Pisket skinn for TvTing

Jeg springer som et pisket skinn om dagen. Det er møtevirksomhet som gjelder og det er travelt. Gøy, men travelt. Vi starter sending av TvTing under Ski-VM….JIPPI! Alt er på plass og planen begynner å ta form. Del 1 av TvTing blir underholdning, men jeg har en langsiktig plan med det hele. De store TV produksjonene kommer til høsten og neste vår…..frem til da leker jeg og finner på mange sprell sammen med de jeg samarbeider med.

Min egen TV kanal, kun online. Den skal hete TvTing, enkelt og greit, fordi det er det vi lager….sånne TvTing som egentlig skulle gått på TV men heller går online. Det er nok mange i mediebransjen som trekker på smilebåndet over mine planer, men det gjorde de både når jeg startet egen nettside, og startet blogg. De ler ikke lenger av det….blogg ble stort, noe som jeg forutså for mange år siden.

Det er flest unge som blogger enn så lenge, og det er de som har flest lesere. Jeg tror at «voksenbloggere» som skriver lange avhandlinger i bloggene sine aldri kommer til å få mange lesere. Det blir nisjebloggere og forblir det. Innhold er bra men det finnes grenser for hvor lang tid en faktisk har til å sitte å lese lange innlegg. Jeg mener at det ikke funker. Det er nok mange som er uenige med meg, men det får så være. Vi er alle ulike og har ulik oppfatning av ting….og det er deilig.

Men TvTing SKAL bli en suksess og jeg jobber hardt for det om dagen. Jeg skal snart avsløre hvem jeg samarbeider med…en ting er sikkert, vi når MANGE når de braker løs. Og det er hele tiden målet, og nå mange. Det åpner snart en Facebook side som heter TvTing….jeg håper du «liker» den og forsetter og følge den og. Der vil det skje masse og selvfølgelig drypper det hele tiden godbiter til de som følger oss. Dette blir aktiv bruk av sosiale medier og jeg kommer til å gi mange sjangsen til å være en del av dette. Jeg skal med to produksjoner, som er under planlegging, krysser Norge på kryss og tvers…og bruke sosiale medier på veien.

Vi sees plutselig….TvTing is coming to a place near you. Tog du ann? PS. Jeg er nesten enda i bakrus etter festen…det blir lenge til skåling som dette. Ihvertfall med samme mengde.

By | 2011-02-16T08:37:10+00:00 16. februar, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: |14 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits