Sandra Love møter «GUD»

Sandra Love er den gjestebloggeren jeg vervet første. Hun er morsom, satirisk og rett og slett en fest. Jeg syntes hun skriver morsomt og har sitt eget skråblikk på det meste. Les gjerne alle hennes innlegg HER. Jeg vet du ikke vil angre, for her snakker vi underholdning på høyt nivå. Her er siste nytt fra Sandra, kos deg:

”GUD ER I HJERTET DITT OG I POSTKASSEN MIN”

I dag lå det en traktat (til kidsa: en brosjyre som ofte handler om Gud, og som ligner veldig på reklame for pizza-sjappen nær deg) i postkassen min. Jeg ble litt irritert for

men Gud hadde jammen klart å snike seg inn brevsprekken, gitt

og da tenkte jeg

men så

Så jeg tok hunden ut på do istedet.

Bestemte meg for å lese traktaten, og der sto det at jeg kunne bli med på et GRATIS bibelbrevkurs, og når jeg har gjennomgått kurset vil jeg motta min egen NYE GRATIS BIBEL i posten. Greien er bare det at jeg er skeptisk til folk som skryter av at de gir bort gratis gaver, for jeg har aldri betalt noe for en gave i hele mitt liv.

Dessuten er det jo noe med at folk som er interessert i å dele sin religiøse overbevisning med deg, ikke er interessert i at du skal dele din ikke-religiøse overbevisning med dem.

Uansett, jeg leste videre og på siste side står det at jeg kan melde meg selv ELLER en annen person på kurset. Jeg tenkte lenge på hvem jeg skulle melde på bibelbrevkurset. Det eneste kriteriet er at personen har lite å gjøre fortiden.

Jeg sto det mellom disse

 

eller denne karen

 

Og tilslutt dere! Til slutt endte jeg opp med å gi dette GRATIS kurset til en person som ikke har en dritt å gjøre fortiden og som dessuten er papirløs (hohoho, den var teit, måtte bare) og helt sikkert blir glad for brev(kurs) og en GRATIS bibelbok.

Så værsogod, Maria!

 

Med vennlig hilsen:

 

PS. Sandra har startet egen blogg HER.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-03-03T22:00:38+00:00 3. mars, 2011|Categories: MIN BLOGG|8 Comments

8 Kommentarer

 1. Lin 3. mars 2011 at 21:09 - Reply

  Hahaha! Herlig lesning! Har Sandra Love en egen blogg også?

  • Trine Grung 3. mars 2011 at 22:40 - Reply

   Den ligger linket til i siste setning. Nettopp startet!

  • Sandralooove.blogg.no 4. mars 2011 at 01:39 - Reply

   Min blogg finner du her: Sandralooove.blogg.no VÆR VELKOMMEN!

 2. Anonym 3. mars 2011 at 21:12 - Reply

  Vet du hva ? Gammel nytt.

  • Sandralooove.blogg.no 4. mars 2011 at 01:30 - Reply

   Hva mener du? Leste du det 1 time før på min nye blogg, eller?! Isåfall: tusen takk :=)

   • Siljetroykontakt 4. mars 2011 at 11:11 - Reply

    Ja det jeg mente!

 3. Linda Boe 4. mars 2011 at 12:34 - Reply

  Herlig innlegg! Fikk også den omtalte brosjyren i posten…fant den litt morsom og annerledes:)
  Når de først skal ut med budskapet sitt, var dette en ganske oppfinnsom måte.
  Flott papir på brosjyren og som du sier i «pizzareklameformat», hi hi 🙂

 4. David-Kingsley 13. desember 2011 at 19:51 - Reply

  Hei, Trine! 

  Blogginnlegget hennes var kreativt og morsomt i og for seg, det skal skribenten ha! Jeg er selv en overgitt adventist som hadde mitt eget møte med Gud for snart fire år siden (da jeg var 16-17) – riktignok ikke ved postkassen, enda jeg er sikker på at Gud kan møte folk dere også – spesielt etter å ha lest dette innlegget)! Hehe. Én ting har jeg i alle fall lært: Gud kan møte mennesker på de merkeligste steder, til de skjøreste tider, og på de mest uforutsigbare måter. Og jeg mener, om Gud har noe han visste vi hadde likt aka. digga aka. verdsatt, så er vel det eneste riktige av ham å banke på en ekstra gang før han går sin vei igjen?

  God jul til deg og dine!

  David-Kingsley

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits