En skitur og jeg er pyse

Ja, jeg har vondt nå, men jammen var det ikke verdt det! Jeg elsker å være ute i skogen, og på denne tiden er det MED ski som gjelder. Jeg nyter hvert åndedrag og idag suste begge ungene sammen med meg. De syntes det er litt kjedelig å vente på mor, for hallo, jeg er snart 40!! Vi setter ikke bare utfor bakker da lenger. Da ploger vi, på ekte kjerringvis.

Jeg er en pyse i bakkene, jeg må innrømme det. Vet du hva jeg sier når folk kikker rart på meg (for det gjør de, eller kanskje jeg bare føler det)? – Jeg har litt vondt i hoftene så ploging er ikke alltid like lett. MONSTERLOL. Da får jeg masse sympati og folk syntes plutselig at det er helt greit at jeg staker nedover.

Men skulle jeg fått en drøm oppfyllt måtte det være at jeg kunne bare sette utfor. Suse nedover og ikke frykte knall og fall. På sykkel er jeg supertøff, skjønner ikke helt greien. På ski er jeg pyse, jeg liker meg på flata og kunne gått i timesvis. Tre timer  holdt idag. Nå skal jeg koke meg en varm kopp te og kose meg med mine «små». Her er noen bilder, for bloggen er alltid med. Rart med det, klarer ikke helt å la være. Ungene bare ler av meg.

Jeg har fått kick på et nytt kamera som jeg lastet ned på Iphonen min. Hipstamatic heter app’en og du kan lett endre linser, kameraruller og blitzer.

Anbefales om du er gadgetfreak som meg. Min mann har jo adoptert IPad’en min så nå har jeg sagt han får kjøpe sin egen. Han bare elsker den!

Klikker du på bildene blir de større.

Gleder meg til neste helg. Da skal jeg på Norefjell med min festlige kusine. Nå venter teen, happy sunday. HAR DU VÆRT UTE I DAG DA?

By | 2016-05-19T11:24:22+00:00 9. januar, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits