Pisket skinn for TvTing

Jeg springer som et pisket skinn om dagen. Det er møtevirksomhet som gjelder og det er travelt. Gøy, men travelt. Vi starter sending av TvTing under Ski-VM….JIPPI! Alt er på plass og planen begynner å ta form. Del 1 av TvTing blir underholdning, men jeg har en langsiktig plan med det hele. De store TV produksjonene kommer til høsten og neste vår…..frem til da leker jeg og finner på mange sprell sammen med de jeg samarbeider med.

Min egen TV kanal, kun online. Den skal hete TvTing, enkelt og greit, fordi det er det vi lager….sånne TvTing som egentlig skulle gått på TV men heller går online. Det er nok mange i mediebransjen som trekker på smilebåndet over mine planer, men det gjorde de både når jeg startet egen nettside, og startet blogg. De ler ikke lenger av det….blogg ble stort, noe som jeg forutså for mange år siden.

Det er flest unge som blogger enn så lenge, og det er de som har flest lesere. Jeg tror at «voksenbloggere» som skriver lange avhandlinger i bloggene sine aldri kommer til å få mange lesere. Det blir nisjebloggere og forblir det. Innhold er bra men det finnes grenser for hvor lang tid en faktisk har til å sitte å lese lange innlegg. Jeg mener at det ikke funker. Det er nok mange som er uenige med meg, men det får så være. Vi er alle ulike og har ulik oppfatning av ting….og det er deilig.

Men TvTing SKAL bli en suksess og jeg jobber hardt for det om dagen. Jeg skal snart avsløre hvem jeg samarbeider med…en ting er sikkert, vi når MANGE når de braker løs. Og det er hele tiden målet, og nå mange. Det åpner snart en Facebook side som heter TvTing….jeg håper du «liker» den og forsetter og følge den og. Der vil det skje masse og selvfølgelig drypper det hele tiden godbiter til de som følger oss. Dette blir aktiv bruk av sosiale medier og jeg kommer til å gi mange sjangsen til å være en del av dette. Jeg skal med to produksjoner, som er under planlegging, krysser Norge på kryss og tvers…og bruke sosiale medier på veien.

Vi sees plutselig….TvTing is coming to a place near you. Tog du ann? PS. Jeg er nesten enda i bakrus etter festen…det blir lenge til skåling som dette. Ihvertfall med samme mengde.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-02-16T08:37:10+00:00 16. februar, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: |14 Comments

14 Kommentarer

 1. Anettekg 16. februar 2011 at 08:08 - Reply

  Så spennende det blir, flinke du! Gleder meg til å følge med videre:)))
  Ha en flott dag videre!

 2. Anne Karin 16. februar 2011 at 08:20 - Reply

  Blir spennende Trine! Gleder meg:)
  Husk å ta en pust i bakken inn i mellom..

 3. Anne Karin 16. februar 2011 at 08:21 - Reply

  Glemte jo å si LYKKE TIL!!

 4. HelseHilde 16. februar 2011 at 08:33 - Reply

  Stå på Trine,, blir spennende!!! Følge med, følge med! 😀

  Klem Hilde

 5. Ørjan Langbakk 16. februar 2011 at 08:47 - Reply

  Tja. TV-«titting» tar da som oftest lenger tid enn å lese relativt korte artikler 😉 Jeg mener… det tar ca 5-6 minutter å lese 2500-3000 ord. De færreste artikler på nett/i blogger har mer innhold enn det – de fleste ligger vel på i snitt 500-1000 ord, kanskje, om man snakker ting som faktisk er verdt å lese. Ikke akkurat mye tid «kastet bort». Om man i tillegg dropper å lese igjennom alle de innholdsløse rosa-/lilla-/grønn-/lysegul-bloggene med «idag børstet jeg håret og tok på meg disse flotte skoene før jeg gikk på skolen», så har man vips litt mer tid til å lese noe som er verdt å få med seg 😉

  Men! Egen TV-kanal er jo kult, og lykke til videre med den satsingen!

 6. oldemor 16. februar 2011 at 09:05 - Reply

  Hei Trine! du skriv voksenblogg, og eg har deg på favorittlista som einaste blogg eg les – av og til. Mykje fordi eg likte så forbaska godt når du var på radio og TV. Voksen og voksen , fru Blom!! Eg er 70 år og leitar etter pensjonistbloggar, folk som fortel om pensjonistlivet sånn » idag sov eg til 10, og sto opp og sette ei grovbrøddeig,skal ut å kjøpe sirop til pålegg» (haha) Nei, eg er metta av kvite interørbloggar og foto av prikkete koppar, eg likar den kvite stilen, men eg er lei, det er likt overalt. Ikkje anna vente at 30åringar med rosa ongar, og ryddige kvite stover har fått tidsklemma, først skal dei rydde og stæsje, fotografere, skrive blogg… Oij oij! Jaja, men det var det med pensjonistbloggar då? Veit du om nokon? (ja, eg har funne forum på Vi over 60) Ha ein fin dag!!!

 7. Vibbedille 16. februar 2011 at 12:53 - Reply

  Vet du ka? DU è goe! Glede meg t å se ka galskap du nå har kreert!! KULT!
  EG og e 40 faktisk, è lei adle disse JOSAbloggene og kvide interiør bloggene, men datter mi på 15 syns de è kule, men hu og vennene lese faktisk både min og din blogg og syns de åg è kule.

  Bare det ikkje blir laaaange innlegg uden pustehåler og freche bilder, så è eg i grunnen alt lesane, men syns at «Voksen» bloggene bør kommer mer frem i lyset, enten det er hverdagsliv, hobby eller kresne kategorier. For det som è è at f.eks eg på 40 è ikkje ei gammale kråga, eg è jo bare 25 i hodet!!! Me kan sprudla forde om alderen bikke noen runde tall!

  Så eg fylle deg videre Trine og «Like» det mesta!

  KOS deg og ha ei herlige dag!
  WINDY her i Stavanger i dag! Brrrrr

  Go`klem fra Vibbedille ;))

 8. Anette 16. februar 2011 at 15:33 - Reply

  jeg er 19 år, tror du TvTing når min aldersgruppe også?

  …for et år siden leste jeg bloggen din ofte, når du skrev om hverdagslige og ting i media (det er du eksperet på) så da du startet med så MANGE gjestebloggere tror jeg du fikk litt mer utsilet lesertall med interesser innennfor det gjestebloggerne skiver om. og med på kjøpet mistet du oss, de andre leserne med andre generelle interesser.
  men jeg leser bloggen din jeg, fordet..

  men kanskje noe å ta med i bakhodet bare når du starter TvTing, MEN det har du nok tenkt på forlengs… <3

  • Trine Grung 16. februar 2011 at 16:53 - Reply

   Absolutt! Bare vent å se. Hvilke blogger leser du forutenom min? Du vil jo blant annet se TvTing her…med mange andre steder

   • Anette-louise 17. februar 2011 at 17:46 - Reply

    Vi får vell vente å se hva TvTing innebærer da, i og med at det er et helt nytt fenomen som garantert revolusjonerer bloggverdenen hihi…. :–D Er spent på det!
    jeg leser sofsen.com, fotballfrue, nettenestea.com, idawulff, og noen kunst/foto, og denne som jeg selv bidrar i: http://nkf-illustrasjon.blogspot.com/

 9. Ane Hagen 16. februar 2011 at 21:34 - Reply

  Skal du ha debatt om barneoppdragelse så håper jeg at jeg blir invitert! 😛 Uansett så gleder jeg meg til å følge med og se hva dere finner på 🙂 Heier på deg, som alltid 😀

  • Trine Grung 17. februar 2011 at 12:45 - Reply

   Det skal jeg jammen huske på Ane…takk for fine ord!

 10. Josteingranlt 21. februar 2011 at 21:24 - Reply

  ååh, det blir så bra! gleder meg til og følge deg Trine! 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits