En kattepus sjarmerer

Det er ikke ofte jeg lar meg sjarmere av animerte katter, men denne katten, og tilhørende program på IPaden, har ungene og jeg lekt masse med. Vi elsker den…for en sjarmerende liten fyr. Programmet heter Talking Tom og finnes både på IPhone og IPad. Husk å skru på lyd for denne karen har lært å snakke! Helt sant!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-02-01T08:30:19+00:00 1. februar, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: |2 Comments

2 Kommentarer

  1. Bergtherese 1. februar 2011 at 08:24 - Reply

    Har Samsung ett eller annet med android jeg og kan leke med denne pusen jeg ogsaa….:)

  2. Sommertid. 1. februar 2011 at 08:30 - Reply

    Å så skøy at katten har stavanger dialekt av adle ting eh ?….he he he..lenge leve barnet i oss alle…..

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits