Me and my office

For et år siden flyttet jeg inn i kontorlokaler i Røyken Næringshage. Den gang var jeg kjempehappy over å komme meg ut og vekk fra hjemmekontoret, og brukte masse tid på planlegging og ideutveksling med kolleger der borte. Jeg jobber for meg selv som Medieutvikler og jobben min kan du lese mer om HER. Det er mange som ikke skjønner helt hva jeg driver med, og derfor la jeg nå link til siden. Kort fortalt hjelper jeg bedrifter til å finne sin profil på sosiale medier, hvordan de skal bidra/engasjere seg i dette mediet og hvordan samtalen med for eksempel bloggleserne bør foregå.

Mest av alt elsker jeg å holde foredrag om emnet, og er veldig stolt over den tilbakemeldingen du kan lese HER.

Jeg har nå flyttet ut av kontoret i Næringshagen fordi jeg omtrent ikke var der lenger. Alle møtene jeg flyr i er i Oslo eller Asker, og derfor stod jo bare kontoret og blomstret for seg selv. Jeg slapper mye mer av nå som jeg jobber hjemmefra og har basen min her. Firmaet mitt går så det suser og det er jeg veldig stolt av. Jeg bygger sakte men sikkert sten på sten, og innen noen måneder er Norges første onlinebaserte TV kanal et faktum og jeg sitter i setet. Sammen med samarbeidspartnere, for jeg gjør ikke alt alene, men likevel. Det er så gøy og igår kom en telefon med et klarsignal jeg har ventet lenge på! JIPPI! Her jobber jeg nå:

Laget meg kontorkrok hjemme

Nå til helgen vender jeg nesen mot Sørlandet. Jeg skal til Grimstad å besøke Ada i Stine Sofies Stiftelse. Hele helgen skal vi planlegge en programserie vi skal lage sammen i 2012. Gjett om jeg gleder meg! Ada er et fyrverkeri av en kvinne og vi utfyller hverandre veldig godt. Prosjektet vi har sammen skal jeg komme tilbake til…må få klarsignal fra Ada om at det er OK at jeg publiserer det. Mer om Stiftelsen kan du lese HER.

Kroppen blir et blogginnlegg i seg selv snart. Jeg har det fysisk bedre enn på lenge og leddene er nesten helt tilbake til normalen. Tenk det!!  Jeg er så glad og kiloene løsner for alvor nå. Tydelig at jeg gjør mye riktig om dagen! Jeg bare jubler! Klem til deg kjære leser, sender deg deler av min energi! Ja, for du ser energilyset på kontorpulten min!? Bruker det hver dag nå i mørketiden…..tror det gjør susen!

Me Myself and I haha
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:02:13+00:00 19. januar, 2011|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|Tags: , |58 Comments

58 Kommentarer

 1. Zagflisa 19. januar 2011 at 13:58 - Reply

  Gratulerer! Man lærer og erfarer gjennom alle prosesser i livet, både jobb og privat! Er glad på dine vegne at ting ser lyyyst ut!!! Keep up the good work:)
  Klem fra Sarah:)

  • Trine Grung 19. januar 2011 at 14:01 - Reply

   Takk!! Elsker dagene nå etter mange tunge tak i 2009/10…..jobber masse men kjekt når en liker det en jobber med!

 2. Heidi P 19. januar 2011 at 14:17 - Reply

  Det har du virkelig fortjent Trine at ting skal løsne. Du jobber hardt for det. Veldig nysgjerrig hva du gjør om dagen om jeg kan ta med meg noe videre derfra. Spennende. Hva heter lyslampen? sånt tror jeg på. Vi får altfor lite lys i denne årstiden påvirker hormonene våre. Grattis med firma og bedre helse tar imot litt av energien 🙂

  • Trine Grung 19. januar 2011 at 14:31 - Reply

   Lyset er Philips sitt…..kjøpte på EL butikk…..dokumentert virkning og jeg liker det!

 3. Elisabeth 19. januar 2011 at 14:20 - Reply

  Gratulerer med suksessen, både kroppsmessig og arbeidsmessig:-) Så deg på Rortunet for noen uker siden, du så absolutt slankere ut enn da jeg så deg i fjor sommer(ikke for det, du var jo ikke akkurat stor da heller), så det løsner definitivt. Godt jobba, Trine:-)

 4. Liv-Inger 19. januar 2011 at 14:23 - Reply

  Så spennende da! Artig å høre at virksomheten blomstrer. Må være utrolig deilig å være sin egen herre, eller eh, kvinne, frue whatever.

  Lykke til med kommende prosjekter 🙂

  • Trine Grung 19. januar 2011 at 14:30 - Reply

   Ja det er det. Litt rart i starten, følte ikke jeg jobbet liksom hvis jeg ikke var på et kontor med masse kolleger. Men nå elsker jeg det…..men det tok tid!

 5. Tonje Olsen 20. januar 2011 at 08:30 - Reply

  Hei Trine!
  Fikk med meg at du diskuterte meg på Twitter i går med bla. Denne tweeten:

  «@Undreverset ikke når helsen sa nei. Selvutvikla? Når en har 4 barn og velger å studere…er vel selvutvikl det og!? Helt feil fokus».

  Et spørsmål; Er det yrkesaktive mødre generelt du mener har helt feil fokus, eller bare de som tar en utdannelse?

  • Trine Grung 20. januar 2011 at 10:50 - Reply

   Jg syntes vel at å velge å studere er fokus på selvutvikling. Etter å ha lest det du har skrevet, og sett på TV2, har du ikke fulgt m i min timen om hva bloggen eller HelseHilde handler om. Jeg skjønner ikke hva i alle dager hun og jeg har å gjøre i den sammenhengen og derfor var det nok meningen at helsen skrantet.
   Jeg synes du har misforstått eller ikke lest nok for å putte oss i den boksen du gjør. Dessverre. Det er nå fokus på selvutvikling når en m 4 barn velger å studere!? For hva er egentlig selvutvikling? Utvide horisonter, få nye impulser og lære masse nytt. Min hverdag m andre ord!

   • HelseHilde 20. januar 2011 at 12:02 - Reply

    Enig med det Trine skriver her.

    Man kan godt synes at noen damer fokuserer for mye på seg selv, man kan mene hva man vil for den sags skyld, men å dra inn denne bloggen og min kamp for å kunne fungere i hverdagen, blir jo bare meningsløst. Jeg tror de som leser og følger med ser den.

    Det er jo da jeg også synes at det blir ekstra morsomt når dama er student! Det er jo synonymt med selvutvikling. Men jeg klapper for deg, som utvikler deg og vokser som menneske. Ikke minst er du priviligert som har helse til det, og ikke minst økonomiske midler til det. De færreste har det i din alder, med fire unger. Trine er jo til og med fotballfrue, og må jobbe for føden,, hehe
    Jeg kan ikke studere, fordi kroppen min ikke klarer det enda, så du er virkelig ei «Vestkantdame» du Tonje :-D. Good for you!!!

    Skulle ønske at du utstrålte ditt eget budkap om å gi tilbake, og bidra i sammfunnet med annet enn å peke finger mot andre. Det er en måte å bruke resurser på det og, men det er ikke oppbyggende for neon, slik jeg kan se det.

    Jeg kan ikke se at Trine eller meg er noen som du vil møte i diskusjon, for vi snakker ikke samme språket.

    Lykke til!

    Hilde

    • Rajulise 20. januar 2011 at 17:44 - Reply

     En liten kommentar Hilde. Synes ikke du skal trekke den slutningen at Tonje ikke bidrar i samfunnet og gir tilbake. Hun er et menneske som stiller opp for andre, sprer glede, støtter prosjekter i andre land og er en vidunderlig mor. Det er viktig å skille mellom selvutvikling i den konteksten Tonje bruker det og utdanning. Hvis du ikke gjør det, har du faktisk misforstått og feillest alt Tonje har skrevet. Selv om det sikkert er utviklende å utdanne seg, så blander du innholdet i begrepene her. Når ble en førtiåring Vestkantfrue av å ta utdannelse? Tror ikke du skal trekke så mange slutninger om et menneske du ikke kjenner, selv om jeg ser at du har en tendens til å leke hobbypsykolog og stadig diagnostiserer folk som ikke er enige med deg. Forøvrig synes jeg det er flott at du blir bedre og har funnet en metode som passer for deg. Det som bekymrer meg i tekstene dine, som jeg anser for å være anbefalinger siden du kaller deg HelseHilde, er at du ikke også nevner at det advares mot mye av det du foreslår, sier at det er viktig at folk setter seg grundig inn i eventuelle bivirkninger før de begynner med noe, og at nevner at du faktisk ikke har spesielt gode kunnskaper om anatomi. Når noen påpeker faktiske feil, avfeier du dem konsekvent med at du har din sannhet og de har sin. Mens enkelte ting kan diskuteres, er det likevel noe som ligger fast. Det tror jeg enhver patolog kan si noe om. For meg ville din personlige fortelling om dine erfaringer stå mye sterkere dersom du lot den være nettopp det, en personlig fortelling, fortalt av Hilde.

     • HelseHilde 20. januar 2011 at 19:38

      Jeg mener absolutt ikke at man er en velutviklet vestkantdame fordi om man utvikler seg. Det er Tonje sine ord 😉 har du lest kronikken hennes? det er det som er hele debattgrunnlaget her. At disse selvutviklede damene er vestkantfruer,,hehe.. Visste ikke det før hun skrev det jeg.

      Jeg mente at siden hun er så opptatt av å spre dogma om andre, så var det i seg selv ikke særlig bidragsytende. jeg tar det som en selvfølge at hun er en god mor og en masse andre ting. Jeg kjenner henne ikke personlig, og regner automatisk med at hun er fantastisk! Jeg bidrar opå samme måte som henne jeg,, men det kom visst ikke frem? Det var poenget mitt.

      Beklager at jeg tydeligvis er uklar i måten å uttrykke meg på her. Håper dette var klarere.

      Og når det gjelder å dra slutninger om mennesker man ikke kjenner? Beklager, jeg trodde det var det kronikken til Tonje handlet om.Jeg ble veisst revet med. Jeg prøver å forholde meg til det hun har ytret. Hennes oppfattelse av andre osv…..som hun ikke kjenner….;-)))
      Du pirker i essensen av kronikken her. Det er interessant. Jeg ser ikke at Tonje skiller en form for selvutvikling fra en annen. Hun vet da tydeligvis at disse damene som hun irriterer seg over ikke gir til samfunnet? Hmmm… Jeg som lesr vet jo at det bare er tull. de gir sikkert en masse, og kan godt være både selvutvikla og hjelpe de som har mindre.

      Jeg diagnoserer ingen, og beklager på det sterkeste om du har oppfattet det slik.

      Jeg jobber for Helse, og gleder meg over det.
      På mandag blir det nytt innlegg, og helse er igjen i fokus!

      Hilde

     • Tonje Olsen 20. januar 2011 at 19:58

      Til orientering for lesere av denne bloggen; Jeg bruker i kronikken min betegnelsen «vestlige damer». Trine og Hilde forstår tydeligvis ikke at «vestlig» og «vestkant» er to forskjellige ting, men det er det altså, som de aller fleste helt sikkert vet.
      Trine og Hilde,med den vestlige verden regner jeg store deler av Europa og USA bla. Det er altså ingen grunn til å føle seg spesielt truffet av kronikken om man bor på vestkanten av byen, eller for den saks skyld å si at dette føler jeg meg ikke truffet av fordi jeg ikke er en vestkantfrue.

     • Rajulise 20. januar 2011 at 20:25

      Forskjell på vestkantfrue og å komme fra vesten, Hilde.

   • Tonje Olsen 20. januar 2011 at 11:48 - Reply

    Interessant at du nevner at det nok var meningen at helsen skrantet Trine (andre gang du trekker deg fra å møte meg til debatt). Det kan nok ikke ha vært noe annet enn meningen nei, for det hørtes ut som formen var helt fin da du meldte at du var i slalombakken et par timer før du trakk deg fra God morgen Norge.

    • Trine Grung 20. januar 2011 at 12:10 - Reply

     Vel, nå satt jeg i kafeen og rant ikke. Min datter rant m min kusine om du må ha detaljer. Selvom jeg er aktiv på nett har jeg en klar profil og syter veldig sjelden!
     Dessuten ville jeg ALDRI løyet til mine kontakter i TV2….ei heller i Dagsnytt18. Ikke tro at dette handler om å debattere m deg….

     • Tonje Olsen 20. januar 2011 at 12:49

      Vi kan gjerne avslutte diskusjonen Trine. Alt jeg ber om er at du sletter skadelige, eller beviselig verdiløse helseråd, tips om farlige sjarlataner, betegnelsen helse- foran Hildes navn, og at du i fremtiden tar redaktøransvar for det som publiseres på bloggen din !

     • Trine Grung 20. januar 2011 at 13:05

      Jeg er glad for diskusjonen og nei, kommer ikke til å gjennomføre det du ønsker. Ønsker du redaktøransvar på siden min? Den jobben er dessverre ikke ledig. Hilde formidler friskhetsfokus og bedre helse. HelseHilde blir!

     • Tonje Olsen 20. januar 2011 at 13:22

      Hmmm… nei jeg tror nok ikke jeg ønsker redaktøransvaret for bloggen din, alt for mye jobb. Jeg ønsker bare at du tar det ansvaret.

     • Trine Grung 20. januar 2011 at 16:14

      Jeg tror nok media er ferdig med denne saken, og deg som meningsytrer Tonje. Hvorfor i alle dager tror du at de gidder å bringe dette opp IGJEN?
      Jeg har å jobbet i media i 20 år og jeg vet litt om hvordan de jobber….
      Men jeg slutter diskusjonen nå fordi jeg vet at det ikke fører noe med seg…..du har din oppfatning og jeg har min. For meg er det helt greit og det bør du forsone deg med. Jeg er ikke opptatt av å vinne denne «krigen» med deg….det betyr ikke noe for meg om du er uenig.
      Jeg har full respekt for at du har et annet syn på ting…..
      Hilde er et av de mest kunnskapsrike menneskene jeg har møtt i alle år helse har vært et interessefelt. Ingen på min vei har den kunnskapen Hilde innehar om helse og mat. Jeg sier ikke jeg er enig i alt hun har gjort på sin helsereise, men friskere og friskere blir hun. Det syntes jeg er interessant å høre mer om. Om noen såkalte «onlinedoktorer» mener det er svada blir helt sekundært for meg. Min lege heier på det jeg gjør om dagen.Hvorfor? Fordi jeg blir bedre og bedre hver dag….you do the math. Jeg har ikke puttet noe medisin i kroppen fordi jeg tror at kroppen klarer å balansere MIN ubalanse med min hjelp. Takk for ditt engasjement Tonje og lykke til videre! 🙂

     • Rajulise 20. januar 2011 at 17:57

      At du er ferdig med denne saken, er det naturligvis bare du som kan bestemme, Trine. At du trekker den slutning at media er ferdig med Tonje som meningsytrer, er så drøyt, at jeg faktisk er sjokkert. Mener du at hennes kronikker og essays ikke lenger vil bli publisert fordi media er lei av henne etter oppmerksomheten hun fikk rundt kronikken om de selvutvikla damene, en tv-opptreden og en diskusjon på din blogg? Å si at media er ferdig med noen som meningsytrer er en grov uttalelse, og du burde kanskje beklage en slik meningsytring? Etter tjue år i media vet du jo at det ikke er slik det fungerer. Tatt i betraktning hvor mange ytringer Tonje har fått publisert i aviser de siste månedene, vil jeg tro at hennes rolle som samfunnsdebattant og meningsytrer bare så vidt har begynt. Og selv gleder jeg meg til fortsettelsen.

     • Trine Grung 20. januar 2011 at 18:33

      OMG…i denne saken . Om Tonje ønsker å mene mer om andre ting så gjerne. Debatt rundt viktige emner er bra…uten tvil!

     • Rajulise 20. januar 2011 at 20:30

      Var det det du mente? Det skjønte jeg faktisk ikke. Som forfatter, journalist og oversetter er jeg vant til å uttrykke meg presist, og da er det lett å misforstå når andre ikke gjør det.

     • Trine Grung 20. januar 2011 at 20:40

      Så flott da! Da er alt på stell og livet går videre! Ha en strålende kveld

     • Tonje Olsen 20. januar 2011 at 20:57

      Siden jeg av en eller annen grunn, ikke får trykke liker på innleggene her, sier jeg at jeg liker innleggene til Rajulise, særlig synes jeg hun skrev reflektert og lettfattelig til Hilde. Takk for det, fint at noen andre enn meg prøver å få formidlet det essensielle her. Husk at selv om vi ikke når igjennom til Hilde, vil kanskje leserne hennes bli oppmerksomme på at de ikke må ta det som formidles som god fisk, uten å dobbeltsjekke råd og tips med andre kilder. Det er god nok grunn til å bruke litt tid på dette!

     • Eva 21. januar 2011 at 07:05

      Kjære tanter, onkler, tonjer og rajuettellerannet. Når ble denne bloggen et diskusjonsfoum? Når dere håper at avisene fanger det opp slik at dere blir sett? Tonje har da nok av forum hvor hun kan ytre sine meninger, og det har vel tanten og jalladamen også. Vet dere, det er bare så ufattelig patetisk å lese disse kommentarene som kommer gang på gang på gang på gang. Helt alvorlig, er dere ikke voksne folk? Jeg skjønner godt at VOE gav seg, og der var det snakk om drittunger som kom med dårlige kommentarer…. Hvorfor betyr bloggen til Trine så mye for dere at dere bruker kveld etter kveld på å kommentere? Jeg vet at Trine var syk da den debatten skulle skje, men ingen er vel tjent med en jævla legeerklæring? Eller, jo. Mulig man hadde funnet noe snusk i den også som man kunne diskutere.
      Jeg fatter ikke dette, rett og slett. Det er så ute fra min forstand at voksne mennesker holder på med slik skittkasting og arroganse. Vet dere? Hvis jeg ikke liker noe så ignorerer jeg det. LIker jeg ikke en person så ignorerer jeg den personen. Det er veldig enkelt. Og om dere er så uenig med Trine, -ANMELD HENNE TIL POLITIET! Om det er så graverende, så gjør nå det, for Guds skyld.
      Jeg blir FLAU at å lese tanter, onkler, tonjer og rairaijulise sine kommentarer her. Alvorlig talt. Det er ingenting dere kan påvirke på denne bloggen uansett. Bruk nå heller energien på noe viktigere, sats på noe dere kan påvirke. Miljøet, Krekar, Maria Amelie, Irak, Iran. Få dere et fadderbarn, ett eller annet. En liten kattunge, kanskje… Noe nyttig å holde på med…
      Dette blir bare så vanvittig DUMT, smartiser! Og dette kommer fra lille meg, som har 5 år fra HiB. Måtte bare nevne det, slik at dere ikke hudfletter meg for at jeg er dum eller noe… men jiiiiiiiiiiiises, mine damer og herrer. Dette er så dumt at jeg ikke har ord. Ikke flere, iallefall.

     • Tonje Olsen 20. januar 2011 at 14:04

      Forresten Trine, hvis du er glad for diskusjonen antar jeg du stiller opp og tar den dersom TV, eller aviser igjen melder sin interesse for at vi skal møtes til debatt. Forutsatt at helsa di ikke skranter selvfølgelig.

     • HelseHilde 20. januar 2011 at 13:11

      ….og hvorfor skulle det bety noe om hva DU ber om Tonje?
      Er du helseeskpert, siden du vet hva som er verdiløse helseråd?

      Det er en gang slik,Tonje, at det finnes mange blogger som har mange forskjellige temaer, og de har forskjellige målgrupper. Trine sin blogg er for meg en plass hvor man kan se fremover, være fremsynt, og nå mennesker som tenker selv og som er interessert i nye ting. Om dette er feil blogg for deg, så er vel det helt greit? Ikke noe å mase om det 😉

      Det at du kun snakker «om» meg, og ikke «til» meg, reagerer jeg litt på. Om du reagerer på enkelte helsetips som har hjulpet meg, om det er der det ligger, så må du for all del spørre, så skal jeg oppklare 😉

      Hilde

     • Tonje Olsen 20. januar 2011 at 13:30

      Hilde, at jeg ikke har snakket til deg, er fordi det ser ut til å være bortkastet tid. Leger, forskere og andre som fulgte med i naturfagtimen har utallige ganger, og på forskjellige steder, forklart deg med teskje, og vist til dokumentasjon på hvilke av rådene og tipsene dine som er verdiløse, eller skadelige. Allikevel avfeier du dem og svadaen blir ikke slettet.

     • Anonym 22. januar 2011 at 13:15

      Men Hilde, det er jo ikke fremtidsrettet fokus du bedriver. Det er gammel gørr av projiserte følelser som preger det du skriver, surmuling og kritikk av de som har forsøkt å hjelpe deg.

     • HelseHilde 22. januar 2011 at 15:31

      Mitt møte med Helsevesenet var det jeg opplevde for noen år tilbake. Skrevet ærlig og rett frem. Kall det gjerne surmuling. Det må du selv stå inne for.
      Gammel gørr for deg, treffer mange som dessverre har vært i samme båt.

      Hilde

     • HelseHilde 22. januar 2011 at 15:39

      Åh, kaisad, kanskje du leser Hilde møyter Helsevesenet del 1, 2 og 3, og antar at det skulle være fremtidsrettet? nei, det er bare et tilbakeblikk, og representerer ikke det jeg blogger om 🙂

      Trykk på HelseHilde øvers, så kan du se alle innleggene mine. Kun om helsetips, som jeg skal love deg ikke er gammelt gørr,,,hehehe. beklager at jeg ikke så at det nok var det du missforsto med en gang.

      I morgen kommer et innlegg om Supermat,, da er jeg tilbake med helsefokus.;-)

      Hilde

 6. Nettgründer.com 20. januar 2011 at 18:43 - Reply

  Flott å høre att det går bra med businessen din 🙂 Det har forøvrig kommet et supert forum for bloggere i Norge, ta gjerne turen innom en tur 🙂 http://bareblogg.no/

 7. Tante 20. januar 2011 at 18:45 - Reply

  Ehhh … er ikke håndteringen av kritikk i kommentarfeltet under her et lysende eksempel på hvordan man IKKE håndterer web 2.0? Jeg synes det er veldig merkelig at en som jobber som «Medieutvikler» (det er ikke et egennavn, så den store M-en er strengt tatt aldeles overflødig), snakker rett forbi så mange i bloggsfæren, blir så sår over saklige tilbakemeldinger, nekter å ta ansvar for innholdet i det som formidles …

  • Trine Grung 20. januar 2011 at 19:32 - Reply

   det er du fritt til å mene, heldigvis. Jeg er overhode ikke sår….og tar ansvar. Enkelt og greit. Men det innebærer ikke at jeg luker og Hilde fordi et par stykker mener det. Jeg syntes det hun formidler er interessant. Enkelt og greit

   • Tante 20. januar 2011 at 21:42 - Reply

    Men du formidler det ikke bare, du er jo med på å pakke det inn. Og det dere pakker det inn som, er at det skal være så utrolig annerledes og nyskapende og HEEELT noe annet enn man finner i helsevesenet, ettersom Hilde tenker helhet, i motsetning til leger, som ikke ser stort lengre enn nesa rekker. Det blir jeg litt matt av, for det er jo ikke sånn virkeligheten er: Tusenvis av leger, sykepleiere, jordmødre, helsesøstre og andre i helsevesenet tenker helhet hver eneste dag.

    Jeg vet ikke hva du mener med at «et par stykker mener det» (tror noe har falt ut i redigering, kanskje du burde begynne å lese kjapt igjennom før du trykker på «post»), men kritikken du/dere har fått, har jo kommet fra flere hold og i all hovedsak vært saklig. Ofte engasjert, det er så – men engasjement heier du jo på, var det ikke sånn?

    • HelseHilde 20. januar 2011 at 22:17 - Reply

     Mine innlegg handler ikke om leger i det hele tatt, utenom mitt møte med helsevesenet, som er en skildring fra mitt liv. Alle innleggene mine handler om Helseerfaringer, og om det har blitt noe fokus på leger så er det i kommentarfeldtet. Der har det foregått litt av hvert 😉
     Helt utrolig hvordan naturlige metoder og kostholdsendringer kan røske opp i grasrota. Jeg ser at det etter min mening er på overtid!

     Hilde

     • Tante 20. januar 2011 at 22:30

      Men du skrev jo sist mandag at det finnes utrolig få leger som tenker utenfor boksen. En bastant og uetterrettelig påstand, helt i starten av teksten. Er ikke det å fokusere på leger, så vet ikke jeg. («Fokus» er forresten ikke noe man kan «ha på» noe som helst, men det er jo en helt annen debatt).

 8. Eva 21. januar 2011 at 05:29 - Reply

  Kjære tanter, onkler, tonjer og rajuettellerannet. Når ble denne bloggen et diskusjonsfoum? Når dere håper at avisene fanger det opp slik at dere blir sett? Tonje har da nok av forum hvor hun kan ytre sine meninger, og det har vel tanten og jalladamen også. Vet dere, det er bare så ufattelig patetisk å lese disse kommentarene som kommer gang på gang på gang på gang. Helt alvorlig, er dere ikke voksne folk? Jeg skjønner godt at VOE gav seg, og der var det snakk om drittunger som kom med dårlige kommentarer…. Hvorfor betyr bloggen til Trine så mye for dere at dere bruker kveld etter kveld på å kommentere? Jeg vet at Trine var syk da den debatten skulle skje, men ingen er vel tjent med en jævla legeerklæring? Eller, jo. Mulig man hadde funnet noe snusk i den også som man kunne diskutere.
  Jeg fatter ikke dette, rett og slett. Det er så ute fra min forstand at voksne mennesker holder på med slik skittkasting og arroganse. Vet dere? Hvis jeg ikke liker noe så ignorerer jeg det. LIker jeg ikke en person så ignorerer jeg den personen. Det er veldig enkelt. Og om dere er så uenig med Trine, -ANMELD HENNE TIL POLITIET! Om det er så graverende, så gjør nå det, for Guds skyld.
  Jeg blir FLAU at å lese tanter, onkler, tonjer og rairaijulise sine kommentarer her. Alvorlig talt. Det er ingenting dere kan påvirke på denne bloggen uansett. Bruk nå heller energien på noe viktigere, sats på noe dere kan påvirke. Miljøet, Krekar, Maria Amelie, Irak, Iran. Få dere et fadderbarn, ett eller annet. En liten kattunge, kanskje… Noe nyttig å holde på med…
  Dette blir bare så vanvittig DUMT, smartiser! Og dette kommer fra lille meg, som har 5 år fra HiB. Måtte bare nevne det, slik at dere ikke hudfletter meg for at jeg er dum eller noe… men jiiiiiiiiiiiises, mine damer og herrer. Dette er så dumt at jeg ikke har ord. Ikke flere, iallefall.

 9. Eva 21. januar 2011 at 05:57 - Reply

  Kjære tanter, onkler, tonjer og rajuettellerannet. Når ble denne bloggen et diskusjonsfoum? Når dere håper at avisene fanger det opp slik at dere blir sett? Tonje har da nok av forum hvor hun kan ytre sine meninger, og det har vel tanten og jalladamen også. Vet dere, det er bare så ufattelig patetisk å lese disse kommentarene som kommer gang på gang på gang på gang. Helt alvorlig, er dere ikke voksne folk? Jeg skjønner godt at VOE gav seg, og der var det snakk om drittunger som kom med dårlige kommentarer…. Hvorfor betyr bloggen til Trine så mye for dere at dere bruker kveld etter kveld på å kommentere? Jeg vet at Trine var syk da den debatten skulle skje, men ingen er vel tjent med en jævla legeerklæring? Eller, jo. Mulig man hadde funnet noe snusk i den også som man kunne diskutere.Jeg fatter ikke dette, rett og slett. Det er så ute fra min forstand at voksne mennesker holder på med slik skittkasting og arroganse. Vet dere? Hvis jeg ikke liker noe så ignorerer jeg det. LIker jeg ikke en person så ignorerer jeg den personen. Det er veldig enkelt. Og om dere er så uenig med Trine, -ANMELD HENNE TIL POLITIET! Om det er så graverende, så gjør nå det, for Guds skyld. Jeg blir FLAU at å lese tanter, onkler, tonjer og rairaijulise sine kommentarer her. Alvorlig talt. Det er ingenting dere kan påvirke på denne bloggen uansett. Bruk nå heller energien på noe viktigere, sats på noe dere kan påvirke. Miljøet, Krekar, Maria Amelie, Irak, Iran. Få dere et fadderbarn, ett eller annet. En liten kattunge, kanskje… Noe nyttig å holde på med… Dette blir bare så vanvittig DUMT, smartiser! Og dette kommer fra lille meg, som har 5 år fra HiB. Måtte bare nevne det, slik at dere ikke hudfletter meg for at jeg er dum eller noe… men jiiiiiiiiiiiises, mine damer og herrer. Dette er så dumt at jeg ikke har ord. Ikke flere, iallefall.

  • Trine Grung 21. januar 2011 at 05:59 - Reply

   AMEN! HERLIG KOMMENTAR, jeg ler så jeg griner!

   • Tante 21. januar 2011 at 06:56 - Reply

    Og DER illustrerte du nettopp det jeg prøvde å si noe om i min første kommentar: Ved å ignorere saklig kritikk, men bejuble en raljerende og latterliggjørende kommentar viser du bare at du ikke behersker web 2.0. Med blogger, sosiale medier og diskusjonsforum har vi fantastiske muligheter til å utveksle meninger, bringe kunnskap videre og dele erfaring – men du kaster alle de sjansene på båten ved å klappe i hendene av fryd over at noen driver med ukvalifisert synsing om en ukjent kommentator (som i parentes bemerket ikke kjenner til de to andre kommentatorene og ikke aner hvilken debatt du meldte sykdomsforfall til). Og det der med «kveld etter kveld» og «gang etter gang» – jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg har brukt veldig lite tid på dette. Jeg leste litt her på bloggen i høst en gang, men fikk nok og forsvant et par måneder. I går kom jeg innom igjen, og fikk en nyttig påminnelse om hvorfor jeg ga opp sist. Så nå gir jeg opp igjen. Jeg kommer til å lese hva du eventuelt svarer meg, men det skal mye til for at jeg fortsetter denne «utvekslingen» (vi snakker vel egentlig mer forbi hverandre).

    Mitt poeng helt fra starten av: Du lever av å gi råd om sosiale medier, hvis jeg har skjønt det rett. Og jeg tviler ikke et sekund på at du er en engasjert og fengende foredragsholder, at du er en racer til å inspirere, og at du har mye å komme med (eller for den saks skyld at du er en fantastisk kone og mor, men det er liksom ikke så relevant her). Men akkurat når det gjelder nettikette har du helt åpenbart mye å lære.

    Altså: Du er helt sikkert en flott person. Pen ser jeg at du er. Flink? Uten tvil! Men du har en blindsone, og det er nettopp denne.

    • Trine Grung 21. januar 2011 at 07:28 - Reply

     Nå må jeg vel si at veldig mye av den kritikken som kommer min vei om min blogg mulig oppfattes av enkelte som saklig, for meg virker den ikke det. Jeg har gitt opp å svare de som tydelig synser for å synse og aldri gir seg enn hvor mye jeg svarer. Jeg er ikke opptatt av å vinne debatten, men når motpart aldri lytter…..og ting grenser til mobbing, da lukker jeg ørene.
     Om jeg etter ditt syn ikke kvalifiserer til å gi råd innen sosiale medier blir sekundært for meg. Dessverre. Siden jeg jobber så mye som jeg gjør må jeg gjøre noe riktig tenker jeg. Dette er en personlig blogg som aldri kan sidestilles en bedriftsblogg. Det er lettere å svare på vegne av en bedrift enn når flere kritikere kritiserer videre og tror de kan bestemme hva min private blogg skal inneholde. La de være kritiske….det heller betyr ikke så mye for meg.

     Du sier : «Med blogger, sosiale medier og diskusjonsforum har vi fantastiske muligheter til å utveksle meninger, bringe kunnskap videre og dele erfaring – men du kaster alle de sjansene på båten ved å klappe i hendene av fryd over at noen driver med ukvalifisert synsing om en ukjent kommentator»

     1. HelseHilde deler erfaringer, bringer sin kunnskap videre og utveksler sin mening om det norske Helsevesen.
     2. Hvordan vet du at vedkommende som kommenterer over her er ukvalifisert og ukjent ved saken? Er saken så veldig kjent for deg? Hvor godt har du satt deg inn i den? Og hvorfor er du så kvalifisert til å mene så mye om den og ikke Eva over her?

     Du har ikke fulgt med, for jeg har prøvd veldig mange ganger å svare kritikerne. De vil ikke høre, de bare forsetter å diskutere. Jeg har ikke tid til å svare alle de bloggerne som blogger om meg og de sakene jeg blogger om. Det er et luksusproblem ja, men sånn har det blitt. Jeg har en blogg som skaper debatt og det syntes jeg er bra. Da vil mange folk være uenig og det godtar jeg. Jeg gjør alt selv og det er grenser for hvor mye jeg skal svare og engasjere meg. Når det kommer over 500 kommentarer på et innlegg så tror jeg det sier seg selv at jeg ikke har tid å svare hver enkelt. En har da et liv…..nå avslutter jeg Hildedebatten. Om andre vil forsette så blir det opp til de.
     Mine intensjoner er gode men jeg orker ikke svare kritikerne lenger. De er for mange og er ikke interessert i mine svar. De skal bare vinne debatten….og det er ikke viktig for meg

     • Tante 21. januar 2011 at 08:36

      Der lokket du meg utpå igjen! Ang. «ukvalifisert synsing» – hvis du leser det jeg skrev, en gang til, vil du se at det står «ukvalifisert synsing om en ukjent kommentator». Altså ukvalifisert synsing om meg. Hvordan jeg vet at synsingen er ukvalifisert? Jeg kjenner ikke vedkommende! Hun/han aner ingenting om meg, men foreslår i en nedlatende tone at jeg skal skaffe meg en kattunge.

     • Tante 21. januar 2011 at 08:36

      Der lokket du meg utpå igjen! Ang. «ukvalifisert synsing» – hvis du leser det jeg skrev, en gang til, vil du se at det står «ukvalifisert synsing om en ukjent kommentator». Altså ukvalifisert synsing om meg. Hvordan jeg vet at synsingen er ukvalifisert? Jeg kjenner ikke vedkommende! Hun/han aner ingenting om meg, men foreslår i en nedlatende tone at jeg skal skaffe meg en kattunge.

     • Anonym 22. januar 2011 at 13:18

      Når du får så mye kritikk, får du ikke behov for å se litt på hva kritikken inneholder for å utvikle deg selv til en bedre utgave av deg selv?

 10. Skeptikeren354 21. januar 2011 at 08:01 - Reply

  Du er veldig opptatt av å fortelle hvor travelt du har det og hvor mye du jobber. Men det kan se ut til at du sitter mest på facebook og kommenterer på bloggen. Eller så er du hos frisøren. Tviler sterkt på at du har så mye jobb.

  • Tante 21. januar 2011 at 08:37 - Reply

   Og for ordens skyld: Jeg synes dette er en ufin kommentar, og jeg skjønner godt at den typen tilbakemeldinger er irriterende.

   • Trine Grung 21. januar 2011 at 09:41 - Reply

    😉 For ordens skyld så humrer jeg godt av den ufine kommentaren til Skeptikeren354 som må skjule seg bak falsk ID på nettet. Kan en ikke stå frem med fult navn og stå inne for det en sier….da får ikke meningene så mye respekt hos meg dessverre. BTW….hadde skeptiker skjønt seg litt på de enkle mekanismene som finnes på mobilen….så hadde han ikke svart sånn. Takk Tante…

  • Tante 21. januar 2011 at 08:37 - Reply

   Og for ordens skyld: Jeg synes dette er en ufin kommentar, og jeg skjønner godt at den typen tilbakemeldinger er irriterende.

 11. Skeptikeren354 21. januar 2011 at 10:09 - Reply

  Vel… I mine øyne hadde du fått mye mer respekt hos meg hvis du hadde vært ærlig og sagt at jeg sliter med å få en vanlig jobb og at jeg måtte finne en måte å livnære meg på så derfor startet jeg opp et firma som ikke går så bra som jeg håpte det skulle gjøre. Da snakker vi respekt. Det er min mening og som du så ofte sier: Du er interessert i meningene til leserne dine. Smask med et smell (som du så elegant ofte skriver)

  • Trine Grung 21. januar 2011 at 10:13 - Reply

   Hahahaha ler meg i hel.

  • Trine Grung 21. januar 2011 at 10:30 - Reply

   Vel jeg kan ikke annet enn å flire. Voksne folk snakker ikke slik til hverandre og derfor er min konklusjon at dette ikke fortjener svar. Barnehagestadiet rett og slett. Men flirer forsatt for jeg jobber mindre enn noen gang og tjener mer enn noen gang. Herlig!

   • Skeptikeren354 21. januar 2011 at 10:46 - Reply

    Flott da:-) Blir spennede å se skattelistene da:-)

    • Trine Grung 21. januar 2011 at 11:13 - Reply

     Ja hvis livet ditt berikes av å følge folk på den måten, med argusøyne, så gjerne for meg. KJekt å vite at jeg har annet å bedrive tiden med. God helg!

 12. Karijanne 4. februar 2011 at 07:52 - Reply

  Fin blogg! Men kan du ikke forsøke å rydde opp i alle språkfeilene?! Det er så irriterende for leserne, og ikke minst med tanke på alle de unge leserne du helt sikkert har. Kanskje en ide å legge inn et retteprogram eller en tilbakemeldingstjeneste for oss som erger oss, a l. Vg.nos «vg rett»? Masse skrivefeil gjør bloggen din dummere dessverre… Og særlig når du sier at du er journalist. Takk!

  • Trine Grung 4. februar 2011 at 20:35 - Reply

   Jeg er enig men i det siste har jeg jobbet så mye og rett og slett ikke hatt tid! Mulig jeg må leie inn hjelp. Tar du jobben? Hihi

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits