Et liv i bilder

Jeg har hentet laptopen og ligger godt under dyna med den i fanget. SlitneTrine prioriterer helt riktig. Magen spiller ikke på lag og jeg flyr på do oftere enn du puster.

I helgen var jeg en tur på Norefjell med min herlige kusine , og det var lørdag kveld at magen min bestemte seg for at en tarmrens var på sin plass. Etter alt HelseHilde har skrevet om rensing av kropp, lever og tarm så klager jeg ikke, men ikke noe deilig når det setter igang. Jeg konkluderer bare fakta, enkelt og greit.

På fredag var den store klippe dagen. Topplokket skulle fornyes og grå motorvei skulle ryddes av veien. Jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle gjøre noe helt nytt og ga Kari på Chi Hair i Drammen frie tøyler. Besøk de på Facebook HER, uten tvil Drammens herligeste frisørdamer. Jeg ble litt skremt når hun begynte og siden ble seende slik ut:

– hjelp nå skreller hun av meg hele håret, tenkte jeg. Heldigvis glemte jeg det et øyeblikk når jeg ble plassert i massasjestol og nøt 10 minutter i ro og mak her:

Det ble klippet og limet, og sluttresultatet etter at Jostein (nei, ikke min mann, men en herlig lærling hos Chi Hair) hadde stylet herfra til Himalaya, ble seende slik ut:

VELDIG fornøyd og kjekt å gjøre noe nytt. Til daglig vil nok ikke panneluggen stå rett til værs, men til fest (og det gjør jeg jo ofte, æææh not) blir det nok noe i denne retningen.

Er de ikke flinke? Jeg så jo ut som et skogstroll før de klippet meg:

By | 2017-03-16T07:12:21+00:00 17. januar, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits