Bursdagsbilder

For en kveld! Jeg har ikke kost meg så mye på lenge. Gode venner, NYDELIG mat (en stor takk til Clarion Royal Christiania Hotel for upåklagelig service. Maten var fantastisk! ) taler, sang, vin, Cava, musikk og dans. En perfekt kveld med andre ord!

Jeg prøvde meg på ekstremt høye hæler i går og en ting er sikkert, det blir lenge til neste gang. Jeg klarer knapt å gå barbeint uten at tærne krøller seg i smerte. Jeg fatter ikke de som danser avgårde på slike hæler hver dag!? Jeg må gå med det oftere kanskje? Her må det tilføyes at jeg er 180 på strømpelessen….med andre ord så eide jeg lokalet høydemessig.

Kongesuiten jeg bor på skal nå ryddes, gaver skal pakkes sammen, taler arkiveres i minneskuffen, hodet skal pleies og jeg retter snuten hjemover til familien. Der skal jeg prøve å formidle litt av gårsdagen, men det var en av de kveldene som en bare måtte oppleve. Det var så gøy! Jeg vil aller helst spole tilbake til middagen og oppleve den en gang til. Så koselig var det. Tusen takk til alle som var der, dere gjorde kvelden perfekt.

En ekstra stor takk til Sindre Grading som har tatt disse fantastiske bildene. Han er bare superflink!! Enda en stor takk til Emil&Samuel for super oppvarting ut i de sene nattetimer. Endelig et utested med stort dansegulv!

Kveldens morsomte bilde…..jeg øver meg på pushups?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-02-13T10:01:19+00:00 13. februar, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |13 Comments

13 Kommentarer

 1. Carina Wulff 13. februar 2011 at 09:18 - Reply

  Koselig når man er happy med feiringen og har lyst på en reprise:) Finnes jo ikke noe bedre eller? Maten så helt fantastisk ut og cava kan jo IKKE bli feil! En litt forsinket hilsen fra meg.

  C

 2. thile 13. februar 2011 at 09:24 - Reply

  Herlige bilder av flotte, peneste 40-åringen vår 🙂
  Nydelig mat.
  En fin kveld og legge i minneskuffen, Trine.
  Er du virkelig 1,80? Du virker ikke så høy.

  Klem fra meg.

 3. Thomas Moen 13. februar 2011 at 09:30 - Reply

  Så ut som en herlig aften! Bra dere koste dere 🙂

 4. Bente Nymoen 13. februar 2011 at 10:05 - Reply

  Gratulerer så mye.Jeg kommer snart etter i alder,, 23 april 🙂
  Tror ikke de vonde tåfiser har med den din flotte høyde å gjøre.Jeg rekker såvidt over skokanten med mine 163 og høye hæler er katastrofalt for både meg og andre.
  Kos deg med minner om en fin kveld.

 5. Gudrun 13. februar 2011 at 13:46 - Reply

  Gratulerer så mye, Trine! Ser ut som du koste deg fantastisk mye 😀 Utrolig fine bilder også!

 6. LK 14. februar 2011 at 01:32 - Reply

  Herregud så nydelig du er 🙂 Selv er jeg nylig fylt 24, og ser jeg slik ut når jeg fyller 40 skal jeg takke og bukke universet for bamhjertigheten 😉

  Grattis med overstått 🙂

 7. Elena 14. februar 2011 at 21:20 - Reply

  Så bra å høre at du hadde det gøy!

  Utrolig fine bilder! Du STRÅLER!

  🙂

 8. Sanna 15. februar 2011 at 19:22 - Reply

  Ser hyggelig ut! Jeg lurer egentlig mest på om du har fått dette oppholdet, maten osv mot å skrive om det på bloggen? Synes innlegget virker litt «reklamete» om du forstår hva jeg mener.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits