Rock’n’roll tatto

Igår var jeg på en sånn Livsstilsmesse. Jeg dro dit og trodde jeg skulle få inspirasjon innen helse og ernæring. Neida. Dette var luksusmesse og jeg kan si med en gang at jeg ikke passet inn. Kleskoden min for dagen var av det behagelige slaget, nemlig tights og tunika, og jeg hadde valgt hverdagstightsen min. Så vet du det. Jeg har en hverdagstights og en festtights. Eller jeg har fler av samme slaget, men de er kategorisert.

Det første som møter meg i døren er denne bilen :

Den kostet bare 2,5 millioner så jeg kjøpte like greit to stykker. Hvem i alle dager med vettet i behold kjøper en slik bil, i Norge? MEN, når det er sagt så laget jeg avtale med karen som selger slike biler i Norge. Noe må jeg jo komme glidende i når jeg skal på rød løper! Hahaha KONGE!

Jeg forsatte nedover rekkene på messen og her må komme med et tips til slike som står og skal selge meg noe. IKKE MAS. Jeg kommer hvis JEG vil, ikke fordi du pirker meg på ryggen, kommer løpende etter, eller kommer rett bort med smaksprøver. Det er det verste jeg vet. Jeg vil gå i fred å kikke. Get away lizm.

Messens morsomte innslag var denne tatto sjappa:

Finn meg den Kjell Inge Røkke som velger slik kroppspynt. For det var Kjellemanns kaliber som var på messen. Veldig spesiellt må jeg si….på en kaksemesse. Men standen var mest besøkt, så kanskje damene med Chanel vesker og høye hæler drømmer om en rocka mann? Jeg heier på litt rock’n’roll i hverdagen.




Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:16:49+00:00 7. februar, 2011|Categories: OPPLEVELSER|Tags: |5 Comments

5 Kommentarer

 1. Nann 7. februar 2011 at 09:01 - Reply

  Siden jeg nå har samboer som er tattovør; kan jeg jo bare si; det er utrooolig mange westend women som tattoverer seg, og veldig mange «velstående menn»… De går alltid i dress; og derfor sees ikke tattisen 😉
  MEN; de er selektive med hvor de tar sine tattoo, og ville nok aldri latt sett bli sett under tattovering på en messe… Ler… Blir som plastisk operasjon in full public 😉

  • Trine Grung 7. februar 2011 at 09:32 - Reply

   Jeg vet. Det var det som var humor, ikke tattisen 😉

 2. Elin Tangen Henriksen 7. februar 2011 at 09:07 - Reply

  Hei på deg Trine:)) Du får heller ta deg en tur til Bergen i oktober . Da skal vi ha Alternativ og Livstilsmesse i Vestlandshallen ( Åsane ) . Tror det var noe slikt du trodde dette også var. Du er hjertelig velkommen og ta deg en tur til standen vår XanGo helsejuice . Har nevnt den for deg her før, men tror den virkelig hadde vært noe for deg og kroppen din. Men skal ikke mase på deg :)) Ønsker deg en fantastisk flott dag :)) Jeg har fått dilla på å bake No-Knead brød fortiden og skal steike opp 5 stk av de idag :)) Nyt dagen . Klem på deg :))

  • Trine Grung 7. februar 2011 at 09:32 - Reply

   Det kunne jeg tenke meg om jeg er der da! Så bra, liker sånne messer!

 3. Christine 7. februar 2011 at 12:00 - Reply

  ah jeg hadde jo tenkt og dra på den messa, men glemte bort hele opplegget :s

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits