Kvinner i mitt liv

Det er noen elementer som må til for at min hverdag skal føles bra. Det er en relativ sunn livsstil (møkk, helgene har en tendens til å ødelegge litt for mye og jeg liker det ikke), trening og masse latter. Det er ufattelig viktig å omgås mennesker som en ler masse sammen med. Jeg har heldigvis noen slike venninner og derfor vil jeg sende en hilsen til de jeg ler mest med i dag.

Camilla, Runa og Ulrikke, I love you. Uten latter med dere hadde dagene mine vært kjedelige. Uten samtalene med dere hadde jeg stått på stedet hvil og garantert vært i dyp depresjon (jada, jeg liker å overdrive). Uten dere hadde jeg manglet krydderet rett og slett. Krydder må en ha.

Er det ikke flere som har det slik? At venninner spiller en større og større del av livene våre i denne travle hverdagen med barn og mas? Det er jo de vi prater med….mennene «bruker» vi til masse annet (høhø).

Jeg setter ihvertfall ufattelig pris på de som står meg nærmest (de vil ikke avbildes på bloggen og det respekterer jeg….boring, dere er jo så vakre). De er viktige for at jeg skal ha de bra, enkelt og greit. Depper jeg en dag trenger jeg  bare å se på Camilla eller høre stemmen til Ulrikke for at dagen løftes til nye høyder. Takk for dere.

Og så må jeg trene….har allerede vært ute idag og det gjorde godt!

Sjekk på brøstet, jeg har fått meg sponsor. Jeg har et forløpig hemmelig prosjekt som skal gjennomføres til neste år og trenger sponsorer. En er i boks.

Egentlig trenger jeg ikke å legge ut det bildet. Jeg gjør det mest fordi jeg er stolt. Jeg har sponsor lissom…som en annen toppidrettsutøver. HIHA! Det er visst kvinnedag i dag. Gratulerer masse med dagen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-03-08T09:00:12+00:00 8. mars, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: |8 Comments

8 Kommentarer

 1. Anita Husevåg 8. mars 2011 at 08:24 - Reply

  Gratulerer så mye med dagen til deg også.

 2. Heidi P 8. mars 2011 at 08:45 - Reply

  Gratulerer med dagen. Fint innlegg. Så sant så sant som alltid…hehe…Skal finne meg noen ting som er mine jeg også tror det er det som gir oss det lille ekstra. Hvor tar du energien fra til å trene hver dag? jaggu har du en vilje av stål også da…hehe…

  • Trine Grung 8. mars 2011 at 10:10 - Reply

   Den går i bølger. Er ikke like «flink» hver dag. I wish! Planen er å bli det…men jobber for mye nå. Kjekt du er innom Heidi!

  • Trine Grung 8. mars 2011 at 10:10 - Reply

   Den går i bølger. Er ikke like «flink» hver dag. I wish! Planen er å bli det…men jobber for mye nå. Kjekt du er innom Heidi!

 3. Sandralooove.blogg.no 8. mars 2011 at 13:18 - Reply

  Så fin du var 🙂

 4. HelseHilde 8. mars 2011 at 13:21 - Reply

  Gratulere med dagen fra meg!! Klemmer på deg du modige vakre kvinne 🙂

  Hilde

 5. Helene 8. mars 2011 at 13:38 - Reply

  Har også lagt merke til at venninnene bare blir viktigere med årene, gleder meg villt til hvert jentetreff (en gang i mnd) der vi bare kan skravle og være oss selv (uten krav og «mas»)….

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits