Det er kjekt å ha et stort nettverk på sosiale medier når en har en dag å feire! Tenke seg at jeg våknet til over 500 meldinger på Facebook og MANGE meldinger på Twitter. Jeg begynte å svare alle (typisk meg, alle skal bli sett) men skjønte fort at da vier jeg dagen min til dette formål.

Jeg ble bekymret i går. Trøtt som en dupp og en mage som vrei seg i smerte. Jeg tilbragte hele ettermiddagen slik:

Jeg var helt utslitt og hadde egentlig gitt opp at dagen i dag skulle bli noe annet enn samme stilling. Jeg krøp tidlig under dynen og våknet 0645 til familie som kom med gaver, tent stearinlys og sang på sengen. Veldig kjekt….jeg har verdens beste rundt meg. Sjekk den søte koppen jeg fikk av ungene:

Sukk. Jeg har de søteste små, som ikke er så små lenger. Jeg er heldig rett og slett. Mannens gave er privat men blomstene jeg fikk deler jeg gjerne:

Igår hadde jeg lunsj med verdens beste jenter i Oslo. Vibeke Klemetsen og Synnøve Skarbø. De var kollegaer i TVNorge og vi holder jevnlig kontakt. Veldig glad for dere begge to…elsker samtalene våre! Latter, sladder (Se&Hør skulle vært fluen på veggen hoho) og kos. Viktig! Gave hadde de og med:

De vet at jeg er opptatt av helse, og denne oljen bruker jeg hver dag fra før. Den er BEST! Jeg kjøper min på altshop.no HER. Jeg var på besøk hos AltShop for en tid tilbake. De har startet butikk i Horten, og for en herlig gjeng. Ekte, varme mennesker med helhetshelse som fokus.  Det liker jeg. De ga meg bursdagsgave på forskudd og jeg gikk i taket når endelig vannmaskinen jeg ønsket meg var innen rekkevidde. Denne renser vannet og gir meg ionisert vann. Passer min kropp for å stabelisere syrenivået i kroppen.

Tusen takk for alle meldinger på Twitter og Facebook. Jeg setter UFATTELIG stor pris på det, men klarer ikke å svare alle selvom jeg skulle ønske. Jeg liker at alle blir sett når de har brukt tid på meg. Bare spør min tidligere assistent i NRK Petre….INGEN har noensinne brukt så masse tid på radiolyttere som meg. Jeg svarte ALLE. Her har jeg lesere….same thing.

Nå skal jeg trene. Jeg har tatt meg fri i dag og skal på luksusbehandling litt senere. Viktig å ta seg tid til litt egentid på store dager, jeg blir tross alt 40 år i dag. Tenk det! Føler jeg 18 år i hodet…jeg er jo svært leken. Og gal. Jeg liker å være annerledes. Heldigvis er ingen av oss like! Klem på deg kjære leser!!

MÅ TILFØRE AT FORMEN EN MYE BEDRE!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.