Bursdagsbilder

For en kveld! Jeg har ikke kost meg så mye på lenge. Gode venner, NYDELIG mat (en stor takk til Clarion Royal Christiania Hotel for upåklagelig service. Maten var fantastisk! ) taler, sang, vin, Cava, musikk og dans. En perfekt kveld med andre ord!

Jeg prøvde meg på ekstremt høye hæler i går og en ting er sikkert, det blir lenge til neste gang. Jeg klarer knapt å gå barbeint uten at tærne krøller seg i smerte. Jeg fatter ikke de som danser avgårde på slike hæler hver dag!? Jeg må gå med det oftere kanskje? Her må det tilføyes at jeg er 180 på strømpelessen….med andre ord så eide jeg lokalet høydemessig.

Kongesuiten jeg bor på skal nå ryddes, gaver skal pakkes sammen, taler arkiveres i minneskuffen, hodet skal pleies og jeg retter snuten hjemover til familien. Der skal jeg prøve å formidle litt av gårsdagen, men det var en av de kveldene som en bare måtte oppleve. Det var så gøy! Jeg vil aller helst spole tilbake til middagen og oppleve den en gang til. Så koselig var det. Tusen takk til alle som var der, dere gjorde kvelden perfekt.

En ekstra stor takk til Sindre Grading som har tatt disse fantastiske bildene. Han er bare superflink!! Enda en stor takk til Emil&Samuel for super oppvarting ut i de sene nattetimer. Endelig et utested med stort dansegulv!

Kveldens morsomte bilde…..jeg øver meg på pushups?

By | 2011-02-13T10:01:19+00:00 13. februar, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |13 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits