TVting Episode 3

TVting er et tvseriesamarbeid med bloggere. I denne piloten, som første del er, samarbeider jeg med Fotballfrue.no, Lars Tangen og Kong Halvor. Dette er morsomme unge mennesker som jeg mener har en X-Faktor, og dermed spennende å jobbe med. De har samtlige fått til noe unikt på nettet med sine blogger og veien videre blir fasinerende. Jeg vet vi er inne på noe som kan brukes til noe konstruktivt veien videre…..mange meninger om programmene, og her MÅ jeg presiere at dette er en start.

Tilsammen har over 100 000 sett de tre første episodene. Det er SYKT mye!

Det kommer mange henvendelser fordi flere ser at vi har noe unikt på gang. Neste produksjon er under planlegging og er en kåring som skal gå på landsbasis, veldig spennende. Bare gled deg…..TVting is coming to a place near you! Bare vent å se….her er episode 3 (siden den første bare var en tease)

RESTEN AV TVting kan du ser HER!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-03-06T19:51:30+00:00 6. mars, 2011|Categories: MIN BLOGG|8 Comments

8 Kommentarer

 1. Nora 6. mars 2011 at 21:04 - Reply

  Jeg skjønner ikke helt hvordan dette kan være et tvprogram når det ikke går på tv?

  • Trine Grung 6. mars 2011 at 22:14 - Reply

   Derfor tvting. Fordi det er sånne ting som egentlig skal gå på tv. Hihi, tog du ann?

 2. Mejoer 7. mars 2011 at 06:58 - Reply

  Å kjære deg Trine, dette er bare flaut….du ja såå mye bedre. Dette er bare noe fjortis tull og null underholdning . Tror dette kun er gøy for dere. Og kanskje noen bloggere, beklager.

  • Trine Grung 7. mars 2011 at 07:23 - Reply

   Takk for det, for jeg kan bedre og dette vil bare bli bedre og bedre. Alle som starter noe starter et sted, og det har vi gjort her. Det er en start…..bare vent. Vi har store planer….og det er ikke lenge før de store tingene braker løs. Vi måtte ha seertall å vise til for å kunne eskalere salget, og det har vi nå! Over 110 000 har sett de første episodene….og det er gull!

   • Mejoer 7. mars 2011 at 12:11 - Reply

    Stå på, men tenk over hvem du vil nå! Tror du mister mange hvis det blir for mye tull.Hva om du kunne bruke din erfaring på noe med litt mening….

 3. heidi p 7. mars 2011 at 08:44 - Reply

  synes dere er flinke jeg. stå på….koser meg å ler med jeg..hehe

 4. Mariann 7. mars 2011 at 14:07 - Reply

  Hei Trine! Jeg måtte jo sjekke hva det ble til med tv – opplegget ditt 🙂

  Først, jeg har, som du kanskje husker, ikke alltid vært så positiv til hvordan du framstår i media. Men en ting skal du ha, og det er at du er veldig ambisiøs! Det er en god kvalitet å ta med seg.

  Jeg har sett litt på programmet ditt, og om jeg får lov, vil jeg gjerne si hva jeg tenker.

  Jeg må si meg enig i de som sier de første episodene er til dels pinlige, og kanskje aller vers mtp framtidig interesse – kjedelige/ uinteressante. Det syns jeg i og for seg må være helt lov, det tar tid å finne sin form! At jeg ikke finner dette interessant, kommer av at jeg ikke leser noen av bloggene som er med, Jeg kommer ikke til å begynne med det heller, av den enkle grunn at ingen av dem appelerer til meg. Men – dette er jo etablerte blogger med et etablert nedslagsfelt. Selv om JEG ikke er en del av det nedslagsfeltet, er jeg enig med det du antagelig har tenkt da du tok dem opp i et samarbeid; du lager ditt eget grunnlag for din egen greie, via deres felles leserplattform. Så langt er jeg med, og jeg kan til og med se at det er en god ide.

  Men. Bloggene deres er så fundamentalt ulike! Jeg har sett på responsen på alle de andre bloggene, og de får alle spørsmål om HVORFOR de har blitt med på dette, at de andre som er med er kjedelige osv. Du var inne på det selv, det er mange ulike lesertyper som skal tilfredsstilles. Jeg er usikker på om dere klarer akkurat det.

  Jeg syns du og Fotballfruen kom dere betraktelig både i samspill med kamera og med hverandre på den siste episoden. Det skorter fortsatt på innholdssiden, og jeg skjønner dem som etterlyser et tydeligere konsept. Jeg skjønner IKKE dem som sier «hva er vitsen?» Hallo, hva er vitsen med Paradise Hotell og Skavland? Det fins bare to grunner til å lage tv, det ene er å undervise og det andre er å underholde. Jeg skjønner også DEG, når du sier at dere må få tid til å få ting på plass.

  Jeg tror litt av grunnen til kritikken, er at du gikk veldig hardt ut da du annonserte dette. Du gjorde fallhøyden skyhøy for deg selv, og du skrudde opp forventningene til leserne dine på en måte som du ikke klarte å innfri med det samme. Prøving og feiling er helt greit, men det kan koste mye når du må prøve å feile foran ditt eget publikum.

  For å gjøre en lang kommentar litt kortere: Jeg tror du er inne på noe med TvTing. Jeg liker at du er ydmyk i forhold til tilbakemeldingene du har fått, og at du tydelig stiller deg klar for å bli hudflettet om det skulle komme til det. Det er helt åpenbart at du virkelig vil dette, og det har jeg respekt for. Jeg ønsker deg lykke til videre, jeg håper du får noen store samarbeidspartnere på plass og at du får til dette som du ønsker.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits