Grimstad DEL 1

Jeg sitter på kjøkkenet til Ada og kikker ut av vinduet mens fingrene løper over tastaturet. Solen stråler og Grimstad viser seg fra sin beste side. Jeg har hatt en utrolig helg hos en dame som jeg beundrer mer og mer for hvert minutt som går. Hun har åpnet sitt hjem og invitert meg med på et prosjekt som jeg gleder meg vilt til.

Det var for noen måneder siden at jeg hørte den kraftfulle sørlandsdialekten til Ada i andre enden av telefonrøret. Hun ville ha noen råd om sosiale medier og jeg var ikke vanskelig å be. Jeg har lenge beundret denne damen som for over 10 år siden ble utsatt for det mest utenkelige en foreldre kan utsettes for. Stine Sofie ble drept i Baneheia. Jeg grøsser bare jeg hører navnet….det bringer frem mediebilder en aldri glemmer.

Rundt om i huset finnes det flere bilder av Stine Sofie og jeg kvepper når jeg ser de. Plutselig blir hodet revet 11 år tilbake i tid da dette søte ansiktet preget alle nyhetsoppslag. Det er veldig rart å være her, men samtidig helt naturlig. Ada og jeg har virkelig funnet kjemien og jeg har bestemt meg for å engasjere meg veldig for det hun brenner for – EN BARNDOM UTEN VOLD.

Jeg skal starte TV-kanal og sammen med Ada skal vi lage en serie. Vi skal by på oss selv og sammen engasjere hele landet på både på nettet og i byene vi skal til. Vi har hele denne helgen planlagt masse av det vi skal gjennomføre, og det er ikke lite. Vi har et stort land når alle skal engasjeres, men vi er klar for oppgaven.

Det braker løs i 2012 men vi kommer til å bruke dette året til å trene oss opp, planlegge videre, lage strategiplaner, opprette en helt ny Facebook side for eventen…i det hele tatt så har vi en stor jobb foran oss. Jeg skal tilbake til Grimstad i Mai og jeg gleder meg allerede.

Et varmere og mer inkluderende menneske enn Ada skal en lete lenge etter. Datteren, mannen og prosjektmedarbeider Elin har tatt imot meg og min datter med åpne armer. Vi har ledd, grått, pratet, vært kreative, delt tanker…..i det hele tatt bare kost oss. Jeg har fått svar på alt jeg har lurt på i forhold til Baneheia saken og jeg beundrer hennes åpenhet.

Ikke minst har vi trent…vi må komme i toppform til dette prosjektet som jeg selvfølgelig skal røpe når tiden er inne. I mai er den det. Jeg skal virkelig legge meg i hardtrening nå for å klare å gjennomføre dette. Jeg gleder meg helt vilt…..og bloggen er en stor del av det hele og ikke minst TV kanalen jeg starter.

Vi fikk privat time på SPENST i Grimstad igår…for en spinningsal! Hushovd effekten rår i byen…

Jarle var den som trente oss

Med 58 spinningsykler i salen og pulsklokker på veggen ble det veldig bra økt

Vi spiste på Cafe Ibsen, anbefales. Veldig koselig sted!

Dette huset midt i sentrum er tilsalgs…..det mest koselige sentrum jeg har sett på lenge! Noen som vil kjøpet til meg?

By | 2011-01-23T12:07:40+00:00 23. januar, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |12 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits