Min blogg er nominert

Det er første gang at min blogg er nominert til noe. Jeg har ikke lesertallene som tilsier at jeg kommer til å vinne, faktisk ikke i nærheten engang, men kjekt at det skjer. Det er ikke viktig for meg i den store sammenhengen, men grunnen til at det er litt kjekt denne gangen er fordi andre har meldt meg på en konkurranse og mener bloggen fortjener det. Lesere med andre ord og det er kjekt!!

Jeg legger mye tid og arbeid ned i bloggen og da blir jeg glad når noen ser det og syntes den fortjener oppmerksomhet. Så tusen takk til dere som har gjort det og stemme på meg kan dere gjøre HER.

Trykker du på bildet kommer du og til siden:

Det morsomme med slike konkurranser er at dette kun er for å reklamere for lypsyl, og for at bloggere skal lage reklame for stuntet. Jeg og gikk rett i den «fella»…stem i vei.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-02-24T17:45:48+00:00 24. februar, 2011|Categories: MIN BLOGG|6 Comments

6 Kommentarer

 1. Vibbedille ;)) 24. februar 2011 at 18:22 - Reply

  En Awards hist og pist hadde nok DU og fortjent, det skal du ha, for DU gjør någe herlikt og MANGE liker det. UANSETT hva en blogger, skriver, ja t.o.m TENKER så vil det være noen som mener at en er en DUST!! Eg liker bloggen din, ikkje alltid eg e enige i alt, men herregud så herlikt då, tenk kor kjedelig om me var enige om ALT!???

  Denne uken har eg kooost meg kver formiddag med der du,Katrine, Asgeir og Steven spise sammen ei uke. DU È herlige Trine!!

  KOS deg og ha ei stråååålande helg!!!

  Go`klem fra Vibbedille ;))

  • Trine Grung 24. februar 2011 at 18:41 - Reply

   Naaah tusen takk! Vi må alle bidra alle der vi funker best! Ha en fin kveld videre

 2. Veronica Bremnes 24. februar 2011 at 22:48 - Reply

  Gratulerer får jeg vel nesten si da! Du skriver om mye interessant, og du har jo mange gode meninger og ting og tang, så det skulle ikke forundre meg om du faktisk vant 🙂 Lykke til, Trine!

 3. Isabella 25. februar 2011 at 11:07 - Reply

  Gratulerer!
  Lagt igjen stemme til deg:)

 4. Marie Nord 25. februar 2011 at 18:53 - Reply

  Syns det er veeeeldig bra at du påpeker at konkurransen er skapt for å fremme produkt og ikke bloggere. Har selv klaget til både lypsyl og side2 angående dette.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits