En dag på opptak m TVting

Det er travle dager og veien videre for TVting blir spennende. Vi laget et utgangspunkt som tydeligvis folk var nysgjerrige på siden over 30 000 allerede har sett episode 1 (se den HER ). Den er på ingen måter representativ for det som kommer. Det var en tease og jeg gleder meg veldig til episode 2. Den kommer på søndag kveld.

Vi er 4 bloggere som samarbeider om denne produksjonen og det er Fotballfrue, Lars Tangen og Kong Halvor. Derfor er det mange ulike type lesere som skal tilfredsstilles og det gjør dette komplisert, men GØY! Det er fire bloggere som er veldig forskjellig men jeg mener alle har en definitiv X-Faktor. Derfor er de med. På søndag kommer neste episode og den blir helt annerledes enn den første. Igjen, det var en intro og jeg skrev nok ikke det tydelig nok. Utover at jeg i første episode så helt gal ut i blikket…..sønnen min holdt på å le seg ihel. Den var filmet etter en laaaang dag. Hehe….

Bilder fra opptak i går og kameramann er Eirik Nereng. Flink fyr!!

Ja, hva er det Lars Tangen holder på med? Han er en fest….har jo kjent disse bloggerne i mange år og Lars har jeg kjent i 3 år nå. Jeg er jo tross alt bloggmamma 😉

Jeg er ikke best på TV sminke så jeg må komme meg til noen for å få noen tips. Kanskje en egen episode? Elsker skjerfet jeg har på meg. Kjøpt hos min gode venninne Camilla på MEXX i Asker. Elsker MEXX sine klær, passer meg perfekt!

Her sitter jeg i skrivende stund og jobber. POST-IT lapper er et must i en planleggingsfase for å få til helheten. De tomme skal fylles ut nå.

Jeg må forsette å jobbe, vi «sees» søndag kveld da! Jeg er med godt mot og jobber videre. KOZ!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-02-25T14:06:00+00:00 25. februar, 2011|Categories: MIN BLOGG|12 Comments

12 Kommentarer

 1. Anna Yri 25. februar 2011 at 16:04 - Reply

  Hvorfor hang du opp tomme post-its? Så meningsløst! Du fyller de jo ikke ut på skjermen uansett.

  • Trine Grung 25. februar 2011 at 16:07 - Reply

   Hahaha jaja noe må en vel henge seg opp i. GOD HELG!

 2. Anna 25. februar 2011 at 16:27 - Reply

  «har jo kjent disse bloggerne i mange år og Lars har jeg kjent i 3 år nå. Jeg er jo tross alt bloggmamma ;-)»

  kleeeeeeint. hele greia, KLEINT.

 3. Virakfjo 25. februar 2011 at 16:39 - Reply

  Stå på Trine,og god helg til deg og dine. Hilsen Marit.

 4. Ulrikke 25. februar 2011 at 17:12 - Reply

  Nereng som i Emilie Nereng?

 5. Terje Pedersen 26. februar 2011 at 18:39 - Reply

  Du er vel klar over at det medfølger et program i OS X kalt «Huskelapper» slik at du slipper å klistre skjermen full av POST-IT lapper?

  • Trine Grung 26. februar 2011 at 18:47 - Reply

   Jepp, jeg vet det. Men post it er med i vesken og jeg noterer på veien. Men takk for at du minnet meg på det!

 6. Mettekr 26. februar 2011 at 21:29 - Reply

  Du er fin på bildet Trine, og skjerfet..det håper jeg at jeg finner på MEXX her i Stavanger 🙂

 7. Piano 26. februar 2011 at 21:33 - Reply

  Sørgelige greier…

  • Trine Grung 26. februar 2011 at 22:41 - Reply

   Så flott at du synes det! Vi synes noe annet og delte meninger er helt OK! Natta

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits