Fra det ene til det andre….

Jeg flyr som en annen rotlaus due fra det ene møte til det andre om dagen. Jeg ønsker at kroppen skal få i seg riktig føde på veien, men det er ikke bare lett. Jeg sverger til termos med smoothie når jeg er på farten, og folket i møter flirer godt når de spør om jeg skal ha te eller kaffe. – Neida, jeg trenger bare en kopp, jeg har med egen drikke. LOL. Men det funker for meg og da er det greit.

Idag var jeg i møte med et produksjonsfirma. Jeg ønsket å lufte tvtingene jeg jobber med, og de fikk litt hakeslepp når jeg fortalte hvor langt på vei jeg er kommet og hvordan jeg tenker at dette skal bli. LOL nr 2. Det var helt tydelig at det ikke var ventet. Jeg trenger jo ikke et produksjonsfirma når jeg starter mitt eget. Jeg har egen kameramann og utarbeider egne konsepter, men greit å høre at jeg har den riktige røde tråden mens jeg holder på. De likte veldig godt det de hørte og jeg forlot lokalet enda tryggere på at jeg gjør noe riktig om dagen.

Fokuset mitt  hele veien vil være å hjelpe de som trenger å bli sett/hørt. Det er det jeg brenner for, å hjelpe andre. De som kjenner meg godt vet allerede dette, og heier veldig på at jeg endelig satser på det som ligger hjertet mitt nær. Jeg samarbeider allerede med flere som er store på nett og jeg gleder meg så til å starte!!! Det er ikke satt noen dato enda, jeg venter på de siste midlene og så suser vi avgårde.

Når jeg var i Grimstad i helgen var jeg innom Stine Sofies Stiftelse sine kontorer. Jeg har selvfølgelig visst om organisasjonen i alle år men jeg ante ikke hvor mye de faktisk har utrettet. Det er ikke lite og jeg skal komme tilbake til dette etterhvert. Her er noen bilder:

Skrytevegg....penger inn

Skrytedo- brev til stiftelsen

Premier inn= annerkjennelse for "job well done"!

Jeg har ikke fått trent i dag og det irriterer meg. Jeg MÅ bevege meg litt hver dag for at formen gradvis skal stige frem mot alle prosjekter. Det gir meg energi og ikke minst humør. Jeg er dritsur her jeg sitter…..jeg tror hodet mitt MÅ ha frisk luft for å «stråle». Legger meg på benken og dytter noe rosa gørr i trynet. Tror jeg trenger det!

Gal kvinne på ville veier
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-01-24T18:08:40+00:00 24. januar, 2011|Categories: MIN BLOGG|1 Comment

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits