Fra plastikk til fiskeskinn

Denne uken har vært travel. Hyggelig, men travel. Jeg har opprettet en side på Facebook for TvTing, og det er veldig hyggelig om du trykker liker og sprer siden til dine venner! Jeg kommer til å søke etter TV talenter, og ikke minst involvere Facebook veldig, så det kan lønne seg. Her er LIKER link:

Selvom det er travle dager må jeg forsatt prioritere kropp og ledd. Derfor er jeg ekstra glad for jentene på Drammensklinikken (besøk de HER) som både støvsuger og pakker inn kroppen i plast. Behandlingen jeg tar kalles Universal Contour Wrap , og les gjerne mitt tidligere innlegg om den HER.

Det ser helt crazy ut, og ikke nok med bandasje…jeg får og på meg en drakt for å svette ut all skiten. Sumodrakt kaller jeg det….

Det aller beste er etterpå. Huden og kroppen føles så lett og fin…masse væske forlater skrotten og egentlig kunne jeg tredd på meg designerkjolen og spradet avgårde. Herlig.

Ekstra digg var det å komme hjem til overraskelse i posten. Det er kjekt å få hyggelige hilsener fra lesere som ytrer: – Jeg har bare sans for deg,og syntes du fortjener noe i hverdagen. Tusen takk til Fiskeskinn ( ja, vesken er laget av fiskeskinn!!!) og siden deres kan du besøke HER. De skal nå ha for å være veldig kreative!! Rekk opp hånden de som har tenkt tanken….å lage vesker av fiskeskinn!


By | 2017-03-16T07:11:26+00:00 18. februar, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: , |9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits