Det er tidlig lørdag morgen. Trynet trenger en omgang med kluten før jeg danser ut av huset for å gå på trening. Jeg gjør det om dagen, danser. Igår fikk vi vite sendestart på TV Ting, norges første online baserte TV kanal som jeg starter opp sammen med flere samarbeidspartnere. Takk til Geir som så samme mulighet som jeg gjorde og har brukt mange timer de siste månedene for å få dette til sammen med meg. Jeg er veldig takknemlig for deg! Geir får dere garantert møte snart.

morgentryne

Jeg skal på Trento å trene straks. Må kvitte meg med noe av all denne energien. Har du sånne kvelder der du bare vrir deg av pur glede? Får ikke sove fordi tusen kreative tanker suser gjennom hodet og slipper ikke hvilepulsen til? Jeg lå i flere timer og vred meg igår kveld….heldigvis har jeg Evernote på mobilen. Det er en fantastisk applikasjon som jeg har lastet ned på alle mine tre data-dingser. Bruker den til å lage notater i farten og det geniale er at den synkroniserer alle tre stedene automatisk etterhvert . Da er det gull når ideene danser rundt i topplokket og ikke lar kroppen få etterlengta hvile. Evernote kan du lese mer om HER. Jeg har applikasjonen både på IPhone, IPad og min MacBook Pro. Min favoritt!

Anbefaler…..digg å ha på farten!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.