Den tabloide presse

Tone Damli selger aviser. Hun er en av de vakreste damene vi har her til lands, og ikke minst et av de meste googla menneskene på nettet. Jeg føler en trang til å forklare litt hvordan den tabloide presse jobber, som tross alt skal selge aviser, og har valgt å putte Tone og meg på forsiden av Dagbladet i dag.

Bilde fra Tv 2

Igår ringte en journalist meg angående Vixen BloggAwards. Jeg har blogget i mange år, kjenner bloggmiljøet relativt godt , og selvfølgelig har jeg derfor en del meninger om emnet. Det er ufattelig mange som blogger i Norge og jeg synes at Vixen har blingset fullstendig når de kaller dette en awards. Det er så mange som er ekskludert at det er provoserende, nesten pinlig. Det er helt tydelig at Vixen gjør dette for å fremme seg selv og det er det ingenting galt med! Det heier jeg på. De er kreative som bare det og skaffer MASSE PR rundt sin egen event. Det er vi flere som er gode på!

MEN LA NÅ SAKEN HANDLE OM VIXEN BLOGGAWARDS OG IKKE TONE!! Dette dreier seg ikke bare om Dagbladet, men opptil flere nettaviser som sitere saken. Henger jeg ut Tone? Hvor? Jeg reagerer på tittel og framstilling, ikke innholdet i saken og mine sitater.

Men tilbake til saken. Jeg sa i en liten setning mot slutten av intervjuet at Tone skulle jo muligens slutte med sin blogg. Riktig å nominere da?

Her er ordrett sitatene som jeg godkjente til avisen:

Trine Grung, kjendisblogger

Jeg vil stille spørsmål ved hvilken kompetanse de som har nominert besitter. Jeg syns de har blingsa veldig. Vixen er mest opptatt av å promotere seg selv. Det er ingen kvalitets- eller voksenbloggere på nominasjonslista.

-Jeg heier på Blogg awards, men det virker som at de har bestemt seg på fem minutter uten å ha gjort reaseach. De virker som de bare har tatt en surferunde.

-Jeg kan henge ut flere talentløse bloggere på den lista, noe jeg selvfølgelig ikke vil gjøre, men det er mange nominerte som over hodet ikke har noe på en Blogg award å gjøre.

-Tone Damli har ikke oppdatert bloggen sin på et halvt år. Hun har slutta å blogge. Hva i alle verden gjør hun på den lista?  Jeg syns det hele blir rart.

-Jeg forstår at Marianne Jemtegård og Vixen ønsker å fremme seg selv, men jeg savner mer grundighet. Nominasjonslista bærer preg av å ha blitt gjort kjapt, og den latterliggjøres i sosiale medier.

– Jeg savner de med kompetanse på blogging, de med skriveferdigheter og god bildebruk, som Fotballfrue. Hun er ikke på lista en gang, selv om hun er en av de aller beste innen sin sjanger.

-Det hadde vært interessant å høre hvilke kriterier de lagt til grunn.

Skulle du gjerne sett deg selv på lista?

-Det er jeg overhode ikke opptatt av, men jeg kunne tenkt meg å sittet i juryen.

Grung savner kriterier som skriveferdigheter, innhold, helhetlig, bildebruk.

-Hele nominajsonen virker slurvete.

Jeg syns ikke de som er på nominasjonslista er bra nok. Jeg har blogga i seks år og jobber med dette, og føler jeg besitter kompetanse på området.

Tone er ei vakker dame som avisene elsker å ha på forsiden. De er flinke til å lage overskrifter, og det ser du kanskje nå?  Tone er en herlig jente som jeg har stor respekt for. Heldigvis vet Tone det! Klem til henne og lykke til i nytt hus!

By | 2015-05-31T10:26:09+00:00 9. februar, 2011|Categories: YTRINGER|80 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits