TvTing

Det jobbes på spreng om dagen og idag var første opptak til en programserie som jeg lager for min egen TV satsing kalt TvTing. Du finner oss på Facebook HER og der vil det komme en morsom konkurranse hvor du blant annet kan vinne DISSE lekre skoene fra Karen Millen:

Det eneste du må gjøre er å like siden og finne noe som du mener passer til disse skoene. Last opp et bilde og vips så er du med i trekningen. De fleste av dere er på Facebook og derfor er dette enkelt. Lekre er skoene ihvertfall og Karen Millen sin butikk finner du på Paleet på Karl Johan i Oslo.

Vi filmet på Paleet og på Glassmagasinet i dag, og på lørdag skal vi filme på Byporten. Det er Ski VM i Oslo og derfor lager vi vårt eget Ski VM -TV. På bloggmåten. Jeg har ikke ledd så godt på lenge som jeg gjorde i dag. Skikkelig herlig gjeng jeg jobber med….unge bloggere, men humoren henger løst. Festlig gjeng….det er kjerringen og kidsa lizm. Hoho…dette blir bra.

Det er flere bloggere som jobber med oss, men nå i starten er det fire stykker som er med. Husk å komme innom bloggen imorgen kveld….da kommer første episode! Wish me luck!!!

Husk en ting: DETTE ER FOR GØY! Døm oss gjerne og gi oss terningkast 1, men en får det aldri mer morro i livet enn en gjør det til selv. Sånn tenker jeg!

By | 2011-02-22T22:47:29+00:00 22. februar, 2011|Categories: MIN BLOGG|10 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits