TvTing

Det jobbes på spreng om dagen og idag var første opptak til en programserie som jeg lager for min egen TV satsing kalt TvTing. Du finner oss på Facebook HER og der vil det komme en morsom konkurranse hvor du blant annet kan vinne DISSE lekre skoene fra Karen Millen:

Det eneste du må gjøre er å like siden og finne noe som du mener passer til disse skoene. Last opp et bilde og vips så er du med i trekningen. De fleste av dere er på Facebook og derfor er dette enkelt. Lekre er skoene ihvertfall og Karen Millen sin butikk finner du på Paleet på Karl Johan i Oslo.

Vi filmet på Paleet og på Glassmagasinet i dag, og på lørdag skal vi filme på Byporten. Det er Ski VM i Oslo og derfor lager vi vårt eget Ski VM -TV. På bloggmåten. Jeg har ikke ledd så godt på lenge som jeg gjorde i dag. Skikkelig herlig gjeng jeg jobber med….unge bloggere, men humoren henger løst. Festlig gjeng….det er kjerringen og kidsa lizm. Hoho…dette blir bra.

Det er flere bloggere som jobber med oss, men nå i starten er det fire stykker som er med. Husk å komme innom bloggen imorgen kveld….da kommer første episode! Wish me luck!!!

Husk en ting: DETTE ER FOR GØY! Døm oss gjerne og gi oss terningkast 1, men en får det aldri mer morro i livet enn en gjør det til selv. Sånn tenker jeg!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-02-22T22:47:29+00:00 22. februar, 2011|Categories: MIN BLOGG|10 Comments

10 Kommentarer

 1. Ann Cathrin 23. februar 2011 at 08:37 - Reply

  Lykke til- eller det heter kanskje «Break a leg» i showbiz:)

 2. HelseHilde 23. februar 2011 at 08:46 - Reply

  Masse lykket til Trine! Jeg gleder meg, og sitter klar in stolen! 😀

  Hilde

 3. Heidi P 23. februar 2011 at 08:55 - Reply

  Lykke til…blir bra uansett tror jeg hehe….Gleder meg til å se hva dere får til..:-)

 4. Ada 23. februar 2011 at 09:07 - Reply

  Spennede..tror noen andre får mer bruk for de skoene en meg :O) Er ikke så god på det å pynte meg liksom..Nå krysser jeg fingre og tær for at dette blir bra. Og det blir det nok ;O)

 5. May 23. februar 2011 at 11:00 - Reply

  wow….stilige sko !!! Lykke til med TvTing…, jeg gleder meg til å følge med på dette…spennende !

 6. Oyvind Solstad 23. februar 2011 at 13:55 - Reply

  Jeg skriver dette her også sånn at leserne dine også kan lære om dette:

  Slik du har satt opp konkurransen for TvTing, bryter du soleklart reglene for markedsføring på Facebook. Det er IKKE tillatt å bruke plattformen (altså basisfunksjonene i Facebook) til konkurranser.

  Og når du tenker på det, er dette veldig logisk, siden det hindrer at Facebook renner over av reklame.

  Tenk deg at Coca-Cola, Lady Gaga, Barack Obama og OnePiece alle lagde konkurranser der du skulle laste opp et bilde av noe for å være med i en konkurranse om å vinne en premie. Vips, så var HELE feeden din full av «Trond lastet opp bildet bladbladi på siden bladibladi» osv. Det ville være å umulig å blokke for den som ikke vil se dem.

  Skal du ha slike konkurranser MÅ du lage en egen Facebook-app og ha den der. Slik at alle som ikke vil se den kan blokke appen og dermed unngå hele greia.

  http://www.facebook.com/promotions_guidelines.php

  «You cannot: Condition entry in the promotion upon a user providing content on Facebook, such as posting on a Wall of a Page, uploading a photo, or posting a status update.»

  Litt spesielt blir det jo siden du lever av å snakke om sosiale medier og burde kunne dette? Det er helt basiskunnskap om markedsføring på Facebook – og en veldig logisk regel om du tenker over hva alternativet ville være.

  Så kan man kanskje si: Jamen, mange gjør jo dette! Ja, og de får sidene sine stengt og blir slettet etterhvert som Facebook oppdager det. Og at mange bryter reglene (bevisst eller ubevisst) er heldigvis ikke et argument for at man skal kunne gjøre det.

  • Glenn 23. februar 2011 at 16:59 - Reply

   Siden dette er et lotteri er det spesifikt ikke tillatt å bruke Facebook til det i Norge og neppe lovlig iht lotteriloven heller…

  • Sanna 24. februar 2011 at 15:00 - Reply

   Å oppfordre til å laste opp bilder fra nettet er vel heller ikke særlig smart. Noen har opphavsretten til disse bildene.

 7. Elena 23. februar 2011 at 20:05 - Reply

  Spennende!

  Viktigste er at man selv har det gøy!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits