Selge huden din?

Jeg har farlig mye energi idag og er så hoppende glad om dagen at jeg vet ikke helt hvor jeg skal plassere føttene. De danser av seg selv og det er rett før jeg knuser både Lene Alexandra og Carsten Skjelbreid på dansegulvet. Forskjellen er bare at mine ben sprinter rundt av seg selv…mer som den kaninen med duracellbatteri. Jeg er mer der.

Jeg skjønner ingenting, hva skjer? Jeg vet jeg har gjort masse riktig de seneste månedene hva kosthold og hensyn til kroppen angår. Wrap for å rense lever, les om det HER. Lagt om kostholdet til det som passer MIN mage best. Drikker vann som aldri før, renset vann. Ikke minst har damene på Drammensklinikken behandlet meg med LGP maskinen og den kan du lese om HER.

Sugekoppen som er på enden av LPG maskinen ser slik ut…det er denne jeg kaller støvsugeren:

For meg har alt dette i sum endelig begynt å gi avkastning. Skal jeg holde en knapp på noe av dette jeg har gjennomført så må det være Wrapen….den gjorde et eller annet med systemet mitt. Dette er en kroppsinnpakkning utviklet tidlig på 80-tallet av Dr. Richard Strøm. Den ble utviklet som en supplering til dialysebehandling for folk med nyreproblemer. Jeg vet jeg har nyrer og lever som ikke renser systemet godt nok, og derav var det jo perfekt for meg å prøve denne behandling! Mineralene som denne innpakningen inneholder trekker ut avfallsstoffer, og jeg følte meg ren som en barnerompe etter endt behandling. INGEN vannmasser i kroppen, og det er sjelden kost for meg!

Jeg skal tilbake for å gjennomføre flere behandlinger og dette er noe jeg prioritere å ta meg tid til. Det at det er i Drammen er ikke gunstig siden jeg for det meste er i Oslo, men sånn får det bare være. Charlotte hos Drammensklinikken tar godt vare på meg….

Er på vei for å holde foredrag i Oslo for en svær gjeng. Jeg har grafset langt ned i sminkepungen får å få trynet til å skinne…..selvom jeg egentlig har så masse energi at de som fyker forbi ikke legger merke til det engang.

Et lite PS: Jeg ler meg ihel , faktisk til krampen tar meg, av pressen som stadig kriger om å være FØRST med saker. Det er så dumt at jeg har ikke ord. Dette skal jeg komme tilbake til en dag jeg er sint, nå er jeg i altfor godt humør. Tralala….det er fredan!!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:12:04+00:00 28. januar, 2011|Categories: PERSONLIG|4 Comments

4 Kommentarer

 1. Liller Gold 28. januar 2011 at 16:17 - Reply

  så spennende! kunen tenkt meg å teste slike behandlinger! du ser kjempeflott ut! 😀

  • Trine Grung 28. januar 2011 at 20:41 - Reply

   Å tusen takk!! Jeg har det veldig godt på innsiden om dagen og da skjer det vel noe positivt generellt sett 😉

 2. BEAUTYCOUNTRY 29. januar 2011 at 08:06 - Reply

  Har nettopp satt meg tid til å lese gjennom noe av bloggen din…og jeg må si jeg liker den veldig godt! 😀 Du skriver på en måte som fenger meg samt at det er interessant! (ikke alle klarer den kombinasjonen 😉 )

  Ja, så må jeg si meg enig med Liller Gold; du ser kjempeflott ut!! 😀

  • Trine Grung 29. januar 2011 at 16:23 - Reply

   Takk! Så utrolig hyggelig sagt….god helg videre!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits