Usminka er trendy

Det er visst en trend blant de o’store kjendisene å legge ut usminka bilder av seg selv. Jeg har jo selvfølige et jeg og:

Jeg har nettopp kommet hjem fra Artistina og Anne Grethe som har gjort underverker med dette 40 år gamle trynet….. jeg tok nå et bildet FØR kunstneren satte igang. Det er litt kjekt å gjøre det lille ekstra når en feirer dagen sin og en make-up artist er alltid kjekt å stikke innom. (Må legge til at jeg har vært i veldig trygge hender…..AG sminker og Tone Damli Aaberge, så nå er jeg faktisk helt lik henne. Helt sant altså)

Om litt kommer folk fra hotellet opp på suiten hvor laget skal holdes. De skal nemlig pynte det ene rommet (ja jeg har flere rom og to etasjer….helt rått. Det kommer masse bilder senere) Her skal det dekkes på til jentene og jeg gleder meg sånn at jeg er helt i ekstase.

Denne Kongesuiten, som den heter, har stue, kjøkken, spisestue, soveetasje, to bad og toalett, flygel (noen som kan komme å spille ikveld) og en vanvittig fin utsikt. Føler meg som en dronning her jeg sitter og taster i kontordelen. Dette er bare DIGG!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:11:32+00:00 12. februar, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: |7 Comments

7 Kommentarer

 1. Vibbedille 12. februar 2011 at 14:49 - Reply

  Høres ut som en (blogg) Dronning verdi det der gitt!!
  KOS deg og ha en EVENTYRLIG dag, 10 år til neste gang hehe

  Klem Vibbedille ;))

 2. Liller Gold 12. februar 2011 at 14:55 - Reply

  looking good! har faktisk også lagt ut ett bilde uten sminke idag 😉 lovelyliller.com . ellers bruker jeg ca alltid sminke 🙂 ha en fin dag

 3. Rena 12. februar 2011 at 16:09 - Reply

  Digger leiligheta du har fått for denne helgen…. wiii blikke bedre enn d vettø. HaEn sUpEr NaJs kVeLd

 4. Anonym 12. februar 2011 at 16:35 - Reply

  Kos deg ikveld 🙂

 5. Renathe 12. februar 2011 at 16:44 - Reply

  Kos deg kjempe masse Trine 😀 Det fortjener du!

 6. Thoudrea 22. februar 2011 at 00:01 - Reply

  AIAIAI!! Fy faen, ØYNENE MINE!
  Jeg mener.. see det skitne bordet a’

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits