Folk kaster de rareste ting…..

Idag har vært den travleste dagen på lenge. Det er såvidt jeg puster her jeg sitter og jeg må senke skuldrene for å fokusere. Det er så mange baller i luften og så mange ting som skal plasseres i de rette skuffene…..hodet knaker og jobber på overtid.

Jeg er grunder, ergo så går arbeidsmengdene i faser. Det kokte okt og nov i 2010 mens des var roligere. Det gjorde godt. Jeg trodde at januar skulle by på en rolig oppstart men så feil kan en ta. Idag har jeg vært i seks møter og alle innebærer planlegging av TV tingene mine. Oppstarten av egen TV kanal begynner for alvor å se dagens lys og SKI-VM 2011 kommer aldri til å gå i glemmeboken. Hva jeg skal da? Vent å se, det kommer ikke til å gå deg hus forbi, det er sikkert.

På vei til Oslo i dag, litt sent ute, så kjørte jeg skogsveien for å spare tid. Midt ute på jordet, mellom trærne måtte jeg stoppe opp. Se hva jeg så:

Hvem i alle dager glemmer en pult midt på et jordet? Hadde de tenkt å bruke stedet til lekser på sikt? I alle dager….vurderte å ta den med siden jeg trenger en ekstra pult på kontoret, men med min lille minibil ble det ikke plass. En ser jo fotsporene til høyre for pulten…noen har rett og slett dumpet den der! Veldig spesielt!

Med meg på møtene idag hadde jeg verdens herligste samarbeidspartner. Sjekk telefonen hennes:

HJELP sier jeg, men hun elsker den. Henne om det….ikke noe for meg, men eieren er en fest. Vi skal sammen fronte TV Ting og sprelle masse på TV kanalen…dette blir så gøy, jeg vet ikke helt hvor jeg skal sette beina om dagen. ENDELIG løsner alt, men jeg må passe meg. Jeg blir så ivrig at jeg fort kan slite meg ut. Skal jo tross alt være konemor, mamma, stelle kropp og sjel OG hus i tillegg. Døgnet må snart få flere timer! Nekter å ta natten i bruk…det er sikkert! Blogges imorgen….glad for deg kjære leser!!

By | 2011-01-27T18:50:33+00:00 27. januar, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: |7 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits