Fotball på en lørdagskveld

Det er lørdagskveld og på TV’en ruller en random fotballkamp. Det er urettferdig, fotball burde være bannlyst fra skjermen på en lørdagskveld. Jeg vurderer å finne hagla for å skyte hele GET boksen i fillebiter. Faren for at bedre halvdel hadde tatt hevn på datamaskinen er til stede så jeg forholder meg rolig. Datamaskinen min får ingen røre, den er jo min BFF til bedre halvdels irritasjon innimellom. Han har TV, jeg har MAC’en.

Idag var vi i Oslo og filmet ferdig Episode 2 av TVting. Første episode kan du se HER. Imorgen tidlig bærer turen til Hønefoss til Eirik Nereng (kameramann og redigerer). Vi har litt av en jobb foran oss før neste episode skal distribueres til involverte bloggere i løpet av søndag ettermiddag. Eirik gjør en strålende jobb og er virkelig en kjernekar. Sist jeg var hos de serverte moren Linda en fantastisk rett som jeg skal blogge i løpet av uken. Gjett om den falt i smak her i huset! Tar av meg hatten for gjengen på Hønefoss…for en herlig positiv gjeng!

Hva syntes du om logoen til TVting? Jeg liker den, men er den for maskulin? Liker TV’en, den er morsom! Jeg har ikke hatt det så gøy som jeg har det om dagen på veldig mange år. Skratter og ler så masse med disse unge bloggerne, og opptakene i dag gikk strålende. Det blir noe helt annet i Episode 2…vi la listen forvirrende lavt i første del for morro skyld. Til nå har nesten 40 000 sett episode 1 og det er MYE. KJEMPESTAS!! The only way is UP, baby, for you and me now. (fra hvilken sang….husker du?)

Nå kryper jeg under dynen…..tidlig opp for å redigere. Klem på deg!

By | 2011-02-26T23:24:17+00:00 26. februar, 2011|Categories: MIN BLOGG|2 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits