En oppdatering full av dårlig samvittighet

Bloggen er alltid med meg, men denne uken tok jeg meg fri, uten at det var planlagt. Veldig rart for meg å være, jeg pleier kun av ta meg fri fra mine skriblerier når jeg er sliten og trenger litt nettfri. Det var ingenting i mitt system som tilsa at skullet meg fri, jeg bare gjorde det. Men ikke tro at jeg ikke har tenkt på dere mine lesere, for det gjør jeg her dag.

Jeg har vært i Bergen og holdt foredrag i anledning en nettside for 50+ gruppen som jeg er med og starter opp. KJempespennende! Det skjer så masse om dagen at jeg må liksom holde meg litt fast i svingene. Jeg skal starte egen TV-kanal online med mange spennende samarbeidspartnere, jeg er med å starter opp Krydder50, jeg skal skrive for tre ulike blader….i det hele tatt så fylles dagene.

Jeg opplevde enda en kjekk ting i Bergen. Jeg hilste på min gjesteblogger Sandra Love og min Twittervenn IngirdUtenD. Det var kjempekoselig og vi pratet i timesvis på Bocca i Bergen.

Sandra er en vittig ung dame med MASSE humor. Jeg lo fra vi kom til jeg gikk.

Legg merke til at jeg holder meg i bakgrunnen. Veldig ulikt meg, men Sandra krevde oppmerksomheten og selvfølgelig skal en la andre skinne. Hun er en fest.

Jeg grisekoste meg på sofaen til min tante de dagene jeg var i Bergen…..trengte en liten minihusmorferie, det gjør godt for det meste!

Nå skal jeg til mine herlige jenter på CHiHair i Drammen. GJETT om jeg trenger hjelp til å kverke den gråe motorveien!!?

Et lite tips: JEG HAR EN MINIBLOGG SOM DU KAN FØLGE HER. Den oppdaterer jeg kjapt hver dag med bilder og små tekster. Addressen er http://trinegrung.com. Bare et tips 🙂
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:02:15+00:00 14. januar, 2011|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|Tags: , , |3 Comments

3 Kommentarer

 1. HelseHilde 14. januar 2011 at 18:24 - Reply

  Det er vel ingen ting å ha dårlig samvittighet for 😉
  Synes du er kjempeflink til å oppdatere bloggen din jeg. Hjelpemegvel så mye du får utrettet!

  Gleder meg til å se deg, og nyt helgen på hyttetur, så er det plutselig ny uke med full fart igjen 😀

  klem Hilde

 2. Vibbedille ;)) 14. januar 2011 at 18:42 - Reply

  Lurer på om du har SUPER MAN syn?? SER ingen motorvei eg…..men kjønner godt hva du mener….*noterer hårfarge på handlelappen*

  KOS deg og ha ei strålende helg!!

  Klem Vibbedille (Har fått meg NY blogg gitt!!)

 3. Sandra Love 24. januar 2011 at 21:19 - Reply

  Krevde? TOK! Love-love 😉

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits