Evernote to the people!

Det er tidlig lørdag morgen. Trynet trenger en omgang med kluten før jeg danser ut av huset for å gå på trening. Jeg gjør det om dagen, danser. Igår fikk vi vite sendestart på TV Ting, norges første online baserte TV kanal som jeg starter opp sammen med flere samarbeidspartnere. Takk til Geir som så samme mulighet som jeg gjorde og har brukt mange timer de siste månedene for å få dette til sammen med meg. Jeg er veldig takknemlig for deg! Geir får dere garantert møte snart.

morgentryne

Jeg skal på Trento å trene straks. Må kvitte meg med noe av all denne energien. Har du sånne kvelder der du bare vrir deg av pur glede? Får ikke sove fordi tusen kreative tanker suser gjennom hodet og slipper ikke hvilepulsen til? Jeg lå i flere timer og vred meg igår kveld….heldigvis har jeg Evernote på mobilen. Det er en fantastisk applikasjon som jeg har lastet ned på alle mine tre data-dingser. Bruker den til å lage notater i farten og det geniale er at den synkroniserer alle tre stedene automatisk etterhvert . Da er det gull når ideene danser rundt i topplokket og ikke lar kroppen få etterlengta hvile. Evernote kan du lese mer om HER. Jeg har applikasjonen både på IPhone, IPad og min MacBook Pro. Min favoritt!

Anbefaler…..digg å ha på farten!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:11:56+00:00 5. februar, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: , |6 Comments

6 Kommentarer

 1. Sabita 5. februar 2011 at 10:41 - Reply

  Kos deg på treningen 😀

  • Trine Grung 5. februar 2011 at 13:13 - Reply

   Gjør det nå ja! To min pause m mobilen nå…min «beste» venn hehe

 2. Roy Bjørnesset 5. februar 2011 at 15:49 - Reply

  Har tatt en titt på evernote. Vurderer den selv.

 3. Bustenellik 5. februar 2011 at 22:40 - Reply

  Innimellom er det faktisk helt umulig å sove, pga all kreativiteten som bobler over inne i hodet 🙂
  Blir spennende å følge med videre på prosjektutviklingen din!

 4. heidi P 6. februar 2011 at 08:43 - Reply

  Smitt litt over på meg a…trenger energi hva har du gjort for å få så mye energi? Ser at du stråler om dagen ser det å hele ansiktet ditt….Lykke til og gla på dine vegne at det går din veg…;-)

  • Trine Grung 6. februar 2011 at 14:10 - Reply

   Nå ble jeg veldig rørt, tusen takk. Jeg har gjort så masse. Sunn mat, trening, tankekraft og generell valgt riktige folk rundt meg. Tusen takk!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits