Trines jul 2010

Det var julen hvor kosen skulle sitte i førersetet. Roen skulle senke seg og vi skulle bare kose oss. Vi kom oss gjennom julen og hadde det hyggelig, men det er ikke bare lett å roe ned etter en hektisk høst. Det skjer mye når en først setter seg og kjenner etter. Kroppen min hadde ikke godt av det, den ble syk. Ungene og jeg lå rett ut i fem dager, og det la en demper på den store juleånden.

Sofaen ble min beste venn og rosaceaen (det røde utslettet du ikke kan unngå å se) slo ut i full blomst. Følte meg lekker denne julen. Enkelte dager kunne jeg skremt fanden på flatmark.

Men jeg klarte nå å lage til litt julekos for de som var på besøk.

Dette er Joss og meg. Sånn sitter vi stort sett hele julen.

En positiv side ved å være syk er at en ikke kan unngå å legge merke til ting. En har jo bedre tid når en ligger der, og denne solnedgangen var en opplevelse. Det var kaldt denne julen, ned i minus 22 på det verste (noterer dette for å huske det…mulig jeg trenger det til neste år). Jeg fikk lest en del, og ikke minst tatt fri fra nettet. Det trengte jeg, å lese litt. Nettet er jo min beste venn…..derfra trengte jeg ikke fri. Joda. Neida.

Jeg fikk mange fine gaver til jul, men jeg er blitt så praktisk av meg at jeg liker gaver jeg kan bruke. Tror du jeg (sunnhetsdronningen som ikke klarer en jul uten julekaker haha) kommer til å bruke denne masse?

Enkelt, JA.

Det er på sin plass og takke for alle julekortene vi fikk. Veldig koselig, og i år hadde jeg tid til å lese alle opptil flere ganger. Elsker de m bilder på, gjerne opptil flere stykker.

Hvert år legger jeg en tøysegave til meg selv, fra ungene, under treet. Det har blitt en greie, og de aner jo ikke hva det er. Jeg kjøper, pakker og gir til meg selv. I år var det brodder til joggeskoene. Faen, jeg har blitt skikkelig kjerring når jeg må ty til disse hjelpemidlene for å komme meg frem! Jeg klikker av glatten, eier ikke balanse, noe min mann ler seg i hel av. Idiot 😉

Men de ble brukt, disse broddene. Første nyttårsdag var jeg ute og slet meg gjennom 1 mil. Jogget ikke. Følte meg tung som en hvalross på stylter, faktisk. Haha….ordspill. Hvalross på stylter? I rest my case.

Slenger på noen dådyrøyne mot slutten for å gjøre bildekollasjen komplett. Leppene vitner om at jeg forsatt egentlig er syk, tørre. Klarer bare å bløffe et sekund for kamera sin del. Jeg er egentlig skuespiller skjønner du….eller skal snart bli det. Hysj, det er hemmelig. Happy new year Miss Trine, NOT same procedure at last year!

By | 2011-01-04T09:04:18+00:00 4. januar, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |19 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits