En dag på opptak m TVting

Det er travle dager og veien videre for TVting blir spennende. Vi laget et utgangspunkt som tydeligvis folk var nysgjerrige på siden over 30 000 allerede har sett episode 1 (se den HER ). Den er på ingen måter representativ for det som kommer. Det var en tease og jeg gleder meg veldig til episode 2. Den kommer på søndag kveld.

Vi er 4 bloggere som samarbeider om denne produksjonen og det er Fotballfrue, Lars Tangen og Kong Halvor. Derfor er det mange ulike type lesere som skal tilfredsstilles og det gjør dette komplisert, men GØY! Det er fire bloggere som er veldig forskjellig men jeg mener alle har en definitiv X-Faktor. Derfor er de med. På søndag kommer neste episode og den blir helt annerledes enn den første. Igjen, det var en intro og jeg skrev nok ikke det tydelig nok. Utover at jeg i første episode så helt gal ut i blikket…..sønnen min holdt på å le seg ihel. Den var filmet etter en laaaang dag. Hehe….

Bilder fra opptak i går og kameramann er Eirik Nereng. Flink fyr!!

Ja, hva er det Lars Tangen holder på med? Han er en fest….har jo kjent disse bloggerne i mange år og Lars har jeg kjent i 3 år nå. Jeg er jo tross alt bloggmamma 😉

Jeg er ikke best på TV sminke så jeg må komme meg til noen for å få noen tips. Kanskje en egen episode? Elsker skjerfet jeg har på meg. Kjøpt hos min gode venninne Camilla på MEXX i Asker. Elsker MEXX sine klær, passer meg perfekt!

Her sitter jeg i skrivende stund og jobber. POST-IT lapper er et must i en planleggingsfase for å få til helheten. De tomme skal fylles ut nå.

Jeg må forsette å jobbe, vi «sees» søndag kveld da! Jeg er med godt mot og jobber videre. KOZ!

By | 2011-02-25T14:06:00+00:00 25. februar, 2011|Categories: MIN BLOGG|12 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits