En skitur og jeg er pyse

Ja, jeg har vondt nå, men jammen var det ikke verdt det! Jeg elsker å være ute i skogen, og på denne tiden er det MED ski som gjelder. Jeg nyter hvert åndedrag og idag suste begge ungene sammen med meg. De syntes det er litt kjedelig å vente på mor, for hallo, jeg er snart 40!! Vi setter ikke bare utfor bakker da lenger. Da ploger vi, på ekte kjerringvis.

Jeg er en pyse i bakkene, jeg må innrømme det. Vet du hva jeg sier når folk kikker rart på meg (for det gjør de, eller kanskje jeg bare føler det)? – Jeg har litt vondt i hoftene så ploging er ikke alltid like lett. MONSTERLOL. Da får jeg masse sympati og folk syntes plutselig at det er helt greit at jeg staker nedover.

Men skulle jeg fått en drøm oppfyllt måtte det være at jeg kunne bare sette utfor. Suse nedover og ikke frykte knall og fall. På sykkel er jeg supertøff, skjønner ikke helt greien. På ski er jeg pyse, jeg liker meg på flata og kunne gått i timesvis. Tre timer  holdt idag. Nå skal jeg koke meg en varm kopp te og kose meg med mine «små». Her er noen bilder, for bloggen er alltid med. Rart med det, klarer ikke helt å la være. Ungene bare ler av meg.

Jeg har fått kick på et nytt kamera som jeg lastet ned på Iphonen min. Hipstamatic heter app’en og du kan lett endre linser, kameraruller og blitzer.

Anbefales om du er gadgetfreak som meg. Min mann har jo adoptert IPad’en min så nå har jeg sagt han får kjøpe sin egen. Han bare elsker den!

Klikker du på bildene blir de større.

Gleder meg til neste helg. Da skal jeg på Norefjell med min festlige kusine. Nå venter teen, happy sunday. HAR DU VÆRT UTE I DAG DA?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-05-19T11:24:22+00:00 9. januar, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |9 Comments

9 Kommentarer

 1. Caroline / Fotballfrue 9. januar 2011 at 14:03 - Reply

  SPREKA 😀 Vi får stå (ploge) sammen en dag :p Haha 😀

  Ha en strålende søndag! Vi sees snart 😉

  Klem til deg og dine

 2. Inger67 9. januar 2011 at 14:16 - Reply

  Wow – så stilige bilder da!!! Spesielt de du har tatt ute 🙂

 3. May 9. januar 2011 at 16:08 - Reply

  Jeg har også vært på ski i dag og jeg er superpysete i utforkjøringer. Er som deg kan gå i timesvis, det har jeg gjort i dag. Men jeg driter i unnskyld utrykket om noen ser littt rart på meg,
  Det er så mange rare skiløpere i marka, men marka er for alle tenker jeg og ploger så jeg nesten går ned i spagaten.

 4. Pernille 9. januar 2011 at 17:39 - Reply

  Ja! Eg har vore ute idag, på spark med hund med korg på sparken. Spinnglatt, vatn på isen. Strøtraktor på vegen. Velsigne den! Ifjor vart treskia mine øydelagt, dei med sånn gamal spiralbinding! Fortel meg kvaslags ski eg skal skaffe meg no, som IKKJE går fort, eg treng dei berre til å gå på flata framover.Det e flott det….sånn som gamlingane likar!! Og veit du ka, Trine, eg er så gamal at eg ikkje bryr meg kva folk evt. tenkjer når dei ser meg ligg og rullar og prøver å få den feite …. mi oppatt. Kjekt å bli 70!!

 5. Heidi P 9. januar 2011 at 17:52 - Reply

  he he….ja men hovedsaken er at du er med da….hehe… Vi har vært ute å lagd snølykt og snømann og snøhule….men nå regner det hvert øyeblikk…Må kjøpe meg skipakke jeg har det ikke enda, men det må jeg ha nå som har tre uteglade unger hehe.

 6. HelseHilde 9. januar 2011 at 18:38 - Reply

  Jeg ler,, min mann har adoptert min I-pad også..hehehe– de likte den ja! 😀

  Hilde

 7. Debs 9. januar 2011 at 20:39 - Reply

  Flotte bilder Trinemor! Syntes du er tøff uansett, du kommer deg da ut og er meeeeed – UNGDOM! 😉

 8. Christine Lövendahl 10. januar 2011 at 16:52 - Reply

  ELSK på hipstamatic app’en. endelig kan man se litt retro ut med et lite knips :p

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits