Stilling ledig!

Bedriften «FAMILIEN» søker medarbeider

Stillingen som MOR ønskes besatt og som MOR vil du få en sentral rolle i ”Familien”´s ledelse. Du vil arbeide selvstendig, fatte egne beslutninger, samtidig som du må ha evne til samarbeide og være en pådriver i teamet.

Du vil få ansvar for følgende områder:

 • Organisasjon og ledelse
 • Planlegging og utvikling
 • Forhandlinger og mekling
 • Transporttjenester
 • Forsyninger, produksjon og logistikk
 • Sykepleie
 • Pedagogikk
 • Verkstesdstjenester
 • Park og anlegg
 • Evenementer
 • Andre påkommende oppgaver

Lønn: Kr 0,00

Ferie: Stillingen stiller krav til tilgjengelighet hele året. Eventuelle korttidsfravær må avklares i god tid. Eventuell tilleggsjobb kan avtales, dersom dette bedrer økonomien i ”Familien” og ikke kommer i konflikt med oppgavene som MOR.

Avgjørende krav: Hunnkjønn

Ønskelig: Egen formue. Tilgang til feriesteder som kan passe for ”Familien”.

Kvalifikasjoner:

1. Førerkort

Du må kunne kjøre et kjøretøy med defekt klimaanlegg gjennom tett trafikk, mens du hører på at spedbarnet i baksetet holder på å kveles. Du må kunne konsentrere deg mens du synger «Lille Petter Edderkopp», og du må vite hvor alle offentlige toaletter befinner seg. Du bør ha erfaring i å drive rundt utenfor klubblokaler og diskoteker sent på kveld.

2. Forsyningssjef

Du må være i stand til å planlegge menyer for enhver appetitt i minst 18 år framover. Det kreves produksjon av egen melk til nyfødte, og det kreves også at det stadig skal kunne lages middagsmat til mange personer. Oppfinnsomhet er sentralt.

3. Administrator

Du vil bli direkte ansvarlig for daglig drift, personell, kontroll med budsjett, regnskap, klager og forhandlinger.

4. Sykepleier

Pleie og omsorg er en sentral del av jobben og krever høy kompetanse og personlig egnethet. Godkjent førstehjelpskurs er obligatorisk. Du må være i stand til å fungere uten søvn oppimot seks dager, for å få utført annet arbeid utover pasientpleien. Du må også utvise dyktighet i behandling av pasienter tidlig om morgenen. Ferdigheter i flekkfjerning verdsettes også høyt.

5. Småbarnspedagog

Du skal kunne sitere alle fortellinger om Ole Brumm og ha kjennskap til alt som er skrevet om dinosaurer. Ferdighet i å lage halskjeder av makaroni og tanntråd er dessuten svært ønskelig.

6. Skredder

Gardinsøm er et pre. Det er også en fordel å kunne stoppe og lappe. Du må videre være i stand til å designe og sy kanindrakter og lignende antrekk til spesielle anledninger.

7. Frisør

Du må kunne oppdage og behandle hodelus, fjerne tyggegummi fra hår og klippe en rett pannelugg, under en strøm av ukvemsord og heftige bevegelser.

8. Sykkelreparatør

Du må være fortrolig med alle aspekter ved vedlikehold av sykler (og annet sportsutstyr), inklusive montering av støttehjul. Søkeren må også kunne lappe sykkelslanger og annet enklere arbeid på en campingplass eller langs landeveien.

9. Dyrlegeassistent

Du må kunne passe på og oppdra et broket utvalg av kjæledyr, etter at eieren er gått lei av dem. Hyppig foring og rengjøring av bur er aktuelt. Du må være flink til å håndtere nabostridigheter omkring dette, samt drive krisepsykologi ved evt. kjæledyrs bortgang (jfr. Sykepleier). Du må påregne å måtte utføre begravelser.

10. Maler og interiørarkitekt

Forefallende interiør jobber må påregnes. Du bør derfor ha erfaring med planlegging av interiør, montering av IKEA møbler ol, maling og tapetsering. Du må være vant til å fjerne klebrige ting og grafitti fra dørene. Det er en klar fordel om du kan male taket mens du lager middag.

11. Sentralbord

Du skal kunne holde en diskusjon i gang i telefonen mens ett barn klamrer seg fast til benet ditt og et annet hamrer på en hermetikkboks med en tresleiv. Du skal forsyne telefonsnakkende tenåringer med næring, slik at de unngår total utmattelse. Du må dessuten holde log på alle innkomne samtaler og formidle beskjeder.

12. Anleggsgartner

Du må være i stand til å starte gressklipperen, betjene hageredskaper og holde stueplanter i live. Du må kunne nummeret til giftinformasjonssentralen, og du må holde deg oppdatert på de siste metoder innen kompostering, beskjæring, frøkultivering og kapping av trær. Du må vite hvor hver eneste avdød mus og fugl ligger begravet.

13. Underholdningssjef

Du må kunne koordinere diverse sportsarrangement via telefon og ved personlig kontakt med lærere og aktivitetsledere. Du vil bli bedt om å trene lagspill i all slags vær, og bli oppmuntret til å gå inn i heftige diskusjoner med motstanderne. Innkjøp og vedlikehold av utstyr vil bli krevet.

Søkeren må også være i stand til å arrangere fester, middager, bake kaker, samt barnebesøk og finne på leker der alle vinner. Julefeiringen blir naturligvis ditt ansvar.

Viktig informasjon:

Jobben som MOR vil vanligvis være i kombinasjon med jobben som KONE,

jmfr. egen stillingsannonse over sidene 4, 5 og 6 i vårt medlemsblad.

JEG TAR JOBBEN! Eller den er besatt i husstanden vår….hva med din?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-01-08T10:15:55+00:00 8. januar, 2011|Categories: MIN BLOGG|24 Comments

24 Kommentarer

 1. Monicakarijord 8. januar 2011 at 09:24 - Reply

  skulle vært prøvetid på slike jobber…men dette er jo et engasjemang som er bindene………..

 2. Elisanord 8. januar 2011 at 09:28 - Reply

  Vittig, og fantastisk sant. Akkurat slik det føles.. Og når mor er nede for telling, så blir hele husholdningen pluss alle involverte i hus standen lidende.. ;-)) Og dårlig betalt.. Men, vi elsker det alikevel. Ha en fantastisk lørdag TrineMOR. ;-))) Flott lesing, elsket det jeg..
  Klem.

 3. HelseHilde 8. januar 2011 at 09:44 - Reply

  Dette var utrolig bra Trine!!! Godt å se at det ikke bare er meg som har hivd meg ut i en slik stilling. HAr jo lurt på om jeg var gal til tider.
  Men jeg ser det som en bragd når jeg leser din stillingsannonse, hjelpemegvel. Man skal jo være litt av et kvinnfolk!! Så bravo til oss!!!

  😀

  Igjen,, knallbra blogg innlegg ,,hehe

  Klemz

  Hilde

  • Børge / forteller 10. januar 2011 at 12:45 - Reply

   «HAr jo lurt på om jeg var gal til tider.»

   Hehe.. Ja, man kan jo begynne å lure på hva man tenker når man begir seg ut på slikt. 🙂 Nei, bedre å være barnefri, spør du meg. Men kudos til de som klarer å ta seg av barn, selvsagt. Det er litt av en jobb.

 4. Marius 8. januar 2011 at 11:08 - Reply

  Hadde kanskje vært på sin plass å opplyse om at du ikke har skrevet denne selv, og kreditert opphavsmannen/-kvinnen?

 5. Elin Tangen Henriksen 8. januar 2011 at 13:01 - Reply

  Jeg tok den jobben jeg også for ca 32 år siden, og merkelig nok gikk den bra . Ble mor til 3 , de to første med 20 måneder mellom og nr 3 kom 5 år etter ( Hun som er bosatt i Drammen nå ) Nå skal nr 1 , min sønn bli far for første gang i februar . ( Tror jeg må få min svigerdatter til å lese bloggen din idag , eller …….hehe ) Hun er flink men ingen vet hva det er å bli mor før de er der . Synes denne var steikande god Trine , tror du har fått med de fleste situasjonene i det å være mor . Klem på deg :))

  • Trine Grung 8. januar 2011 at 13:02 - Reply

   Må føre på at jeg fikk denne på mail, ikke skrevet selv men ELSKET teksten.Veldig treffende!! Klem til deg!

 6. Elin Tangen Henriksen 8. januar 2011 at 13:44 - Reply

  Kom på at jeg savnet en ting i stillings beskrivelsen : Varighet : Mange tror at det kun varer til barna er 18 år , helt feil, har du først tatt på deg denne stillingen så varer den livet ut :)))

 7. Sexy Sadie 8. januar 2011 at 15:49 - Reply

  Men hva gjør far da?

 8. Cathrine Eide Westerby 8. januar 2011 at 17:59 - Reply

  Haha, denne var morsom da. 🙂

 9. Tor Berg Oshaug 8. januar 2011 at 18:03 - Reply

  Lenge leve MAMMA!;-)

 10. Bente 8. januar 2011 at 19:57 - Reply

  Fantastisk! 🙂

 11. Rajulise 9. januar 2011 at 11:27 - Reply

  Morsomt og treffende, men det fremkommer ikke hvem som har skrevet det, og en så bra tekst burde vel krediteres?

 12. Meg! 9. januar 2011 at 16:10 - Reply

  Jammen meg er det en heltidsjobb og mer enn det å være mor! Godt vi kvinner er SuPERMENNESKER! Hehe. Men verdt er det jo da 🙂

  Utrolig morsom!

 13. Anonym 9. januar 2011 at 17:30 - Reply

  Kom over dette innlegget og skulle til å trykke liker, inntil jeg så at du har stjålet det. Er helt skandale at du som lever av sosiale medier ikke har skjønt at en skal gi honnorør til den som har skrevet det – skjerpings!

  • Trine Grung 11. januar 2011 at 11:16 - Reply

   Vel, siden du kan dette så kan du jo Google det. Det ligger mange stederpå nettet og jeg fikk det på Mail. Som jeg og har skrevet i kommentarfeltet. Dra på «lopphavet» m skandalen din, det er krig i verden 😉

   • Rajulise 13. januar 2011 at 11:53 - Reply

    Her er jeg uenig med deg, Trine. At dette ligger mange steder på nettet, kan ikke leserne dine vite, og det ville vært veldig naturlig å fortelle at du ikke kjente opphavspersonen, men syntes det var en morsom og treffende tekst. Slik det fremstår, vil de fleste tro at du har skrevet det selv, og om det ikke er en skandale, er det ihvertfall ikke redelig. Hvorfor reagerer du så sjelden litt ydmykt når du får kritikk. Man må da ikke alltid ha rett?

 14. Yvonne 15. januar 2011 at 11:24 - Reply

  Artig greie Trine! Tror jeg kjente meg igjen i det meste her gitt! Men stillingen opphører ikke etter 18 år altså;D)) Den utvikler seg. Man får tilleggs-stillinger etter sånn ca 25 år. Svigermor og bestemor er de mest vanlige og de kommer som regel overraskende på, da man ofte «fremdeles» tror ens stilling er «ung energisk småbarnsmor»! ;D))

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits