Innpakket sumobryter

Igår hadde jeg en helt vanvittig deilig behandling! Dette er behandlingen å prøve hvis du skal i et selskap og skrotten trenger å kvitte seg med litt væske !

Sexy strømpebuksedrakt jeg bruker under LPG behandling

Jeg har jo tidligere fortalt om denne LPG maskinen jeg tester hos Drammensklinikken, og når jeg var der før jul snakket vi om HelseHilde sitt innlegg om leverrens (ja, de leser bloggen min). Terapeuten Charlotte nevner da en behandling som gjør akkurat det, renser leveren. Den kalles Universal Contour Wrap og er verdens ledende cm-taps behandling.

Ser ut som dritt, men dette er bandasjene jeg ble pakket inn i!

Dette er en kroppsinnpakkning utviklet tidlig på 80-tallet av Dr. Richard Strøm. Den ble utviklet som en supplering til dialysebehandling for folk med nyreproblemer. Jeg vet jeg har nyrer og lever som ikke renser systemet godt nok, og derav var det jo perfekt for meg å prøve denne behandling! Mineralene som denne innpakningen inneholder trekker ut avfallsstoffer, og jeg følte meg ren som en barnerompe etter endt behandling. INGEN vannmasser i kroppen, og det er sjelden kost for meg!

Til slutt på med månedrakten. Den tetter igjen det meste!

Denne wrapen er vitenskapelig dokumentert, og tester er utført av Dr. Cunliffe ved The University of Westminister. Programmet Supersize vs Superskinny kåret nettopp denne behandlingen til den beste skjønnhetsbehandlingen på markedet. KUDOS!

Flere har spurt om LPG maskinen funker, og for meg gjør den det. Den lindrer smerter og masserer bindevevet. Jeg merker at jeg får mindre vann i kroppen, og for meg med mye vann i leddene er dette vesentlig. Jeg kommer til å forsette behandlingen, det er sikkert.

Den Wrapen jeg tok i går skal jeg ihvertfall pakke meg inn i før 40 års feiringen min som er om noen uker. Da skal jo finkjolen på og mor skal feste. Gleder meg til det….40 år gitt! Ikke verst!!

By | 2017-03-16T07:12:29+00:00 5. januar, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits