Smykkefest med Fam Irvoll

Dette er en kul dame. Fam Irvoll. Norsk designer med sansen for det litt utenomvanlige. Jeg liker utenomvanlige, folk som skiller seg fra hvermannsen og ikke minst tørr å gjøre det! Kudos til Fam, hun tørr x 10.

Jeg fikk en pakke i posten idag, og som blogger gjør jeg ofte det. Noen ganger er det som kommer i posten verdt å blogge om, og idag kom det både invitasjon

og armbånd fra Fam. Siden hun er en kul dame, som jeg er garantert kommer til å finne kjemien med når vi treffes, så blogger jeg om dette. For dette sees på som bloggreklame, bortsett fra at jeg kun fikk dette i posten:

ikke en fet sjekk eller fete innbetalinger til min bloggkonto. Jeg driver ikke med sånn, ikke enda. Men Fam lanserer altså smykkekolleksjon og dette armbåndet skal nå blinke på min arm til sommeren. Hvit kjole, røde sko og dette. Vips så er jeg superfin….kanskje. Jeg skal ihvertfall på presselanseringen….og da skal jeg rocke med Fam. Det er helt sikkert. Smask og lykke til med lanseringen. Dette var nok reklame fra meg.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:16:53+00:00 7. januar, 2011|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , |4 Comments

4 Kommentarer

 1. Annlaug Røine 7. januar 2011 at 09:42 - Reply

  Fy søren, for en gang skyld er jeg misunnelig! Dette er noe jeg kunne tenkt meg å fått i posten (hater regninger) å ja, liker hennes måte å leke seg frem til tøffe design.

 2. Mammadamen 7. januar 2011 at 19:27 - Reply

  Herlig armbånd! Jeg liker også tingene til Fam Irvoll. De føles upretensiøse, og jeg blir glad av dem!

  God helg fra Karianne:-)

 3. heidi P 8. januar 2011 at 06:51 - Reply

  Morsomt med sånne mennesker som tør og får det til 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits