Det er visst en trend blant de o’store kjendisene å legge ut usminka bilder av seg selv. Jeg har jo selvfølige et jeg og:

Jeg har nettopp kommet hjem fra Artistina og Anne Grethe som har gjort underverker med dette 40 år gamle trynet….. jeg tok nå et bildet FØR kunstneren satte igang. Det er litt kjekt å gjøre det lille ekstra når en feirer dagen sin og en make-up artist er alltid kjekt å stikke innom. (Må legge til at jeg har vært i veldig trygge hender…..AG sminker og Tone Damli Aaberge, så nå er jeg faktisk helt lik henne. Helt sant altså)

Om litt kommer folk fra hotellet opp på suiten hvor laget skal holdes. De skal nemlig pynte det ene rommet (ja jeg har flere rom og to etasjer….helt rått. Det kommer masse bilder senere) Her skal det dekkes på til jentene og jeg gleder meg sånn at jeg er helt i ekstase.

Denne Kongesuiten, som den heter, har stue, kjøkken, spisestue, soveetasje, to bad og toalett, flygel (noen som kan komme å spille ikveld) og en vanvittig fin utsikt. Føler meg som en dronning her jeg sitter og taster i kontordelen. Dette er bare DIGG!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.