Festhelg og jeg er klar

Helgen er i anmarsj og kofferten er pakket. Et fantastisk rom på Clarion Hotel Royal Christiania blir min campingplass de neste to dager, og rommet skal heldigvis ikke nytes alene. Vi er flere venninner som samles til fest og bloggen skal være med. Jeg har til og med fått en kompis av meg til å ta bilder for at det skal dokumenteres skikkelig for dere kjære lesere . Glad for dere som er her fast.

Dagen min på onsdag ble feiret sammen med de nærmeste og det var kjempekoselig. Blomster og gaver på døren gjorde sitt til at dagen ble enda bedre. Takk for gode venner og naboer!

Det siste bildet er tegnet av en herlig kunstnernabo. Hun har bare verdens festligste humor. På forsiden står den herlige teksen : Tro «ikke» at du er noe og på baksiden Det er så herlig med mennesker som ikke går i ett med tapeten. Begge tok ting ganske på kornet, spesielt i disse dager med alle kommentarer som flyr denne nettsidens vei. Puh. Heldigvis har jeg mange som kjenner meg godt, som ikke lar seg affisere av oppslag og skapte nyheter av journalister (som ønsker å lage storm i et vannglass, og ikke minst verne om sine nære venner.)

Etter de siste dagers medieoppslag stiller jeg meg undrende til at et seriøst byrå som  http://www.geelmuyden-kiese.no/ uttaler seg i en fillesak og ukritisk lytter til journalisten uten å sjekke fakta og lese min blogg først. STORT minus til dere. Jeg vil gjerne høre om dere i geelmuyden-kiese kan fortelle hvor i DETTE innlegget jeg dementerer saken og derav mister all troverdighet? For strengt tatt er dette TULLESAKER…..kjendissaker er det! I denne saken uttaler jeg meg i utgangspunktet om en «Award» til Dagbladet. Sistnevnte avis velger å vri den om til at jeg «håner Tone Damli Aaberge» hvorpå jeg selvfølgelig stiller meg spørsmål ved dette i tidligere nevnte innlegg. På grunnlag av mine sitater til avisen vil jeg si at det blir for dumt. «Mange talentløse bloggere på listen» utsagnet mitt har ingenting med Tone’s nominasjon på listen å gjøre.  Til journalistene som skrev saken i VG: lag noen skikkelige nyheter. Dette ble bare lættis.

Kake ble det på dagen.

Sukker har ikke entret gapet mitt på veldig lenge og jeg skal love deg magen vrengte seg når denne bomben landet i sekken. HJELP så deilig det var, helt til den landet der. Jeg elsker krem og vaniljekrem i herlig kombo, men dessverre er ikke resten av kroppen like enig med hjernen og smaksløkene. Noen ganger må en bare drite i det og leve litt!

I helgen som kommer skal jeg leve og nyte hvert sekund. Feire med de som står meg nær og le til krampa tar meg. Min kusine har lovet tale og jeg må si jeg gleder meg! Vi blogges på veien…mandag bør du stikke innom!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:10:31+00:00 11. februar, 2011|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , |17 Comments

17 Kommentarer

 1. Anne Karin 11. februar 2011 at 08:13 - Reply

  Først av alt vil jeg ønske deg en riktig god helg med velfortjent bursdagsfeiring sammen med gode venner!! Du er et herligt menneske som BRYR deg om medmenneskene rundt deg, og en fargeklatt man bare MÅ bli glad i.
  Så vil jeg si at det er synd media er blitt som det er blitt. Jeg har for leeenge siden lært meg å sortere «bildet» media ønsker å skape. Og det er faktisk en skam at det er blitt slik.. I «gamle dager» kunne man stole på at nyheter på radio, tv og aviser faktisk var sant, det kan man ikke lenger… Ukeblader har jeg sluttet å kjøpe for mange år siden, sier kanskje sitt..
  Jeg er glad i deg jeg Trine!
  Klem fra Anne Karin

  • Trine Grung 11. februar 2011 at 08:14 - Reply

   Takk Anne Karin….nå ble jeg glad og rørt! Ha en fin helg!

 2. Anonym 11. februar 2011 at 08:57 - Reply

  Jeg får lyst til å stoppe å kjøpe VG etter å ha lest artikkelen skrevet av Morten Hegseth. Dette er søppeljournalistikk som ikke en gang er Her og Nå verdig. Vær varsom plakaten er ikke fulgt og kjendissaken er oppkonstruert. Per Edgar Kokkvold sine uttalelser er mildt sagt overaskende – jeg tipper han angrer de nå etter at han skjønner at han er lurt trill rundt av journalisten. Christoffer Nøkleby bør også skjærpe seg – dette er elendige faglige vurderinger.

  Kanskje du skulle sende en epost til Per Edgar Kokkvold og Christoffer Nøkleby og få dem til å på nytt uttale seg – denne gangen på riktig grunnlag – og deretter publisere svaret her. De er nok lurt trill rundt av vg-journalisten, noe de sikkert ikke er happy for…

  • Trine Grung 11. februar 2011 at 09:29 - Reply

   God ide! Takk for innspill, det skal følges opp over helgen. Burde tenkt på det selv men blir litt revet med i debatten m mitt engasjement. Bra jeg har kloke lesere når det koker i hodet mitt.

 3. Marit 11. februar 2011 at 09:25 - Reply

  Ha ei fin feiring i helga,, eg skal faktisk i 40 års dag sjølv til ei god vennine..
  Blir mega helger på oss da.. Og ja,,, sukker e noko herk,, har ikkje inntatt sukker sidan august i fjor og i like it.. Trur eg hadde vorte mega dårleg om eg hadde tatt samme bomba som du,, men ein vert berre 40 ÅR ein gang i livet.. Enjoy 🙂

 4. Heidi P 11. februar 2011 at 09:33 - Reply

  Lykke til med feiringa høres ut som en toppen helg. Noen ganger må man bare leve litt ja…og slå ut håret hehe…Du blir bare 40 en gang hehe…Kos dæ!

 5. Tine_1990 11. februar 2011 at 12:23 - Reply

  Du har så veldig pene øyne! Måtte bare si det!

 6. Elena 11. februar 2011 at 14:59 - Reply

  Gratulerer med dagen på etterskudd!

  Håper du får en flott helg sammen med gode venner!

  • Trine Grung 11. februar 2011 at 15:01 - Reply

   Tusen takk…det gjør jeg garantert! God helg tilbake!

 7. Liller Gold 11. februar 2011 at 15:47 - Reply

  gratulerer med dagen din da!!!! 😀 håper du får en fantastisk feiring. stor klem fra liller

 8. Linda 11. februar 2011 at 16:03 - Reply

  Ha en fin helg. Det fortjener du virkelig!

 9. Line :-) 11. februar 2011 at 18:27 - Reply

  Kos deg MAX !!!!!!!!! :-)))))

 10. Line :-) 11. februar 2011 at 18:27 - Reply

  Kos deg MAX !!!!!!!!! :-)))))

 11. Virakfjo 11. februar 2011 at 18:46 - Reply

  Heia Trine, ville bare si FEIR MED MÅTE, men må bare si at vi 40 åringer holder oss godt,he,he.Klem fra Tjøme.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits