Min blogg er nominert

Det er første gang at min blogg er nominert til noe. Jeg har ikke lesertallene som tilsier at jeg kommer til å vinne, faktisk ikke i nærheten engang, men kjekt at det skjer. Det er ikke viktig for meg i den store sammenhengen, men grunnen til at det er litt kjekt denne gangen er fordi andre har meldt meg på en konkurranse og mener bloggen fortjener det. Lesere med andre ord og det er kjekt!!

Jeg legger mye tid og arbeid ned i bloggen og da blir jeg glad når noen ser det og syntes den fortjener oppmerksomhet. Så tusen takk til dere som har gjort det og stemme på meg kan dere gjøre HER.

Trykker du på bildet kommer du og til siden:

Det morsomme med slike konkurranser er at dette kun er for å reklamere for lypsyl, og for at bloggere skal lage reklame for stuntet. Jeg og gikk rett i den «fella»…stem i vei.

By | 2011-02-24T17:45:48+00:00 24. februar, 2011|Categories: MIN BLOGG|6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits