er innom her av og til også. Fortsatt god bedring, og godt nytt år, Trine.

  Lise G. Svendsen.

 5. Liller Gold 4. januar 2011 at 13:55 - Reply

  huff det er kipt å bli syk særlig når man spiser sunt og alt som skal tyil for å holde jævelskapen unna :* godt nyttår vakkre du

 6. Meg 4. januar 2011 at 16:30 - Reply

  Hehehehe. Har du blitt rosa-blogger? Dette var morsomt!

  Synd dere var syke i jula!

  • Trine Grung 4. januar 2011 at 19:47 - Reply

   Alle er vel litt rosa innimellom! Ihvertfall jeg!

 7. Veronica 4. januar 2011 at 16:50 - Reply

  Vi har også kjøpt sånne brodder, skal ikke være noen unnskylding for å ikke få den daglige trimmen! De fungerer gullegodt! Så kan de som brekker hofta bare le hele veien til sykehuset 😉

 8. Annlaug Røine 4. januar 2011 at 17:25 - Reply

  Uff da hvalross på stylter… knakk sammen i latter, takk 🙂

 9. Marte 4. januar 2011 at 18:27 - Reply

  Godt nytt år!

  Hva syns du om Trude Teiges bok «En hjelpende hånd»? Lest den, og syns den er veldig bra! Har du lest «Noen vet» av Teige? Ikke fått lest den ennå..

  • Trine Grung 4. januar 2011 at 19:47 - Reply

   Jeg likte den veldig godt! Hun skriver lettlest og veldig spennende syntes jeg!!

 10. Bustenellik 4. januar 2011 at 19:24 - Reply

  Haha, ser for meg den hvalrossen. Det skal ikke være greit! Sykdom til tross, så høres det jo ut som om julen har vært fin 🙂 Det er jo dessuten abre typisk, at når man endelig kan slappe av, så kommer alt som kan krype og gå av basiller med full kraft. Håper formen er bedre og at det blir et godt år 🙂
  Busteklem

 11. Hanne 4. januar 2011 at 23:02 - Reply

  Hvordan er «Følte meg tung som en hvalross på stylter» et ordspill?

 12. Bente 5. januar 2011 at 08:40 - Reply

  hehe – åpnet en boks på juleaften og det som tryllet frem er en drill med vinopptrekker – bare sånn apropo praktiske gaver…. den hadde all verdens av skrutrekkere også da..
  ellers så vil jeg bare få ønske deg en riktig GOD BEDRING!!

 13. gjesten 10. mars 2011 at 16:42 - Reply

  jeg jogga med brodder sånn ca 5 ganger, men fikk utrolig vondt i knærne av det. Jeg fikk faktisk så vondt at jeg måtte oppsøke lege, og han fortalte at jogging med brodder gir feil løpesett og man at man kan skade seg alvorlig :S Har du opplevd lignende?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits