Digg oppskrift

Jeg var i Grimstad i helgen og smakte der noen knekkebrød som var himmelsk gode. Jeg er ikke noe kjøkkenmenneske, det er min bror som har fått de genene, men denne oppskriften var for dummies og selv jeg klarte det utmerket! Her er bildebevis:

Dette er altså ADA’S Knekkebrød og blir nok en fast greie her i huset. Sjekk så enkelt:

  • 4 dl havregryn
  • 4 dl sammalt rug grov
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl linfrø
  • 2 dl solsikkekjerner
  • 1 tskje salt
  • 7 dl vann

Sett ovnenen på 180 grader. Deigen plattes ut på  2 bakeplater m bakepapair. La stå i fem minutter, ta ut og lag ruter. Deretter står det ca 1 times i ovnen. Skikkelig gode og UTEN gjær. Det liker ikke min mage. Enjoy.

Forresten…nok et bildebevis kommer under for jeg har vært på spinning og blir som vanlig en kokt tomat. DEILIG å være igang igjen!

By | 2017-03-16T07:12:15+00:00 25. januar, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: , |18 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits