Episode 1 TVting

Her er episode 2 av TVting…og husk at dette er et samarbeid med tre andre bloggere- Fotballfrue, Kong Halvor og Lars Tangen. Vi «lurte» dere litt med epsisode 1…ønsket å skape litt forvirring men samtidig som vi tok hensyn til kommentarer som kom. Vi gjorde en del endringer og vi håper dere liker resultatet:

SNURR FILM:

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-02-27T21:12:10+00:00 27. februar, 2011|Categories: MIN BLOGG|39 Comments

39 Kommentarer

 1. ingeborg 27. februar 2011 at 20:26 - Reply

  Jätteheftit;)

 2. HelseHilde 27. februar 2011 at 20:28 - Reply

  Trine, du er helt fantastisk! Dette var gøy, nå ser jeg frem til neste episode 🙂

  Klem Hilde

 3. Amk2009 27. februar 2011 at 21:02 - Reply

  Jeg er nok ikke fornøyd,synes ikke det var bedre en den første»eposoden».Kan du ikke ha med voksne,interessante mennesker?Diss e du blander deg med kan være barna dine,du treffer ikke meg ( som er på din alder) med dette.Synes dette bare er tull 🙂

  • Trine Grung 27. februar 2011 at 21:06 - Reply

   Det skjønner jeg men enn så lenge går det ikke økonomisk å gjøre det med voksne…..og alene. Jeg bygger et konsept og starter med dette. Jeg er superstolt over det vi har fått til med såpass få involverte. Vi er et team som har startet byggingen av en plattform. Det skal og være underholdning…..det er nok av debatter. Det kommer mer veien videre…..bare gled deg!

  • AMK200 27. februar 2011 at 21:23 - Reply

   Du egner deg som «programleder»men som sagt,dette var bare tull.Forstår at det koster,men hadde forventet noe helt annet.De unge er som nevnt ikke noe jeg har interesse av,leser ikke bloggene deres engang.Du som har mye kontaker innenfor bransjen,hva med å lage et portrettint.med en iteressant person?Jeg synes du er god på kosthold,trening og helse,hva med Kari J.?

   • Trine Grung 27. februar 2011 at 21:32 - Reply

    litt tull må til…ønsker å underholde før jeg satser på de tunge produksjonene etterhvert. Det kommer…første episode nådde 40 000 og det er svært bra! Jeg har ståltro på dette….håper du kommer innom igjen :-9

  • Sandralooove.blogg.no 28. februar 2011 at 07:27 - Reply

   Det er 4 ulike bloggere med i dette, og serien ligger på alle fires blogger. Dette er altså et samarbeid.
   Liker du ALT som går på NrK, forresten?

   • Amk2009 3. mars 2011 at 02:10 - Reply

    Nei,liker ikke alt som går på Nrk.Men hvis du( som er på min og Grung`s alder) synes dette er underholdende,setter du ikke så store krav hverken til deg selv eller Grung.Da antar jeg at du er en enkel sjel å tilredsstille.Grung kan så mye bedre enn dette og har sikkert mange kontakter innen tv-bransjen som kan være med til å bidra til at det treffer min aldersgruppe.Bloggen hennes gjør det,men som nevnt, jeg hadde store forventninger til Tvting:-)Bloggerne som er med regner jeg som barn,da er det ikke underholdende. Om det er 4 eller flere bloggere med,er vel ett fett.Også at det er et samarbeid.Har lest bloggen din Sandra,men nei,ikke noe som traff meg.Men det er vel fordi jeg ikke er singel og desperat?Da forstår jeg vel ikke «humoren din»?Vi får se etterhvert som tiden går og det kommer flere «episoder».

 4. Mejoer 27. februar 2011 at 21:16 - Reply

  Dette var mye bedre og ganske underholdene. Ser jo at du kan dette med tv, henvender deg til oss tv-tittere. Stå på! Men pass på at det ikke blir for mye tull, likte stemningen dere hadde i sofaen:)

 5. Sol 27. februar 2011 at 21:30 - Reply

  Jeg skjønner fremdeles ikke konseptet. Hva er poenget med denne serien og hvem er målgruppen egentlig?

  • Trine Grung 27. februar 2011 at 21:31 - Reply

   Målgruppen er bred men for å øke seermassen så er det viktig å nå bredt. Derfor må de unge involveres som brukes nettet mer enn oss voksne. Det kommer store produksjoner senere…dette er en start og den er jeg veldig stolt av!

   • Ingrid3112 28. februar 2011 at 06:02 - Reply

    Senkveld har et klart og tydelig konsept, det vil jeg på ingen måte si dette har.

    • Trine Grung 28. februar 2011 at 07:00 - Reply

     Underholdning ja…vi spiller på bloggerne sine personligheter som er naturlig siden det er bloggere som medvirker.

 6. Kristina 27. februar 2011 at 21:57 - Reply

  Digger dette! ha med Lars tangen mer 😀 han er såå morsom, og de blikkene! herregud.
  Jeg likte dette godt og synes det er litt underholdende. som sagt.
  men burde kanskje få litt mer innhold i selve programmet:)

  • Trine Grung 27. februar 2011 at 22:20 - Reply

   Det kommer! Tusen takk, dette er en start som vi bygger videre på 🙂

 7. Linda 27. februar 2011 at 22:23 - Reply

  God stemning. Gleder meg til å følge med på fortsettelsen. 🙂

 8. Kristin Gjødingseter 27. februar 2011 at 23:14 - Reply

  Jeg syns dette konseptet er utrolig bra. Alle som skal starte sitt eget firma(i ditt tilfelle tvshow) begynner i det små, og jobber seg oppover. 40.000 seere på første episode? Det er unikt! Jeg har virkelig stor tro på dette, og håper det norske folk er enig. Dette kan ikke bli noe annet en super bra. Dere gjør alle en utmerket jobb. Gleder meg til å følge showet videre!

  Jeg har et spm til Caroline:
  Er du LSK fan? Isåfall så liker jeg deg enda bedre 🙂

  Stå på!

  Hilsen Kristin 🙂

 9. Beate 28. februar 2011 at 03:54 - Reply

  Her snakker vi! Kjempeherlig. Nå er det rød tråd, lengre episode og mer prat, akkurat det jeg ønsket meg. Takk for at du følger rådene fra leserne dine. Kjempemoro, stå på videre. Gleder meg til å følge dere videre!

 10. Machris 28. februar 2011 at 04:16 - Reply

  Synes heller du burde innrømme at første episode er dårlig istedet for å fortsette å bortforklare og komme med dårlige forklaringer og si at dere skulle «lure oss». Det er bare pinlig.

  • Trine Grung 28. februar 2011 at 07:35 - Reply

   Den var laget sånn bevisst. Deal with it 🙂

   • machris 28. februar 2011 at 13:00 - Reply

    Så strategien var å lage første episode dårlig med vilje for å..? Ikke vare i stand til å gå under med neste? legge lista lavt? Ødelegge egne seertall?

    • Trine Grung 28. februar 2011 at 13:06 - Reply

     Kombinasjon av mange ting men det var bevisst å forvirre litt ja. Da blir det mange meninger og det er ofte bra 🙂 Det liker vi ihvertfall. Seertall!? Den er sett av over 40000 stk…..det står ikke på de!

     • Marchris 1. mars 2011 at 10:35

      Men hvor mange som har sett første episode sier ingenting om hva kvaliteten har for seertall å gjøre. Det ser man først i forhold til andre episode. Som du jo sikkert også vet, siden du går så hardt ut på at den er «mye bedre».

     • Trine Grung 1. mars 2011 at 10:39

      2 episode er sett av mer enn første. Det er veldig stas! Takk for ditt engasjement!

 11. Heidi P 28. februar 2011 at 06:13 - Reply

  Kult og morsomt synes jeg….hehe stå på videre!!!!

 12. Sandralooove.blogg.no 28. februar 2011 at 07:31 - Reply

  Flott jobbet! At alle ikke liker alt vet vi jo. Synes seertallene skal få tale for seg selv, jeg 🙂
  Dette er gøy å se på, og du stråler der du sitter i sofaen! You go girl!

  Klem

  • Trine Grung 28. februar 2011 at 07:34 - Reply

   Takk Sandra….jeg er kjempestolt produsent, regissør og idemaker på en og samme tid. Kanskje folk må se litt behind the scenes bilder for å skjønne hvor mye vi har jobbet og hvor mye jeg gjør alene. Alt faktisk, utenom å filme. Jeg elsker det….å være kreativ altså. Nå venter en ny dag med jobbing….tjoho!!

 13. Solhaavik 28. februar 2011 at 11:04 - Reply

  Bra Trine. Jeg skal følge med deg og kong Harald men nyinnkjøpt garderobe.

 14. Kari 28. februar 2011 at 14:45 - Reply

  Skremmende å se hva voksne mennesker får seg til å gjøre for å få oppmerksomhet rundt seg selv…

 15. merete 28. februar 2011 at 18:47 - Reply

  Har såvidt tittet innom…men lurer på hva du egentlig vil med din egen tv-kanal??
  Hvilken visjon har du??

  • Trine Grung 28. februar 2011 at 18:57 - Reply

   Mange visjoner! Tenk så gøy å gjøre det en vil! Hvorfor skulle jeg ikke?

 16. Xtina 28. februar 2011 at 20:28 - Reply

  Bra konsept, men hvor er Sandra Love?! Hun hadde nå vært morsom å ha med på dette!

 17. Ingvildjohanne 1. mars 2011 at 05:52 - Reply

  Stå på Trine, dette kan du!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 18. Ane Hagen 1. mars 2011 at 18:36 - Reply

  Jeg synes dette var MYE bedre jeg Trine 😀 Du er der hvor du skal være og dette var en super start på noe som kan utvikles med mer etterhvert. Innslag av moter og trender er en god start, så kan du og Caroline fortsette snakken om masse andre temaer etterhvert og inkludere andre bloggere på samme måte som dere har involvert de to gutta nå. Mat med Manuela f.eks. Dere har i allefall gjort en stk frøken Hagen fornøyd, og det er jo ikke bare bare det heller.. *ler* Flinke er dere! Gleder meg til fortsettelsen!

  • Trine Grung 1. mars 2011 at 20:24 - Reply

   Tusen takk! Vi innretter oss fort…det er jo tross alt leserne vi gjør dette for 🙂

 19. Amk2009 3. mars 2011 at 02:07 - Reply

  Skriv din kommentar herNei,liker ikke alt som går på Nrk.Men hvis du( som er på min og Grung`s alder) synes dette er underholdende,setter du ikke så store krav hverken til deg selv eller Grung.Da antar jeg at du er en enkel sjel å tilredsstille.Grung kan så mye bedre enn dette og har sikkert mange kontakter innen tv-bransjen som kan være med til å bidra til at det treffer min aldersgruppe.Bloggen hennes gjør det,men som nevnt, jeg hadde store forventninger til Tvting:-)Bloggerne som er med regner jeg som barn,da er det ikke underholdende. Om det er 4 eller flere bloggere med,er vel ett fett.Også at det er et samarbeid.Har lest bloggen din Sandra,men nei,ikke noe som traff meg.Men det er vel fordi jeg ikke er singel og desperat?Da forstår jeg vel ikke «humoren din»?Vi får se etterhvert som tiden går og det kommer flere «episoder».

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits