Grimstad DEL 1

Jeg sitter på kjøkkenet til Ada og kikker ut av vinduet mens fingrene løper over tastaturet. Solen stråler og Grimstad viser seg fra sin beste side. Jeg har hatt en utrolig helg hos en dame som jeg beundrer mer og mer for hvert minutt som går. Hun har åpnet sitt hjem og invitert meg med på et prosjekt som jeg gleder meg vilt til.

Det var for noen måneder siden at jeg hørte den kraftfulle sørlandsdialekten til Ada i andre enden av telefonrøret. Hun ville ha noen råd om sosiale medier og jeg var ikke vanskelig å be. Jeg har lenge beundret denne damen som for over 10 år siden ble utsatt for det mest utenkelige en foreldre kan utsettes for. Stine Sofie ble drept i Baneheia. Jeg grøsser bare jeg hører navnet….det bringer frem mediebilder en aldri glemmer.

Rundt om i huset finnes det flere bilder av Stine Sofie og jeg kvepper når jeg ser de. Plutselig blir hodet revet 11 år tilbake i tid da dette søte ansiktet preget alle nyhetsoppslag. Det er veldig rart å være her, men samtidig helt naturlig. Ada og jeg har virkelig funnet kjemien og jeg har bestemt meg for å engasjere meg veldig for det hun brenner for – EN BARNDOM UTEN VOLD.

Jeg skal starte TV-kanal og sammen med Ada skal vi lage en serie. Vi skal by på oss selv og sammen engasjere hele landet på både på nettet og i byene vi skal til. Vi har hele denne helgen planlagt masse av det vi skal gjennomføre, og det er ikke lite. Vi har et stort land når alle skal engasjeres, men vi er klar for oppgaven.

Det braker løs i 2012 men vi kommer til å bruke dette året til å trene oss opp, planlegge videre, lage strategiplaner, opprette en helt ny Facebook side for eventen…i det hele tatt så har vi en stor jobb foran oss. Jeg skal tilbake til Grimstad i Mai og jeg gleder meg allerede.

Et varmere og mer inkluderende menneske enn Ada skal en lete lenge etter. Datteren, mannen og prosjektmedarbeider Elin har tatt imot meg og min datter med åpne armer. Vi har ledd, grått, pratet, vært kreative, delt tanker…..i det hele tatt bare kost oss. Jeg har fått svar på alt jeg har lurt på i forhold til Baneheia saken og jeg beundrer hennes åpenhet.

Ikke minst har vi trent…vi må komme i toppform til dette prosjektet som jeg selvfølgelig skal røpe når tiden er inne. I mai er den det. Jeg skal virkelig legge meg i hardtrening nå for å klare å gjennomføre dette. Jeg gleder meg helt vilt…..og bloggen er en stor del av det hele og ikke minst TV kanalen jeg starter.

Vi fikk privat time på SPENST i Grimstad igår…for en spinningsal! Hushovd effekten rår i byen…

Jarle var den som trente oss

Med 58 spinningsykler i salen og pulsklokker på veggen ble det veldig bra økt

Vi spiste på Cafe Ibsen, anbefales. Veldig koselig sted!

Dette huset midt i sentrum er tilsalgs…..det mest koselige sentrum jeg har sett på lenge! Noen som vil kjøpet til meg?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-01-23T12:07:40+00:00 23. januar, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |12 Comments

12 Kommentarer

 1. Vibbedille 23. januar 2011 at 12:03 - Reply

  Vettu HVA??? EG misunner deg denne helga!!! Har alltid likt Ada og det «bilde» hun har gitt av seg og sine, følgte saken og det eneste eg noen gang har støttet på telefonen er StineSofie Stiftelsen, kjøpte kalendere.

  Mannen min fikk noe rart over seg da Baneheia skjedde, han var inni en malerperiode da og bildene som henger i stua vår, fra den perioden, bærer preg av det som skjedde. Merkelig hvordan enkelte saker bare «Griper en»

  Gi Ada en god klem fra meg, selv om hun overhodet ikkje vet om meg, hun er ei herlige dame!
  Gleder meg til å SE hva dere to skal mekke i hop, DET mååå jo bare bli BRA!!!

  Kos deg og ha en herlige søndag
  Eg elsker Grimstad!!! (Barndoms minner)

  Go`klem Fra Vibbedille ;))

  • Trine Grung 23. januar 2011 at 13:34 - Reply

   Hun er rett og slett fantastisk! Jeg har ikke ord for hvor mye denne helgen har gitt meg…gleder meg til forsettelsen!

 2. May 23. januar 2011 at 16:46 - Reply

  Så spennende tema «en barndom uten vold»…, kjenner at det treffer meg veldig – spesielt siden jeg brenner for en kommunikasjonsmetode som heter «non-violent communication». Passer jo godt sammen de to temaene der ! All vold starter med at vi mennesker mister forbindelsen til hva vi føler og hva vi har behov for. Følelser av sinne, skam, skyld og depresjon kan i endel tilfeller fremkalle voldelig adferd, når man ikke forstår hvordan man kan håndtere slike følelser. Jeg beundrer Ada som har klart å bruke sin fortvilelse til noe konstruktivt – og som er til hjelp for mange mennesker – istedet for å la seg tære opp av bitterhet. Det gleder meg at dere to har et prosjekt på gang nå, og jeg vil absolut følge med videre ! Lykke til med prosjektet begge to !

 3. Tove 23. januar 2011 at 17:45 - Reply

  Dette blir svært spennande, Trine!!! Gler meg til å følgje deg og Ada og finne ut meir om prosjektet dykkar!

  • Trine Grung 23. januar 2011 at 20:09 - Reply

   Da er vi to….jeg kan nesten ikke vente til det hele braker løs!

 4. Linda Boe 23. januar 2011 at 21:52 - Reply

  Prøver igjen med kommentar, tror kanskje det var min pc som trøblet litt:)
  Ville bare ønske dere lykke til med et flott og viktig prosjekt.
  Har støttet stiftelsen i mange år, de gjør et viktig arbeid.

 5. Linda Boe 23. januar 2011 at 21:52 - Reply

  Prøver igjen med kommentar, tror kanskje det var min pc som trøblet litt:)
  Ville bare ønske dere lykke til med et flott og viktig prosjekt.
  Har støttet stiftelsen i mange år, de gjør et viktig arbeid.

 6. Aud Ingri Mediaa Lenning 23. januar 2011 at 22:37 - Reply

  Sååå spennende:) Hatt laaang prat med Ada, og er oppdatert med det meste. Jeg bare gleder meg til neste treff!!! Dumt jeg ikke kunne komme denne helgen, men glad for at jeg ble hjemme. ikke minst for dere. Jeg kommer sterkt tilbake. Har akkurat samme opplevelse av Ada, og hun er en jeg beundrer så sterkt. Høres ut som dere har jobbet godt. Hurra! Gleder meg til å møte deg også, Trine.

 7. Caroline/Fotballfrue.no 24. januar 2011 at 06:42 - Reply

  Å, Trine! Jeg blir rørt bare av å lese dette, det er så sterkt! Gleder meg til å høre mer 🙂

  Klem til deg <3

 8. SsSsS 27. januar 2011 at 09:51 - Reply

  Hei Trine,

  Vi digger bloggen din – og følger mye med, både store og små. Vår lille familie har startet en Auksjon på FB-siden til butikken vår der alle inntekter går uavkortet til Stine Sofies Stiftelse. Vi har fått masse god hjelp fra mange Epla kolleger og vil nå henvende oss til våre blogg kolleger på lik linje. Vi har fått laget en sidebar knapp (som er utrolig kul) som vi håper du vil benytte deg av for å bidra til mer omtale av auksjonen. En knapp og du har allerede reddet minst en barndom, les mer her: http://lille-design.blogspot.com/2011/01/en-knapp-sa-er-det-gjort.html

  Stiftelsen tipset oss om at spesielt du hadde ett stort hjerte til de og kanskje ville hjelpe oss videre <3

  Klem fra Familien S <3

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits