Bildeblogg må til innimellom

Denne helgen bare gleder jeg meg til. Ingenting spesielt som skjer, jeg bare gleder meg. Jeg gjør stort sett det om dagen. Bare gleder meg. Over den minste ting. Det er enda noen måneder til våren brer sin fønvind over oss, men jeg går med konstant vårfølelse i kroppen. Akkurat DER sendte jeg et lass av energi over på deg….kjente du det? *ler*

Igår var en av de dagene som kokte. Det å starte dagen med å måtte være i Oslo kl 0900, og bilen MÅ være med, er ingen lett affære. JEG HATER KØ! Jeg kjørte fra Røyken kl 0720 og entret ikke møterommet før 0920. Det er helt vilt! Vanligvis tar den turen 40 minutter hvis jeg ikke toger. Heldigvis ingen sure miner fra de jeg hadde møte med hos HSH (hovedorganisasjonen for handels- og tjenesete Norge). Jeg skal være nettverksleder for HSH og emnet er selvfølgelig sosiale medier. Vi starter i mars, og det er kjempespennende å være en del av dette proffe teamet. Jeg gleder meg til å engasjere enda flere å bruke denne fantastiske kommunikasjonsformen som dette er. Både Facebook, Twitter og ikke minst blogg.

Igår kveld hadde Fam Irvoll lansering av sin CRAZY smykkekolleksjon. Jeg har tidligere blogget om det HER. Kreativ dame, det må sies.

Jeg hilste igår på en bitteliten hund, som jeg først holdt på å tråkke på. Han heter Hugo og eieren heter Caroline. Bloggen hennes leser du HER.

http://fotballfrue.no & http://dagensoutfit.co/

Du kan og lese intervju med oss (Caroline og meg) HER. TV 2 kommer og med en sak i løpet av uken. Mye spennende på gang og endelig kan jeg snart dele alt. Jeg jobber ræva av meg om dagen og nøster en tråd om gangen.

Igår ble jeg og intervjuet av noen som lager en Twitter-film. Kong Halvor, som tok kontakt, har en CRAZY blogg som du kan lese HER. Kreativ kar som garantert kommer til å «bli til noe». Han er gærn. Jeg liker gærne folk.

Denne gjengen kan du følge på Twitter. @konghalvor @hstenerud @ckrook Morsom, kreativ gjeng! Sender og en spesiell hilsen til Larsemann….takk for hyggelig prat!


By | 2015-05-31T10:26:11+00:00 4. februar, 2011|Categories: YTRINGER|Tags: , , , , , , |3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits