Bursdag er GØY!

Det er kjekt å ha et stort nettverk på sosiale medier når en har en dag å feire! Tenke seg at jeg våknet til over 500 meldinger på Facebook og MANGE meldinger på Twitter. Jeg begynte å svare alle (typisk meg, alle skal bli sett) men skjønte fort at da vier jeg dagen min til dette formål.

Jeg ble bekymret i går. Trøtt som en dupp og en mage som vrei seg i smerte. Jeg tilbragte hele ettermiddagen slik:

Jeg var helt utslitt og hadde egentlig gitt opp at dagen i dag skulle bli noe annet enn samme stilling. Jeg krøp tidlig under dynen og våknet 0645 til familie som kom med gaver, tent stearinlys og sang på sengen. Veldig kjekt….jeg har verdens beste rundt meg. Sjekk den søte koppen jeg fikk av ungene:

Sukk. Jeg har de søteste små, som ikke er så små lenger. Jeg er heldig rett og slett. Mannens gave er privat men blomstene jeg fikk deler jeg gjerne:

Igår hadde jeg lunsj med verdens beste jenter i Oslo. Vibeke Klemetsen og Synnøve Skarbø. De var kollegaer i TVNorge og vi holder jevnlig kontakt. Veldig glad for dere begge to…elsker samtalene våre! Latter, sladder (Se&Hør skulle vært fluen på veggen hoho) og kos. Viktig! Gave hadde de og med:

De vet at jeg er opptatt av helse, og denne oljen bruker jeg hver dag fra før. Den er BEST! Jeg kjøper min på altshop.no HER. Jeg var på besøk hos AltShop for en tid tilbake. De har startet butikk i Horten, og for en herlig gjeng. Ekte, varme mennesker med helhetshelse som fokus.  Det liker jeg. De ga meg bursdagsgave på forskudd og jeg gikk i taket når endelig vannmaskinen jeg ønsket meg var innen rekkevidde. Denne renser vannet og gir meg ionisert vann. Passer min kropp for å stabelisere syrenivået i kroppen.

Tusen takk for alle meldinger på Twitter og Facebook. Jeg setter UFATTELIG stor pris på det, men klarer ikke å svare alle selvom jeg skulle ønske. Jeg liker at alle blir sett når de har brukt tid på meg. Bare spør min tidligere assistent i NRK Petre….INGEN har noensinne brukt så masse tid på radiolyttere som meg. Jeg svarte ALLE. Her har jeg lesere….same thing.

Nå skal jeg trene. Jeg har tatt meg fri i dag og skal på luksusbehandling litt senere. Viktig å ta seg tid til litt egentid på store dager, jeg blir tross alt 40 år i dag. Tenk det! Føler jeg 18 år i hodet…jeg er jo svært leken. Og gal. Jeg liker å være annerledes. Heldigvis er ingen av oss like! Klem på deg kjære leser!!

MÅ TILFØRE AT FORMEN EN MYE BEDRE!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:11:49+00:00 9. februar, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: |21 Comments

21 Kommentarer

 1. Sandra Love 9. februar 2011 at 07:56 - Reply

  Gratulerer deg nå her inne også, jeg:)
  Håper dagen blir like nydelig som det du er!
  Susspuss

 2. Lene Waldeland 9. februar 2011 at 08:15 - Reply

  Hurra for deg, Trine!
  Håper du får en flott bursdag, og en strålende feiring til helgen 🙂
  Hipp, hipp, hurra!!!

  • Trine Grung 9. februar 2011 at 09:13 - Reply

   Helgen blir fantastisk! Gled deg til FLOTTE bilder…..her på bloggen!

 3. thile 9. februar 2011 at 08:26 - Reply

  Hipp, hipp HURRA for en toppers 29 åring!
  Gratulerer med dagen!
  Klem fra Anne

 4. Øyvind L. Høysæter 9. februar 2011 at 08:50 - Reply

  Gratulerer med dagen Trine! 🙂

 5. Anne B. 9. februar 2011 at 08:56 - Reply

  GRATULERER!! Livet begynner ved 40—-fikk den beskjeden selv når jeg fyllte 40, og det stemmer. Ha en superfin skjem-bort-deg-selv-dag, du fortjener det!!!!
  Hilsen AnneB

  • Trine Grung 9. februar 2011 at 09:13 - Reply

   Fikk akkurat de samme ord på mail….tusen takk!!

 6. heidi P 9. februar 2011 at 09:18 - Reply

  Gratulerer så mye med den store dagen. Det er som jeg sier det småting som betyr noe også som de ordene i koppen…
  I dag fortjener du å gjøre akkurat hva du vil og du holder deg jammen bra da. Hipp hipp hurra! Stor bursdagsklem.

 7. Elisabeth 9. februar 2011 at 09:22 - Reply

  Gratulerer med dagen Trine!… ha ha, jeg lever av skrivinga om deg i Dagbladet,Tv2 etc som slår stort opp, for noe du sikkert så vidt har kommentert.. Og som er helt på sin plass! Bare for å få bildet trykket opp av en viss person. At det går ann, presse altså;-) Kos deg masse i dag!

 8. May 9. februar 2011 at 09:32 - Reply

  Gratulerer med dagen Trine, måtte dagen bli god ! ….og fortsatt god bedring 😉

 9. Vigdis 9. februar 2011 at 12:00 - Reply

  Gratulerer så mye med dagen Trine. Kos deg masse i dag, og ha en strålende feiring:-))

 10. Hbt 9. februar 2011 at 14:47 - Reply

  gratulerer med dagen 🙂

 11. Elin Tangen Henriksen 9. februar 2011 at 14:50 - Reply

  Synes bare du er helt skjønn jeg 🙂 Sønnen min ( nå 32år ) kom til meg engang for mange år siden med følgende spørmål ( Han hadde da akkurat vært å besøkt mine foreldre ) Mamma hvor gammel føler du deg inni hodet ditt ?? Jeg trengte ikke å tenke i det hele tatt så svaret mitt kom kontant : Sånn 18-19 år . MIn sønn bare sto å gapte før det tilslutt kom : Det sa bestemor også :)) Og nå sitter jeg her i en alder av 54 år ( bestemor til 3 og nr 4 kommer tirsdag 15 ( min sønn sitt første barn ) og forsatt er jeg ikke mer enn 18-19 inni hodet mitt . Og sånn har jeg tenkt å forsette å ha det også :)) Ha en forsatt strålende dag og nyt (40) 18 årsdagen din Trine :)) Klem

 12. Tina Brock 9. februar 2011 at 15:11 - Reply

  Bloggulerer med 40 års dagen Trine. Ingen krise å bli førr for deg, vet du. Håper vi sees på treningskamp mellom Mjøndalen og Godset. Klem fra Tina

 13. Mari Hansen 9. februar 2011 at 18:59 - Reply

  Grattis! På forsida av avisa på 40 års dagen og greier 🙂 ikke dumt!

 14. Kjetil Dreyer 9. februar 2011 at 19:20 - Reply

  Hei Trine

  Gratulerer så mye med dagen 🙂

  Håper du er oppe og hopper igjen etter sjauen!

  Du fikk verdens beste ord fra barna dine, det
  sier nok om deg som person.

  Ser frem til å bli bedre kjent med deg

  Hjertelig Hilsen
  Kjetil Dreyer

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits