Fra plastikk til fiskeskinn

Denne uken har vært travel. Hyggelig, men travel. Jeg har opprettet en side på Facebook for TvTing, og det er veldig hyggelig om du trykker liker og sprer siden til dine venner! Jeg kommer til å søke etter TV talenter, og ikke minst involvere Facebook veldig, så det kan lønne seg. Her er LIKER link:

Selvom det er travle dager må jeg forsatt prioritere kropp og ledd. Derfor er jeg ekstra glad for jentene på Drammensklinikken (besøk de HER) som både støvsuger og pakker inn kroppen i plast. Behandlingen jeg tar kalles Universal Contour Wrap , og les gjerne mitt tidligere innlegg om den HER.

Det ser helt crazy ut, og ikke nok med bandasje…jeg får og på meg en drakt for å svette ut all skiten. Sumodrakt kaller jeg det….

Det aller beste er etterpå. Huden og kroppen føles så lett og fin…masse væske forlater skrotten og egentlig kunne jeg tredd på meg designerkjolen og spradet avgårde. Herlig.

Ekstra digg var det å komme hjem til overraskelse i posten. Det er kjekt å få hyggelige hilsener fra lesere som ytrer: – Jeg har bare sans for deg,og syntes du fortjener noe i hverdagen. Tusen takk til Fiskeskinn ( ja, vesken er laget av fiskeskinn!!!) og siden deres kan du besøke HER. De skal nå ha for å være veldig kreative!! Rekk opp hånden de som har tenkt tanken….å lage vesker av fiskeskinn!

Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:11:26+00:00 18. februar, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: , |9 Comments

9 Kommentarer

 1. Ckuven 18. februar 2011 at 18:19 - Reply

  Jeg har også denne vesken, men i gull :O)
  Me like!
  Ps: Trine det er lakseskinn!

 2. Ane Hagen 19. februar 2011 at 00:34 - Reply

  Åh jeg bare forelsket meg i den i sølv og blå lakseskinn. Hadde jeg hatt råd hadde jeg faktisk kjøpt meg en hel haug av de veskene. Spesielle ting det digger jeg! Men 3500 for en veske er for dyrt for denne jenta som er på sparebluss og betaler gjeld 😀

  • Trine Grung 19. februar 2011 at 09:30 - Reply

   For dyrt for meg og som legger alle penger i tvting om dagen. Glad for bloggen 🙂

 3. Amalie 19. februar 2011 at 04:18 - Reply

  hvem er du?

 4. May 20. februar 2011 at 15:33 - Reply

  Flotte selskapsvesker, det må jeg si ! Inspirerende med så kreative mennesker – hadde aldri kommet på at man kunne lage vesker av fiskeskinn ;-D

 5. Www Martes-bryggerhus 21. februar 2011 at 07:36 - Reply

  Gratulerer, gleder
  meg til å følge med her Trine<3 Klem Marte

 6. linda 22. februar 2011 at 23:50 - Reply

  Det er ikke noe nytt å lage vesker o.l. av fiskeskinn. På Island prepareres bl.a. steinbitskinn, som blir brukt til vesker. Veldig stilig, og en fin måte å benytte seg av mer på fisken enn bare maten 😉

 7. Gjest 15. oktober 2011 at 11:04 - Reply

  Superfin veske! Men jeg har faktisk kommet over en annen designer som har fiskeskinnsprodukter. Og til rimeligere pris, hurra:) «Laks by Lisa» heter merket.

  http://laksbylisa.blogg.no/

  Så det er faktisk flere som har tenkt tanken å lage vesker i fiskeskinn;)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits